Goed en snel geleverd

Zeer tevreden met mijn bestelling, was zeer netjes en snel geleverd

Uitstekende service en producten. Keurig geholpen en de producten zijn van prima kwaliteit en goed verzorgd bezorgd.

Betrouwbaar!!

Duidelijke website, goede filters, hierdoor snel besteld!

Een snelle en keurig ingepakte levering van prachtige kleding

De bestelde artikelen worden snel geleverd. Deze zijn altijd heel netjes ingepakt.

Zeer toegankelijk om bestelling te doen.

Mijn ervaring is positief. Ik heb geen belemmeringen ondervonden bij het zoeken en bestellen.

Gewoon keurig en correct mijn bestelling de reistas snel en goed ontvangen.

Indien van toepassing (nieuwe bestelling) zal ik hier weer mijn keuze op laten vallen en zeker ook andere adviseren en hiernaar verwijzen.

Super snelle en goede service

Makkelijk te bestellen bij de site en leuk Personeel bij ophalen.

Snelle en zeer nette levering. Top gewoon

Gewoon goed

Dit keer had ik via de online shop besteld en het pakketje werd vlot bezorgd. Mooie blouse van kwaliteit. Duidelijke communicatie. Dus ik ben zeer tevreden. Normaal ga ik altijd naar de gewone winkel in Varsseveld. Daar word je altijd goed geholpen en is er ook veel keus.

Netjes verpakt, snelle levering

Zoals omschreven. Netjes verpakt en Verzonden met retour label erbij.

Fijne webshop en een snelle service

Het is fijn winkelen op de webshop. De kleding is snel bezorgt. Goede kwaliteit en ik ben erg blij met de aankoop.

Vele merken damesmode/merken

Ruime keuze aan damesmode. De damesmode afdelingen komen wel erg rommelig over en onoverzichtelijk. Dat is jammer hierdoor komen de mooie merken minder tot z'n recht. Service is goed iets aan veranderen

Kwalitatieve goede kleding ...netjes verpakt!. Ik woonde in Hout-Blerick toen ws Berden mijn favourite shop ....nu woon ik op de Veluwe en beb ik erg blij dat ik mijn kleding online bij jullie kan bestellen. Veeeel lieve kusjes v mij. Nicole hielp mij altijd super ...

Mooie merken, snelle levering, goed verpakt!

Mooie winkel om online te shoppen!

Netjes verpakt en snel verzonden

Pakketje kwam keurig op tijd binnen. Netjes verzorgd ingepakt. Artikel zoals beschreven.

Top firma een aanrader !!!!!!

Website is zeer duidelijk om schreven en hoe de pasvorm is en de kwaliteit van het product en bij vragen altijd vriendelijk geholpen dit geef je dan een goed gevoel om bij Berden je bestellingen te doen. En verschillende merken van iets duurder en van minder duur daarom voor ieder wat wils. Ook netjes verpakt en bezorgd. Ik geef dit ook door aan vrienden en familie dat je bij jullie goed terecht kan. Daarom een dikke 10 !!!!! Verdient Met vriendelijke groetjes ,willy

Snelle levering mooi verpakt...top zaak!

Prachtige jurk en snelle levering.

Fijne winkel altijd prettig geholpen.

De bestelling en bezorging ging super snel en is zeer geslaagd

Slecht

In de tijd van snelle handel vindt ik het niet normaal dat ik al 1,5 week op mijn bestelling ben aantwachten en nog steeds niks heb vernomen. Hier door ben ik weg gebleven bij jullie. Maar dacht zal nu toch wel veranderd zijn na paar jaar moeten jullie toch zeker wel beter logistiek hebben ondenkt, tot mijn spijt dus dus helaas. Winkelen bij jullie is super groot aanbod en diversetijd maar het online shoppen nog steeds ramp.

Makkelijk bestellen, bij vragen wordt je door de klantenservice heel vriendelijk geholpen.

Fijne bediening en goede kwaliteit kleding

In de winkel eordt je goed geholpen en geadviseerd. Online bestellen is eenvoudig en snel geleverd.

Fijne winkelsite, vlotte levering!!!

Geweldige service en kwaliteit

Voor nieuwe bikini's naar de winkel gegaan Zeer goed geholpen. Via website nog een bestelling geplaatst omdat mijn maat niet meer voorradig was in de winkel. Ook deze werd snel en netjes geleverd. Ik ga zeker terug voor nieuwe sankopen.

Toppie

Bestelling is makkelijk en snel geplaatst. Ik koos voor ophalen in de winkel. Ik vond het lang duren voordat ik de kleding kon ophalen. Ik denk in deze tijd dat mensen het kunnen waarderen dat dit sneller geleverd wordt.

Promenade 12

6411JK Heerlen