Alles verliep, zoals gewend, naar wens.

Een mooie jurk, die ook nog eens precies past. Aangekomen in een doos die zorgvuldig ingepakt was. Weer een item van Berden waar ik blij mee ben.

Goede alleen duurde het door de post wat langer

Doen wat ze beloven

Mooie polo gekocht via de site. Keurig afgeleverd bij de winkel in Blerick. Vriendelijk geholpen. Snelle service!

Gewoon fashion!

Dit is een hartstikke leuke riem/accessoire voor op een jurkje. Maakt het net allemaal even een beetje feestelijker. Blij mee.

Goed geholpen in de chat

Mijn vraag werd snel en goed beantwoord. De bestelling kwam mooi ingepakt aan.

Top ...eindelijk de Mey bh gevonden in mijn maat waar ik al zolang naar op zoek was. Ben er erg blij mee ! Snel en correct bezorgd. Zal vast vaker war bestellen bij jullie. Tot ziens!

Online bestelling duurde langer als dat ik verwacht had.

Als het verstuurd was met de post denk ik dat ik het eerder in huis zou hebben gehad.

Blij met mijn shirts!

Een grote collectie en ruime keus voor mijn grotere maat . Snelle levering en mooi verpakt!

100% tevreden

Alles perfect verlopen van bestellen tot bezorgen en 100% tevreden over het vest

A;s vrouw bij Berden word je ontzettend verwend, goede prijzen en breed assortiment

Het winkelen bij Berden is een hele speciale ervaring op zich, Vele merken kleding, breed assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding en goed personeel, die je met raad en daad bijstaat, Je hoeft niet verder te kijken of vragen, bij Berden kun je altijd slagen!

Cosy

Badjas zit heerlijk, niet te zwaar, mooie natuurlijke kleuren

Fijne winkel

Fijn contact via WhatsApp voor ik bestelde. Daarna keurig op de hoogte gehouden en vlot Verzonden.

Zeer snelle levering, keurig netjes ingepakt, en een prachtige website, die prima overzichtelijk is. Dus shoppen maar!!

De juiste artikelen op tijd geleverd.

Snelle en nette levering

Besteld en snel in huis. Gratis levering. Dus ben zeer tevreden.

Vlotte verzending, keurig verpakt, overzichtelijke, duidelijke factuur!

Na de ontvangen bestelling telefonisch contact gehad met één van de medewerksters van Berden. Ik werd vriendelijk en terzake kundig geholpen aan de door mij benodigde informatie. Dit is de eerste keer dat ik in contact ben gekomen met Berden Fashion, kende deze winkelketen niet. Enorm plezierige ervaring opgedaan. Zeker een aanrader! Voor mij gaat het online en/of in een van de winkels van Berden Fashion een vervolg krijgen. Met vriendelijke groet, Hilma Schmale-Hoek

Één van de betere kledingwinkels in Heerlen

Veel keuze in kleding en altijd scherp geprijsde artikelen te vinden. Personeel is behulpzaam en de service is top! Zeker een aanrader.

Perfecte service

Of je er meubels koopt of kleding, je wordt er altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen . Ze nemen de tijd voor elke klant . Ik koop er graag en vrienden zal ik altijd Berden aan bevelen .

Fijne winkel met veel merkkleding.

altijd in orde mooi verpakt

Snel en gemakkelijk besteld

Fijne website overzichtelijk en gemakkelijk kunnen bestellen. Levertijd zou iets sneller mogen.

Helemaal tevreden.

Snelle levering.

Service is prima: snelle levering, contact met medewerkers goed.

Helaas staat niet of niet goed vermeld dat het retourneren van kleding wél betaald moet worden door de klant.

Mooi

Snelle service en mooie kledij

snelle goed verzorgde levering

Mijn producten werden snel geleverd. Alleen jammer dat dit in meerdere afzonderlijke pakjes gebeurde waardoor het eerst leek alsof er producten vergeten waren te leveren.

Promenade 12

6411JK Heerlen