Snelle service en mooie kleding.

Prachtige shirtjes gekocht voor de kids. Mooie kwaliteit.

Mooie collectie en prima service!

Snelle kevering en prima retourwijze!

Zeer goede en vriendelijke service

Klantenservice is zeer goed, klacht wordt goed gehoord en ze zijn erg vriendelijk. Mooie collectie en goede service en kwaliteit

Heel goed verzorgd .

Pakje keurig op tijd ontvangen ,ik heb het goed kunnen volgen . De verpakking was ook goed verzorgd. Kortom ik ben er erg blij mee en zal zeker nog eens bestellen bij jullie Groetjes Riky .

Uitstekend, snel en goed geleverd!

Prima site, gemakkelijk selecteren wat je wil hebben en bestellen maar!

Super fijne site

Groot en divers assortiment. Altijd weer iets te vinden naar m’n zin. Voor mij een super site met goede prijzen

Onze ervaring is zeer goed,hele goede service

Prachtige zaak en hele goede service!

Ik had online een bloesje gekocht, maar paste niet goed. Bij Berden Uden teruggebracht, was geen probleem. Snel geregeld ……

Zoals verwacht

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Goed, pr

Goed, prachtige spullen

Super behandeld en snel, had verkeerde maat best. Gelijk goede maar besteld,keurig geregeld.

Mooie kleding, Broek was te groot, Gelijk kleinere besteld, werd heel snel geregeld, en zo keurig ingepakt Top. Kan niet anders zeggen

Trui voor mijn zoon besteld, keurig verpakt en op tijd binnen.

Aankoop ging heel gemakkelijk

duidelijk

Heldere instructies over waar en wanneer het pakket opgehaald kon worden.

Kwaliteit en prijs zijn prima in verhouding.

Koop via de webshop regelmatig mijn kleding. Betalen achteraf is voor mij een must en met Riverty heel klantvriendelijk.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Bestellen is gemakkelijk op de site. Producten waren snel binnen. Goed verpakt, geen beschadigingen. En tevreden over de producten.

Altijd mooie kleding

Perfecte pasvorm, Altijd mooie kwaliteit, Enorme keuze. En heel mooi verpakt

Zeer snelle en correcte levering

Tevreden klant!

Geen lange wachttijden. Keurig verpakt. Retour zending prima afgehandeld

Excellent

Makkelijk,duidelijk,

Ben echt te vrede

Vriendelijk personeel. Pakket lag netjes klaar.

Top, snel verzonden

Mooi artikel en snel verzonden

Goede klantenservice.

Mijn gekochte tas was helaas beschadigd. Samen zijn we toch tot een snelle oplossing gekomen die ik als zeer prettig heb ervaren. Ik zou Berden zeker aanbevelen.

Promenade 12

6411JK Heerlen