Bestelling snel in huis (1 of 2 dagen), app zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Prima levering. Mooie blouse

Bestelling ging vlot en blouse is leuk. Was netjes verpakt.

Mooi shirt

Mooi shirt. Bezorging duurt een paar dagen maar dan heb je ook iets moois.

Veel keuze en goede kortingen.

Helaas was de maatvoering onduidelijk. Ik kies altijd maat 42 en nu was de maatvoering SML. Mijn inschatting was fout en bestelling moest volledig retour.

Sehr unkompliziert und schnell geliefert

Tolle Artikel, gute Qualität, schnell und einfach zu bestellen und die Lieferung kommt auch schnell nach Deutschland

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Positief

Vlotte levering, en prima kwaliteit

Kleding snel geleverd. Netjes verpakt en bij problemen netjes opgelost en te woord gestaan.

Prima webshop

Mooie kleding, prima service . Altijd zeer tevreden.

Tevreden klant!

Overzichtelijke website, met hier en daar wel wat verbeterpunten. Maar mijn bestelling is snel geleverd, netjes verpakt en helemaal naar wens.

Shirt makkelijk besteld, snel geleverd. Ziet er ook goed uit.

Mooie jurk, perfecte kwaliteit

Jurk paste in eerste instantie niet. Deze kon eenvoudig worden omgeruild, door een zeer vriendelijke winkelmedewerker.

Correct

Verzenden was snel en ook de afhandeling vd retourzending. Contact met de klantenservice ivm inlevering cadeaubon eveneens snel en correct opgepakt.

Goede service en snelle levering!

Alles goed geregeld.

Alles naar wens, product mooi verpakt

Ruime keuze, snelle levering en duidelijke website

Alles top geregeld en op tijd .

Tot nu toe altijd alles naar wens verlopen, ga zo door !!!!!!

Goede ervaring

Uitstekende service. Levering exact op tijd

Kwaliteit en snelle service

Berden-Fashion is altijd aangenaam shoppen. Ze bieden een goede kwaliteit van de bestelde producten en bieden een snelle service aan, wat als positief ervaren wordt.

Mijn bestelling was keurig verzorgd .

Superleuke winkel met behulpzaam en aardig personeel. Goede merken ook

Geweldige service.

Fijne en mooie winkel. De website is ook top. Mooie en uitgebreide keuze. De service is geweldig. Zowel in de winkel als online. Een echte aanrader.

Fijne service.

Mijn pakket kwam snel.

Helemaal goed

Snel verzonden.

Geweldig mooie en stoere kleding van goede kwaliteir!

Wat een gezellige winkelervaring bij Berden! Enthousiast en vakkundig personeel. Ze verkopen ook echt hele toffe merken voor de kinderen! Wij zijn een grote fan! Groetjes!

Voor merken, mijn favoriete webshop

Als ik op zoek ben naar merkkleding ga ik zonder verder na te denken naar de webshop van Berden. Ik hou niet van retourneren, vandaar dat ik een goede webshop belangrijk vind. Eentje waarbij je van de kwaliteit op aan kunt. Berden-Fashion.nl is top!

Promenade 12

6411JK Heerlen