Winkelen bij Berden-Fashion is my passion!

Het assortiment is breed, veelzijdig en voor elk wat wils; daarbij is er sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het personeel is deskundig en klantvriendelijk. Hulpvaardig en altijd bereid om mij als klant van advies te dienen, indien gewenst. Ik ben er graag en koop er ook graag, omdat ik weet dat de diverse kledingmerken die men verkoopt van goede kwaliteit zijn en mij in ieder geval uitstekend passen

Snel geleverd en veel keuze

Goede kwaliteit merken qua kleding

Prettige webshop.

Gekocht singlets van Ten Kate, Sloggi en Schiesser. Laatste 2 merken gekocht om uit te proberen maar singlets van Ten Kate hebben een voelbare betere kwaliteit. Pakketten van Berden Wordt vrijwel altijd binnen 3-4 dagen geleverd. Bestelling goed verpakt en netjes. Geen gebruik van plastic maar in herbruikbare kartonnen doos. Website is overzichtelijk. Kortom tevreden en ik ben al aantal jaar een terugkerende klant voor deze artikelen.

Complimenten Snelle levering

Het telefonisch contact met chatline was een verademing Juiste antwoirden

Mooie collecties, correcte levering

Ik heb nooit tijd om te gaan winkelen dus bestel baak online. De webshop van Berdennis voor mij perfect; mooie collecties/merken, snelle levering, correcte afhandeling. Dexwebshoo is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Complimenten@

Mooie winkel en vriendelijk personeel!!

Ik werd er goed geholpen en ging als een tevreden klant na buiten.

Uiterst tevreden

Al jaren koop ik bij Berden ik ik ben nog steefs zeer tevreden. Groot assortiment en betaalbare prijzen. Nog nooit problemen gehad als ik via internet bestelde.

keurig verzorgd en bezorgd

Hoewel tevreden over de gekochte en bezorgde producten, ik had tijdens het bestelproces zelf een fout gemaakt, door te snel naar afrekenen te gaan, waardoor ik het tweede product direct aansluitend, doch separaat heb besteld. Ik had de verwachting dat het Berden Fashion computer systeem, dit automatisch had waargenomen, en de beide producten gelijktijdig in één doos had verzonden. Dit vanwege efficiency en 50 % besparing bezorgkosten en last but not least, besparing in milieu consequenties.

Zeer correcte levering en snel

Vlotte service. Had mijn jurk op tijd voor het feestje. Blij mee

Goed omschreven. Goed verpakt. Op tijd bezorgd

Ruime keuze, leuke aanbiedingen, vlotte levering!

Snel en goed

De bestelde jurk werd snel en correct geleverd in handige platte doos. Niet groter dan nodig. De jurk was alleen bij Berden nog te krijgen in mijn maat. Goede ervaring!

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site Snelle levering

producten voldoen volledig aan verwachting!

Mooi en goed verpakt Duidelijk informatie over eventueel retourneren. Producten geheel volgens verwachting.

mooie (digitale) winkel om te shoppen

Mooie, duidelijke website. Snelle en duidelijke levering. En bij retourzending (komt niet vaak voor) keurige afhandeling en snelle terugbetaling. Dus alom, alles perfect.

Snelle correcte afhandeling

besteld en de volgende dag geleverd

alles is oke...de bestelling was hier al de volgende dag en het kleedje past prima

Verkeerde levering, maar netjes opgelost

Ik ontving het verkeerde artikel. Waarschijnlijk waren er twee leveringen verwisseld. Maar de klantenservice was heel behulpzaam en vriendelijk en hebben het opgelost.

Geweldig. Mooie kleding

Ging eerder nooit naar jullie. Ik dacht olde wieven kleding. Maar absoluut niet.

Alles snel geleverd netjes verpakt

Prima webshop.

Bestelling geplaatst en 2 dg later keurig op tijd juiste artikel geleverd. Mooi verpakt.

Fijne winkel en goede service

Ik koop bij Berden altijd de kleding voor mijn broer met een beperking. Ik krijg altijd prima advies over de pasvorm en omdat mijn broer verder weg woont en we niet elke week daar naar toe gaan kan ik altijd een langere periode ruilen. Natuurlijk zijn we zelf ook klant.

Voor ieder wat wils

Netjes ingepakt milieu vriendelijk.

Fijn matriale broek.

Prima ervaring

De polo die ik heb besteld voldoet aan mijn verwachting. Daarnaast een snelle levering en alles volgens afspraak.

Promenade 12

6411JK Heerlen