Makkelijk bestellen, bij vragen wordt je door de klantenservice heel vriendelijk geholpen.

Fijne bediening en goede kwaliteit kleding

In de winkel eordt je goed geholpen en geadviseerd. Online bestellen is eenvoudig en snel geleverd.

Fijne winkelsite, vlotte levering!!!

Geweldige service en kwaliteit

Voor nieuwe bikini's naar de winkel gegaan Zeer goed geholpen. Via website nog een bestelling geplaatst omdat mijn maat niet meer voorradig was in de winkel. Ook deze werd snel en netjes geleverd. Ik ga zeker terug voor nieuwe sankopen.

Toppie

Bestelling is makkelijk en snel geplaatst. Ik koos voor ophalen in de winkel. Ik vond het lang duren voordat ik de kleding kon ophalen. Ik denk in deze tijd dat mensen het kunnen waarderen dat dit sneller geleverd wordt.

Super snel geleverd mooie aanbieding

Alles verliep prima ! Snelle levering, heel goed ingepakt en mooie kwaliteit

Positieve ervaring

Makkelijk om te bestellen, snel en goed verzonden!

Prima succes vol en geslaagd

Mooie winkel veel kleding en kun je er zeker slagen er is altijd wel iets leuks

Snel verzonden

Top precies zoals ik bedoelde, hele goede communicatie

Een van mijn favoriete winkels! Je slaagt er voor het hele gezin. Bedankt weer voor de top service

Snelle nette levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kleding was heel netjes in papier ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken. Ook was de kleding precies zoals afgebeeld (kleur) en omschreven op de site.

Blij met mijn aankoop

Lingerie: fijn geholpen

Service is oké

Helaas werd een besteld artikel door Berden geannuleerd. Niet fijn, en dat was niet de eerste keer. Verder wel goede ervaringen met Berden.

Fijne webshop, snelle verzending.

Overzichtelijke webshop. Snelle verzending van de items. Via whatsapp nog contact opgenomen voor een vraag, hierbij ook snelle reactie.

Mooie spullen, fijne winkel, geweldige service

Perfect.

Vriendelijk, kundig en goede adviezen.

Uit eerdere bestellingen weet ik dat de levering iets langer duurt dan aangegeven op de website. Persoonlijk vind ik dit geen probleem. Artikelen worden netjes ingepakt. Voor de eerste keer bij het ophalen in de winkel in Sittard op woensdag 14 augustus, een onbeleefde medewerkster (vakantiehulp denk ik) aan de kassa/balie.

Uitstekend!

Snelle levering, netjes ingepakt. Goede service.

Klantvriendelijk personeel. Goede service

Word altijd netjes ingepakt bezorgd.

Altijd supergoed verzorgd! Complimenten!

Altijd supergoed verzorgd en met liefde ingepakt dat zie je. Complimenten!

Hele snelle verzending en goed verpakt

Ik zocht met lichte spoed een specifiek bloesje en vond deze bij Berden. De volgende dag kwam het bloesje al binnen en was zo verpakt dat het door de brievenbus kon. Perfect want ik was op dat moment niet thuis. Super blij met de mogelijkheden bij Berden.

Snelle levering en keurig verpakt.

Zeer tevreden met mijn geleverde artikel. Duidelijke bestelprocedure, snel geleverd en keurig verpakt!

Goed geholpen.

Promenade 12