Super vriendelijk geholpen!

Ik had via de website artikelen gekocht, die in de winkel bezorgd werden. Toen ik door omstandigheden deze artikelen niet zelf kon ophalen en hierover contact zocht met de klantenservice, werd ik meteen heel vriendelijk en goed geholpen! Erg prettig! Bedankt hiervoor!

Prima betrouwbare winkel!

Snel geleverd en het gilet was precies zoals op de foto! Jammer dat het mij niet stond.

Bestellen via de website verliep makkelijk; duidelijke website. Product lag op de aangegeven leverdatum klaar en was netjes verpakt.

Super kwaliteit

Onze kleindochter ziet er weer super uit in haar nieuwe outfit

Goede prijsverhouding!

Alleen jammer dat ik geen mailtje kreeg ter bevestiging, dus ik niet kon checken of het pakketje onderweg was. Erna gebeld en hebben ze verteld wanneer die kwam dus goed opgelost.

Hele goede ervaringen in alle opzichten en dat is al heel lang zo

Service was top !!

Mijn bestelling was snel binnen , De service was top

Mooie producten en goede service

Mooie rok gekocht . Snelle verzending. Wat mij opviel is dat de rok mooi verpakt was en heel zorgvuldig gevouwen waardoor de rok niet gekreukt was

Mooie merken

Mooie merken ,maat meestal beschikbaar

Ik kreeg geen bestel bevestiging en verzend bevestiging. Contact gezocht snel en goed antwoord. Bleek in mijn spam mail te staan. Pro beer er voor te zorgen dat jullie niet op spam lijken . Voor de rest perfect

Elegante en originele kleding van goede kwaliteit!

Berden Fashion levert mooie kleding die goed past en elegant en duurzaam is. Wat wil je nog meer? Makkelijke online service, snel en veilig bezorgd. Ik ben tevreden!

webshop uitstekend/ winkel viel collectie tegen!

Zie boven

Ga zo door.

Het is vakantie tijd. Het duurde iets langer.

Duidelijke gebruikersvriendelijke website met snel hulpaanbod via chat als je vragen hebt

Goed dat je altijd duidelijke info hebt en dat er vriendelijke mensen zijn met wie je kunt chatten bij vragen of onduidelijkheden

Zeer snelle hulp via chat.

Kwaliteitskleding

De door mij online gekozen kleding is, door goed aangegeven maatvoering, altijd de juiste maat. En van zeer goede kwaliteit.

Levering was snel

Kleuren op de website zijn anders en de kwaliteit van stof doet op site beter overkomen dan in werkelijkheid. Daarom weer retour gezonden.

Correcte en supersnelle levering

Ik was verrast door de snelle en correcte levering. Kwaliteit van product was prima.

Uitstekende service en prachtige collectie

Dit is een warenhuis zoals t moet zijn. Mooi samengestelde collectie. Het personeel in de winkel is kundig en aardig. Online service tip top in orde..

Snel geleverd en netjes

Fijne en snell levering en mooi pakketje

Leuke en mooie kleding. Snelle levering

Voor de eerste keer wat besteld bij Berden Fashion. In de sale dus ook nog voordelig. De kleding was netjes ingepakt en ook op tijd geleverd. Zeker een aanrader:)

Geweldige hulp van de verkoopdames

Zijn bereid om andere maten te halen. En geven goed advies.

Orientique is exclusief

Orientique is een duurzaam product gemaakt in Australie en beperkt in Nederland verkrijgbaar. Berden heeft het! Dat is fijn, mijn tweede tevreden aankoop.

Prima winkel met mooie merken

En uitgebreid assortiment.

TOP

Online snelle bezorging. Mooi en verzorgd ingepakt. Retouren in de winkel inleveren zonder kosten en retourbewijs. Snelle afhandeling van retour.

Promenade 12

6411JK Heerlen