Goed bereikbaar voor vragen!

Goed persoonlijk bereikbaar voor vragen met daarbij de juiste antwoorden. Vlotte levering. Duidelijke product-omschrijving. Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging, gewoon top.

Mooie winkel

Mooie winkel,ook online goed alles te vinden. Alleen de retourkosten voor de klant vind ik niet goed. Alles netjes verpakt weer , je houd niks, maar wel 7 euro betalen,zal niet snel meer iets online bestellen,vind ik geen goede service. Toilet in warenhuis is net een wegrestauranttoilet. Ik wil er zeker voor betalen, maar niet om met zo,n knullige voucher naar buiten te komen. Heel goedkoop en past niet bij Berden.

Zeer fijne ervaring.

Eerste bestelling was mislukking

Maat was veel te groot en kleur (wit) kennelijk niet leverbaar en dus maar beige geleverd. Hele bestelling meteen retour en ik wacht nog op terugbetaling .

Prettig winkelen

Online prettig en snel geregeld! Duidelijke site met info of het in welke winkel op voorraad is.

Altijd goede service!

Makkelijk bestellen, levering laat iets langer op zich wachten maar bij navraag keurig geholpen en tijdvak van bezorging vernomen.

Mooie broek besteld snelle verwerking

Mijn kleding koop ik bij Berden

ik heb een maatje meer. Jarenlang was het zoeken om leuke klefing te vinden. Sinds een aantal jaren shop ik mijn klefing bij Grandissimo bij Berden. leuke en eerlijke verkopers die zich alle tijd voor je nemen. Dit onder het genot van een kop koffie. ook al een aantal keren gebruik gemaakt van de kortingsbonnen. Deze gebruik ik voor de lingerie of een lekker geurtje.

snelle en correcte levering

normaal bestellen wij niet zo snel via de webshop maar gaan liever naar de winkel waar je kunt zien wat je koopt, deze keer gewoon eens uitgeprobeerd en moet zeggen, voor herhaling vatbaar.

Een zeer goede ervaring

Vriendelijke medewerkers. Zeer behulpzaam. Aardig. Ik ben zeer tevreden.

Keurige aflevering van mijn blouse.

Mijn blouse was netjes ingepakt en er was een retour sticker bij, mocht het terug gestuurd worden.

Ruim aanbod en snelle verzending, top!

Slechte levering

Duurt veel te lang voordat jullie verzenden. Andere winkels vandaag bestellen en dan morgen in huis. Heb donderdag besteld in de ochtend en hebben maandag pas verzonden. Heb dag ernaar zelfde product besteld ergens anders dus vrijdag en zaterdag in huis. Dus jullie product is weer retour .

Snelle levering, netjes verpakt

Ik bestelde voor het eerst bij Berden omdat ik daar een Freequent broek vond die ik graag wilde hebben. Deze werd snel geleverd en was netjes in papier verpakt. De collectie van Berden spreekt me erg aan, dus ik ga er vaker bestellen.

Prima, goede service

De tas die ik online had besteld was iets te groot. Bij Berden Varsseveld kon ik deze afgeven. Zij hebben het retour gedaan en ik kreeg het geldbedrag snel terug. Prima service!

Toegankelijke winkel

Goede service en Groot assortiment, Ik kom er regelmatig en ben met Berden zeer content! ♡

Mooie kleding, snelle service

Mooie collectie, snel verzonden en vanaf 30 euro zonder verzendkosten. Perfect!

De collectie van Berden is altijd heel fivers en mooi en ze hebben een uitstekende service.

Ik heb goede ervaring et Berden. Snelle levering en als iets niet in orde is wordt het vlot opgelost.

Snel

Jurk besteld,dag erna al in huis,super

Blij met de nieuwe pyjama’s

Goede prijs en snelle verzending

Snel en betrouwbaar! Blij mee!

Snel, betrouwbaar!

мы очень довольны

Все очень понравилось

Ruim aanbod en leuke aanbiedingen

Veel keuze in verschillende merken en vaak leuke aanbiedingen. Producten worden goed verpakt verzonden en retourneren kan in winkel. Kan je meteen wat anders of de juiste maat uitzoeken indien voorradig.

Snel en keurig geleverd en contact is vlot en netjes!

Promenade 12

6411JK Heerlen