Betrouwbaar!

De site is overzichtelijk en duidelijk. De communicatie nadat ik had besteld was prima. En het pakje kwam keurig op de afgesproken tijd! Topper!!

Super bedrijf

Makkelijke website, snelle levering. Ga zo door.

Fijne webshop,erg snel in huis

Prachtige jurk en heel snel in huis

Geweldig!

Mooie kleding en gemakkelijk online te bestellen en het wordt snel geleverd. Helemaal toppie!

Topservice

Product op tijd geleverd en netjes gereageerd op retour

Geweldige winkel

Ik winkel graag bij Berden met name bij Grandissimo mode. Er is voor ieder wat moois zelfs met een maatje meer. Klantvriendelijkheid en service zijn top! Ook online super service

Verzendingskosten 6.95 € was meer dan 10% van het aankoopbedrag.

Hoge verzendingskosten.

Hele goede ervaring voor de eerste keer. Snel geleverd .

Berden is mijn favoriete winkel!

Als ik shop bij Berden is succes gegarandeerd. Mijn favoriete merk is Monari maar Berden heeft ook meer dan genoeg mooie andere merken!

Vriendelijke klantenservice

In de winkel had ik al een account, maar ik wilde online ook iets bestellen. Ik kreeg de accounts zelf niet gekoppeld maar werd heel vriendelijk geholpen door iemand van de klantenservice. Een heus mens. Geen chatbot of andere ellende. Heel fijn betrokken. Inmiddels zijn de accounts gekoppeld en loop ik tevreden rond in mijn nieuwe truitje in de goeie maat die in de winkel niet meer op voorraad was maar online nog wel. Fijne winkel met een mooi assortiment.

Positieve ervaring.

Het bestelde artikel voldoet aan de verwachting, werd snel en probleemloos bezorgd.

Ik wist wat ik wilde bestellen dus dat ging snel. Artikel netjes verpakt!

Snel geleverd mooi ingepakt

Goede ervaring met deze site. Er zijn hier weinig mooie kledingwinkels met een mooie collectie kleding. Altijd snel verstuurd en mooi ingepakt.

Top services en super snel

Mijn pakketje had ik snel ontvangen. Het was super netjes en leuk ingepakt!

snelle en zeer nette levering

snelle levering en alles netjes verpakt. contact met de klantenservice , wat betreft de juiste maat ook als zeer prettig ervaren.

Fijn, meedenkend en een snelle levering!

Super ervaring! Eindelijk had ik een mooi jurkje gevonden voor een bruiloft. Ik twijfelde alleen over de maat. Ik besloot om twee maten te bestellen. De volgende dag had ik beide jurkjes al in huis en was ik direct verkocht! De jurk die te groot was heb ik terug gebracht. Een vriendelijke verkoopster heeft mij geholpen! Samen nog even wat leuke sieraden uitgezocht om mijn outfit compleet te maken. Blij met het jurkje en de services!!

Helemaal top!

Mijn kleren werden snel geleverd en super netjes opgevouwen en verpakt!

Toppie!!

Vriendelijke meedenkende jonge enthousiaste verkoper!

Vele contactmogelijkheden. Alles nog op tijd voor de vakantie ontvangen. Geweldig !

De trui was bij jullie nog niet uitverkocht en de levering ging heel vlot.

Snelle verzending en keurig verpakt zodat de kleding ook kreukvrij arriveert. Top!!!

Van Berden is top!

Door de duidelijke site, en snelle bezorging heb ik nu een topjurkje in mijn kast hangen.!

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb een zeer prettige ervaring met Berden gehad, was mijn eerste bestelling maar zeker meteen goed geregeld

Voor herhaling vatbaar!

Mijn eerste bestelling is erg goed bevallen. Goede communicatie over het leveren van mijn pakketje, snelle service en keurig netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Promenade 12

6411JK Heerlen