Altijd wat naar mijn zin!

Mooie collecties, veel afwisseling, voor grote en kleine beurs! Én altijd vriendelijke, behulpzame bediening. Kom graag naar Berden!

de winkel geeft rust

Mooie winkel waar je rustig kunt kijken en goed overzicht hebt, ruime keuze. De winkel straalt rust uit wat ik als zeer prettig ervaar. Ik kom er graag.

Goede kwaliteit,Snelle service en vriendelijk personeel.

berden is een top zaak en zeer goede kwaliteit en fantastisch personeel,maar deze keer ging er wat mis het wel inmiddels opgelost,maar de zending daar ging iets fout en dat was ik niet gewend van Berden,maar eind goed al goed.

Wordt altijd netjes geholpen...fijn advies

Alles naar wens

Bestelproces inclusief levering goed verlopen.

Hele mooie broek

Ik wist welke broek ik wilde en hij werd snel geleverd. Mooie stof. Zit lekker. Is ook lang genoeg. Heel blij mee!

Mooie winkel en webshop. Uitstekende kwaliteit kleding en ruim aanbod.

Artikel snel bezorgd.

Altijd snelle levering. Artikel keurig verpakt.

Fijn

Mooie kleding en leuk personeel

Veel te laat verzonden

Donderdags voor de middag besteld en een week later op donderdag werd mijn bestelling pas bezorgd.

Snelle en correcte levering

Website werkt goed en is overzichtelijk. Bestelling verliep vlotjes net als de levering.

Relaxt

In deze winkel is er ontzettend veel keus, maar het geheel is overzichtelijk. Bijvoorbeeld tafels met spijkerbroeken;zo zie je in één oogopslag het model, de kleuren en de maten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

hele fijne winkel

de leukste mode,mooie winkel,behulpzaam personeel,top!

Ruim voldoende

Perfect geholpen door het winkelteam

Mooie kleding

Gemakkelijk, thuis bestellen, kleding past altijd. Ik kijk goed naar maten.

Mijn bestelling was in 1 woord top! Makkelijk en overzichtelijk alles via de mail te volgen dus zeker voor herhaling vatbaar....

Netjes op tijd geleverd.

Doos mooi netjes verpakt

Helemaal goed!

Jammer dat ze op afdeling telefoon niet opnemen voor vragen. Na 2 x bellen wel gelukt

Enthousiast behulpzaam team

De verkoopsters zijn vriendelijke en behulpzaam. Ze denken goed met je mee.

Fantastische winkel

Mooie winkel. Veel keus. Ruim opgezet. Vriendelijk personeel. Een aanrader!

Ik ben net op de lingerie afdeling geweest en werd fantastisch geholpen de verkoopster zijn geweldig ik ben super en kundig geholpen en kom graag weer terug. Groetjes marly.

Alles onder een dak

Heerlijke winkel met behulpzaam personeel maar ook zo veel keus voor ieder wat wils

Is goed

Tevreden over de kleding

Fijne kwaliteitsmode bij Berden

Koop al jaren kleren bij Berden, en ze blijven mooi, daaraan kun je zien dat het een fijne kwaliteit is. Ik koop graag bij Berden. Ook een mooi assortiment van verschillende merken.

super goed

Mijn bestelling werd correct, accuraat en goed verzorgd afgehandeld.

Promenade 12

6411JK Heerlen