Goed en netjes!

Netjes ingepakt, heldere communicatie.

Snel verstuurd

Snel verstuurd, netjes verpakt. goede website

Snelle en goed levering

De broek werd netjes verpakt in een doosje geleverd binnen 2 dagen in huis

Nette verzending

Wat stuurt Berben zijn producten netjes toe. Geen plastic om de kledingstukken, maar een stijlvol papiertje. Je pakt je bestelling als een cadeautje uit. Ik vind het wel jammer dat er retourkosten in rekening worden gebracht. Betalen voor iets dat je niet wilt houden, geeft altijd een zure smaak.

Vlotte levering, keurig verpakt.

Zeer prettige afhandeling na mijn bestelling

De bestelling werd zeer correct,mooi verpakt, geleverd. Helaas moest ik 1 artikel ruilen. Dit ging ook zeer vlekkeloos. Perfecte service.

Super snelle levering

Mooie kleding Snelle levering Zeer tevreden

Altijd snelle levering

Ook met retourzendingen nog nooit problemen gehad.

Snelle levering,goed product

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede communicatie en mooi product.

Goeie service, leuke aanbiedingen

Fijne winkel om te shoppen, ook online !

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden!

Aangenaam verrast door de collectie. (curvy)

Prachtige winkel met voor elk wat wils, ook voor curvy dames. Op deze afdeling en op de heren afdeling goed geslaagd. Als aandachtspunt zou ik willen meegeven dat bij beide afdelingen de kassabonnen niet klopten, en we daar achter kwamen door ze zelf te checken. Toen we daarna terugliepen werden we bij de ene kassa vriendelijk te woord gestaan, terwijl we bij de andere een opmerking kregen dat het gekochte al sale was en of we het dan nóg goedkoper wilden hebben? Dit terwijl ze al had bevestigd dat wij gelijk hadden (artikel was 2 keer aangeslagen). Misschien bedoelde ze het als grap, maar zo kwam het niet over.

Supersnelle bestelling verwerkt!

Ik had mijn bestelling snel en netjes verpakt in huis!

Mijn bestelling had ik netjes verpakt snel in huis!

Super service

Snelle bezorging Goede communicatie via mail Snelle afhandeling Vriendelijk personeel Top winkel !!

Goeie ervaring met deze winkel

De rok is precies zoals afgebeeld op de foto. Mooi ingepakt en verstuurd

Top bedrijf super service

Snelle levering makkelijke te bestellen en te retourneren. No nonsens bedrijf!!

Correct

Correcte service

Snelle service, netjes ingepakt

Fijne website, duidelijk, snelle levering

Mooie kleuren!

Yesta is een merk wat hele leuke kleren heeft. Dit shirt heeft een mooie rode kleur.

Ik kwam in een warm bad.

Ik kwam een internet bestelling ophalen, en ook dan word je fijn geholpen. “Wil u het eerst even aanpassen”? “Om toch eventjes te kijken of de maat goed is”. Waar word je nog zo geholpen? Eén tip van mij; ben zuinig op de mevrouw die mij geholpen heeft, zo behulpzaam.

ben heel tevreden

het poloshirt is met alle tevredenheid bezorgt. was ook zeer goed verpakt

Correct en op tijd

Een andere beleving wat betreft kleding online bestellen. Het was mooi en stijlvol verpakt en de kleding was netjes.

Correcte levering

Het artikel werd snel en netjes verpakt aangeleverd. Aangezien het dichtsbijzijnde Berdenfiliaal alleen tot maat48 verkoopt, kan ik nu digitaal ook een maat groter bestellen.

Promenade 12

6411JK Heerlen