Mooie kwaliteit, snelle levering en goed ingepakt.

Bestelproces is snel en product is goed verpakt (juiste maat verpakking).

Snelle levering, netjes verpakt

Het pakketje werd snel verstuurd en was netjes verpakt. Helaas was het te groot. Ik ben het pakketje gaan retourneren in de winkel, dit verliep heel gemakkelijk. Goede service!

Genoeg keuze

Veelzijdig assortiment door verschillende merken en verschillende prijsklassen. Personeel laat de klant rustig rondneuzen en is behulpzaam wanneer de klant dat nodig of gewenst is.

Mooi product, mooie korting

Ik kocht hier 2 sweatvesten van vingino voor mijn zoontjes. Er was een interessante korting in de sale. Het pakket kwam snel aan, was netjes verpakt. De vestjes zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit!

Mooie witte t-shirts. Goed betaalbaar.

Uitstekend ervaring en snelle verzending.

Prachtige kleding, en uitstekende service!

Prachtige kleding ontvangen. Helaas was een jurk een knoopje af. Hier melding van gedaan. Daarop kreeg ik 10% korting terug gestort op mijn rekening. Wilde graag de jurk houden, daarom zelf het reserve knoopje aangezet.

Alles verliep naar tevredenheid

Duidelijke website en super snelle bezorging!

Keurig netjes verpakt!

Keurig netjes verpakt en op tijd gebracht dus dat is heel fijn!

Mooi assortiment, fijne merken, goede webshop.

Verbeterpunten: De mogelijkheid bieden om bij meerdere bestelde artikelen deze tegelijk te versturen (ook al is dat dan wat later). Zou fijn zijn als de besteller dat zelf aan kan geven, niet alles hoeft meteen de volgende dag al bezorgd te worden. Bij broeken/pantalons de binnenbeen lengte vermelden. Ook bij (midi) jurken de lengte vermelden. Dit scheelt weer in de retourzendingen.

Mooie spullen en zeer snelle levering.

Mooie jurk besteld en snel geleverd. Super

Fijne service, mooie producten!

Blij mee!

Fijn personeel

Fijne winkel , goede merken en behulpzaam personeel

Snelle verzending en goede prijzen

Keurig verpakt en snelle verzendingen. Daar word ik bij van. Daarnaast heeft Berden Fashion goede prijzen en aanbiedingen. Love is!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en prima prijs voor de kwaliteit

Positief!

Uitstekend. Snelle levering!

Hele fijne winkel

Snel geleverd, netjes verpakt en mooie producten!

Mooie kwaliteit, mooie merken, snelle levering

Ik vind de kwaliteit, de mooie hippe merken, en snelle levering top, bestel en winkel hier heel graag

Snelle afhandeling, makkelijk contact.

Bestelling werd zeer vlot bezorgd. Ik had gekozen voor ´achteraf betalen´, met het idee een overschrijving te ontvangen. Bleek dit via het systeem Afterpay via Riverty te werken ... dit was me onbekend. Contact hierover opgenomen, wat vlot verliep. Feedback gegeven dit duidelijker te communiceren bij de betaalmethoden. Maar in principe liep dit wel vlot.

Snelle, netjes verpakt, goede communicatie per mail

Leuke keuzes voor volle dames, snelle levering, goed verpakt

Mooie kwaliteit shirts vlot geleverd

Prachtige kwaliteit shirts. Voor mooie prijs en vlot geleverd. Dank daarvoor

Eerste keer, laatste keer.

slecht

Toppie

Fijn email contact, snelle levering, zeer netjes ingepakt

Happy!

Ik kom graag bij Berden. Mooie merken en vriendelijke medewerkers. Dit keer online een jurkje van Cartoon in de sale gekocht. Met mijn gespaarde punten nog eens een fijne korting er bovenop. Dat is leuk winkelen. Mijn pakketje werd netjes en op tijd thuisbezorgd en mijn jurkje kon nog mee op vakantie. Prima service van Berden!

Mooi assortiment, prijs/ kwaliteit

Goede service!

Goede levering

Besteld en was binnen een paar dagen in huis

Promenade 12

6411JK Heerlen