Vlotte afhandeling

Fijne service en vlotte reacties/afhandeling.

Besteld & ontvangen.

Exact het bestelde ontvangen.

Zeer vriendelijke en hulpvaardige winkelmedewerkers in Heerlen! App en webshop minder gebruiksvriendelijk.

Zoals verwacht

Voor de eerste keer besteld op Berden fashion en is me meer dan goed bevallen. Ik zocht een bepaald jurkje van k design en deze hier gevonden. Heb 2 maten besteld zodat ik zeker wist dat het pasten. En wat ik zelf prettig vind de terug stuur regeling zowel via de post (tegen betaling) of retour gratis in de winkel fijn dat die opties er zijn.

Prima snel geleverd goed verpakt.

Helemaal top.

Leuke winkel, slecht geholpen

Leuk assortiment, mooie winkel. Lang moeten wachten bij de kassa terwijl de medewerkster met een klant stond te kletsen. Het duurde allemaal erg lang, ook om mijn twee artikelen af te rekenen, terwijl er amper klanten in de winkel waren. Toen ik naar buiten liep, ging het alarm af. Altijd gênant. De kassamedewerkster was vergeten de beveiliging van één artikel te verwijderen. Slechte service.

Uitstekende webshop

Het wordt netjes verpakt verzonden Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzendstatus en een eventueel retour wordt keurig verwerkt

Super, goede communicatie en klantvriendelijkheid

Klantenservice is top. Fijne ervaring hiermee. Download de app en shoppen maar.

Altijd goed

Keurige levering.

Mijn favoriete winkel!

Uitgebreide collectie, vriendelijk, deskundig personeel. Mooie balans tussen opdringerigheid en goeie advisering.

Prima gelukt

Mijn bestelling werd correct uitgevoerd en geleverd.

Goede service veel keus

Goede service . Veel keus. En prettig personeel.

drie vier keer iets besteld en niets teruggestuurd

TOP. spullen zijn van heel goede kwaliteit, pasvorm is uitstekend en de keuze enorm. Ik blijf hier voorlopig winkelen

Betrouwbaar

Ze leveren de juiste spullen en bij een klein foutje wordt dit onmiddellijk gecorrigeerd. Verder goeie collecties tegen acceptabele prijzen.

Zeer prettige overzichtelijke winkel.

Parkeerplaats voor de deur. Ruim assortiment voor zowel dames en heren Zeer vriendelijke medewerkers Prettige sfeer

Prima webshop, grote keuze en snelle afhandeling

Heb al diverse keren bij Berden besteld en ben heel tevreden

Goede Service ,snelle levering.

Fijne winkel en ook on line prima service.

Fijne winkel

Altijd fijn winkelen en genoeg keuze van mijn favoriete merken!

Fijne en overzichtelijke webwinkel

Fijne en overzichtelijke webwinkel, meer dan ruime keuze. Klantenservice reageert snel en correct. Enige nadeel dat ik ervaren heb, is dat mijn pakket pas op de 4e werkdag na bestellen werd verstuurd.

Top voor elkaar

Zeer fijne bediening en goede kwaliteit kleding.en voldoende keus.

Ik heb eigenlijk een hekel aan kleding kopen, maar als ik naar Berden ga slaag ik altijd , en door de verkoper of verkoopster, wordt ik ook snel geholpen, dus ik wil zeggen ga zo door.

Heel behulpzaam personeel.

Ik had wat gekocht en de juiste maat was er niet. Werd besteld en keurig bezorgd. App gedownload, lukte allemaal niet zo goed en de jonge dame achter de kassa was op alle gebied zeer behulpzaam en geduldig.

Levering bestelling bij winkel duurde lang

Ik liet mijn bestelling aankomen in de winkel. Dat duurde meer dan een week.

Snelle en goede service ga zo door

Mijn ervaring is gewoon een super mooi bedrijf! Bestelling super netjes een dag later mogen ontvangen! En zo mooi verpakt! Luxe!

Promenade 12

6411JK Heerlen