ruim winkelgenot

ruime paskamers, ruime sortering, eigentijds, overzichtelijk, servicegericht, behulpzame medewerkers, correcte klachtenafhandeling, voldoende digitale communicatie, enkel lof. het enige wat ontbrak in Blerick in mijn optiek, maar wel essentieel voor een zaak gericht op alle leeftijden; een ( invaliden) toilet waarvoor je niet de trap af hoeft te stuntelen....wat een misser.

Super en snel.

Geweldig!!!

Superlevering.alles mooi verpakt.goede kwaliteit en past perfect.Bedankt Berden .

Snel verzonden

Leuke merken en goede hulp in de winkel

Jullie hebben leuke merken en het personeel is vriendelijk en denkt mee waar nodig!

melding van latere levering en update zou iets beter kunnen

helemaal prima

ik bestel geregeld bij berden fashion en dat bevalt uitstekend,super snelle verzending en zelden gaat iets terug, Ik ben dus heel erg tevreden en ben blij met de leuke kleding.

Mooie kleding, goede webshop en snelle levering!

Mooie kleding, goede webshop en snelle levering.

Makkelijk en duidelijk weergegeven

Foto’s van de kleding duidelijk en makkelijk te selecteren in overzicht om te bekijken. Bestelproces ging gemakkelijk. Gekozen voor afhalen in de winkel waar het netjes verpakt voor me klaar lag.

Uitstekende service.

Kleding besteld, en super snel en netjes verpakt binnen gekregen.

Super !!

Uitgebreid assortiment,goede prijs/kwaliteit. Vlugge en net verpakte levering.

Prijs, kwaliteit en bezorging perfect

Als klant wordt je goed geïnformeerd over het product met daarbij een aantrekkelijke prijs en goede afhandeling. Prima Berden!

Een vlotte verwerking van de bestelling, het was netjes verpakt en bezorging op afgesproken tijd.

Goed geïnformeerd mijn bestelde product ontvangen

Na mijn bestelling geplaatst te hebben meteen een mail met bevestiging ontvangen. Vervolgens geïnformeerd over de levermoment. Het pakketje is netjes afgeleverd en goed ingepakt.

Fijne winkel en ben goed en vriendelijk geholpen

In de winkel ben ik kleding gaan passen en goed en vriendelijk geholpen met advies.

Niets te klagen, goede service, leuke afprijzing

Goed en snel geleverd

Zeer tevreden met mijn bestelling, was zeer netjes en snel geleverd

Uitstekende service en producten. Keurig geholpen en de producten zijn van prima kwaliteit en goed verzorgd bezorgd.

Betrouwbaar!!

Duidelijke website, goede filters, hierdoor snel besteld!

Een snelle en keurig ingepakte levering van prachtige kleding

De bestelde artikelen worden snel geleverd. Deze zijn altijd heel netjes ingepakt.

Zeer toegankelijk om bestelling te doen.

Mijn ervaring is positief. Ik heb geen belemmeringen ondervonden bij het zoeken en bestellen.

Gewoon keurig en correct mijn bestelling de reistas snel en goed ontvangen.

Indien van toepassing (nieuwe bestelling) zal ik hier weer mijn keuze op laten vallen en zeker ook andere adviseren en hiernaar verwijzen.

Super snelle en goede service

Makkelijk te bestellen bij de site en leuk Personeel bij ophalen.

Snelle en zeer nette levering. Top gewoon

Gewoon goed

Dit keer had ik via de online shop besteld en het pakketje werd vlot bezorgd. Mooie blouse van kwaliteit. Duidelijke communicatie. Dus ik ben zeer tevreden. Normaal ga ik altijd naar de gewone winkel in Varsseveld. Daar word je altijd goed geholpen en is er ook veel keus.

Promenade 12

6411JK Heerlen