Helemaal naar mijn wens.

Ik bestel al jaren bij Berden. Het is nog nooit tegengevallen.

Zoals ik gewend ben bij Berden uitstekend geleverd en geen aanmerkingen. Zeer tevreden!

Een winkel die dier wat ze beloven

Diverse bestellingen geplaatst en mooi optijd geleverd en wat je ziet is wat je krijgt

Altijd leuke kleding. Ben in Heerlen geweest, leuk vriendelijk behulpzaam personeel. Misschien een klein verbeterpunt, meer personeel rond de pashokjes. Was even aan het wachten tot er iemand kwam om mij te helpen met een andere maat…. Verder top!

snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering van een mooi product!

Elke keer weer súper!

Mooie spullen, snelle verzending, goed verpakt. Gewoon niks op aan te merken! Alleen maar aan te bevelen:)

Bij Berden is het voor mij altijd een feestje!!

Als ik bij Berden naar binnen loop, krijg ik altijd hele goede zin! Reden; prachtige kleding, leuk personeel, aangename sfeer, zeer goede service!!!

Alles perfect geregeld

De verkoopsters zijn allemaal vriendelijk en ze helpen je met plezier om een mooie combinatie te vinden.

Netjes ingepakt en bezorgd!

Jurkje in de winkel besteld en deze netjes ingepakt en thuis bezorgd gekregen. In de winkel moest nog even goed bekeken worden hoe ze het moesten bestellen. Misschien het programma aan de zuil een beetje duidelijker maken. Ook dat je daarna aan de kassa moest betalen beetje raar als je met je eigen account ingelogd bent.

Verzenden duurt te lang!

Helaas wacht ik nu al bijna een week op mijn bestelling. Dat is niet meer van deze tijd. Wel over gebeld maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Weet niet of ik hier nog een keer gaat bestellen.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Overzichtelijk winkel

We gaan graag shoppen bij Berden. Zowel online als in de winkel in Blerick. Wat ons betreft mag het aanbod van kinderkleding meer zijn.

Vlotte verzending, keurig verpakt!

Berden mode, wonen en meer kende ik niet. Bij toeval tegen gekomen. Vlotte verzending. Keurig verpakt. Goede mogelijkheden om te retourneren maar dat was niet nodig: het product voldoet aan de verwachtingen. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Fashion op jullie site, maakt mij gelukkig en blij!

Leuke betaalbare fashion, maakt mij gelukkig en blij, waardoor ik vaker jullie site zal bezoeken en fashion bestellen!

Fijne klant ervaring!

Van een duidelijk we site waarop alles eenvoudig en soepel verloopt naar het terugbrengen van wat artikelen van de bestelling in de winkel waar te woord werden gestaan door een enorm vriendelijke dame! Kortom, een fijne ervaring voor mij als klant!

Mooie site en snelle service. Broek zit prachtig

altijd weer een fijne ervaring

Een fijne winkel met vakkundig, vriendelijk personeel. En je wordt altijd verwend met een lekker kop koffie of thee!

Uiterst tevreden

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de prijs en ook de aflevering van de pakketten. Ik ben al jaren klant bij Berden en zal dat ook blijven. Ook mijn man is heel tevreden.

fijn dat je online kunt bestellen en het in de winkel af kunt halen

heel fijn dat je online kunt zien in welke winkel iets nog op voorraad is. en dat je het kunt bestellen en bij een winkel in de buurt het af kunt halen.

Niet de snelste maar wel mooi verpakt

23/8 besteld en 27/8 binnen. Indien weekend ertussen duurt het altijd langer vind ik. Mooi verpakt. Nadeel van de online bestelling ik moest iets retourneren in de winkel en 1 shirt andere maat bestellen. Geld niet meteen terug omdat het een webshop bestelling is?? Dus kun je daar weer dagen op wachten. Donderdag gebracht nu dinsdag nog niks gezien. Ja dat vind ik te lang duren sorry.

Mooie kleding en snelle service

Goede ervaring, top!

Mooie uitgebreide collectie grote maten.

Via de webshop gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Alleen jammer dat je de retourkosten van 6,75 euro zelf moet betalen. Dat maakt het minder geschikt om kleding te "passen" en daarom nu de laatste keer dat ik dit bij Berden online doe.

Grote voorraad, snelle levering

Overal was m’n maat uitverkocht maar Berden heeft eigenlijk altijd voorraad! Daarbij snelle levering

Mooie webshop veel keus

Goed morgen. Berden is voor mij een fijne webshop. Jammer dat ik niet meer achteraf betalen kan.( heb toch al veel bij jullie gekocht) ik bestel soms 2 maten omdat dat nog al eens lastig is met merk of maat. Ik ben altijd daarin correct geweest met direct terug sturen en betalen. ( als ik voor af moet betalen en heb verschillende maten besteld is het een grote uitgave) Hoop dat dit veranderd. Verder een tevreden klant.

Promenade 12

6411JK Heerlen