Goede duidelijke service

Vlotte en nette afwerking van je bestelling.

Een ding wat ik storend vind bij webshop. Bij de sloggi actie is dat het invullen van de hoeveelheid erg lastig je kunt niet x4 doen.Je moet broek voor broek intikken zou toch makkelijker moeten kunnen.

Lingerie besteld. Netjes verpakt geleverd. Binnen paar dagen in huis. Volgende bestelling in aantocht. Hartelijk dank Berden-Fashion

Snelle service!

Leuke items en snel geleverd. Fijn dat het met achteraf betalen kan.

Eerste aankoop was prima!

De kleding is van mooie kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto's. Daarnaast was de levering snel en probleemloos – ik ben supertevreden!

Goede , makkelijke en overzichtelijke site , snelle bezorging en evt. nazorg bij retourzenden en terugbetaling , en in de winkel ook altijd goede en nette bediening , alles prima dus .

Uitgebreide mooie collectie voor jong en oud

Als ik nergens kans slagen ga ik naar Berden,zo’n ruime keuze daar slaag ik altijd,en daarna lekker lunchen of koffie drinken in het restaurant.

Een goede makkelijke website.

Een mooi shirt van Guess ontvangen. Pasvorm is goed. Kwaliteit van shirt had wat dikker kunnen zijn. Verder alles goed.

Goed, maar duurde wat lang. Verder correct geholpen.

In de winkel laten bezorgen. Duurde daardoor wel erg lang. Had de broek zeker een week later al verwacht. Werd bijna 2 weken.

Tevreden

Tevreden met mijn aankoop, snelle levering

Goede webshop. En goed geholpen bij vragen en problemen.

Goed!

Snelle verzending en zeer tevreden over het product!

Heel fijn shoppen, bijna alle merken aanwezig over 3 afdelingen

Alle merken aanwezig, voor elke leeftijd en elk figuur passende kleding en zeer behulpzaam personeel.

Berden online zeer prettig in gebruik en overzichtelijk! Retour brengen in filiaal ook makkelijk en snelle, vriendelijke service! Bestellen bij Berden aanrader.

Snel en goed!

Snel en goed!

Veel keuze in topmerken

Eerlijke prijs met korting en voucher

Snel geleverd Goed verzorgd

Altijd goed geregeld en keurig aangekomen

Bij Berden hoef je je nooit zorgen te maken bestellingen altijd correct en keurig geregeld en aangekomen. Ook als je bestelt en je hebt hulp nodig was in mijn geval Stan super vriendelijk en heeft mij goed geholpen dus als ik iets nodig heb zal ik bij Berden online bestellen of ik ga naar de winkel in Blerick

Altijd blij met Berden!

Altijd blij met Berden, in de winkel en op de site. Veel keuze, mooie kleding, goede aanbiedingen. Ook al woon je niet in de buurt, bestel gerust online, snelle levering en keurig verpakt wordt je bestelling thuis bezorgd.

Mijn winkel

Overzichtelijk Leuke aanbiedingen Alle prijs klasses Mooije merken Voor ieders wat wil Heel gezellig personeel Blijft (wekelijs) leuk uitje Of snuffelen op site voor hele gezin

Snelle levering. Netjes verzorgd.

Heel fijn dat bij digitale bestelling het product eventueel teruggebracht kan worden naar de fysieke winkel.

De afdeling ziet er altijd keurig en netjes verzorgd uit en het personeel biedt professionele aan.el

Bij binnenkomst ervaar je al een bepaalde rust op de afdeling.

Alles heel goed geregeld

Perfecte service, ook bij online bestellingen

Prima shopervaring. Goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte verzending. Niks op aan te merken.

Promenade 12

6411JK Heerlen