Mooie merken en fijn filiaal in de buurt

Koop er graag voor het hele gezin, zowel in de winkel als online. Nadeel is wel dat een online bestelling met levering aan de winkel soms weken duurt zoals nu.

Leuke jas

Leuke jas gekocht. Bestellen in de winkel omdat de maat niet aanwezig was, was helaas niet gelukt omdat het niet werkte met het systeem daar. Daarna toch maar online besteld en dat ging prima. Blij mee.

Al jaren mijn favoriete winkel

Veel keuze en het personeel is altijd vriendelijk

Geweldig bezorging,zelf met de feestdagen toch op tijd.

Goede prijs , goede kwaliteit, goede service

Blij met de gekochte trui. Makkelijk te bestellen, leuke aanbieding en vlot bezorgd. Heel tevreden!

Top, snelle levering

Top, snelle levering en netjes afgehandeld.

Super snelle levering ook in kerst periode

Ik heb trui kort voor kerst besteld maar gelukkig nog voor kerst ontvangen. Super blij met mooie trui die ik met kerst aankon.

Hele goede service. Personeel helpt erg goed en is super klantvriendelijk.

Hele fijne winkel. Klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar. Snelle reactie op mail. Kortom de beste winkel! Groetjes Karin Coopmans.

Top geholpen

Goede keuze en erg goed geholpen door een vriendelijke verkoopster.

Positief

Makkelijke website.

Snelle service, vragen werden snel beantwoord, snelle verzending, mooi product!

Uitstekend, snelle levering en goede kwaliteit!

Prima voor elkaar.

Ruime keuze, goede sevice!

Precies zoals hierboven beschreven. Voor elk wat wils. In Berden Heerlen ook nog shops in de winkel. Heel fijn.

Mooie merken en snelle afhandeling

Ik was op zoek naar een specifieke jumpsuit van Vanilia. Juist deze gevonden bij Berden. Binnen een dag kon ik het product ophalen in de winkel. Top geregeld.

Snelle levering! En goede prijs! Aan te raden

Prima service.

Bestelling online gedaan, snelle levering . Prima verzorgd. .

Gegarandeerd goed goed

Goede kwaliteit en de betrouwbaarheid van levering vanuit een fysiek toegangbare winkel , bieden mij altijd een favoriete duurzame aankoop

Prima website

Zeer veel keus in kleding. Allerlei merken,van betaalbaar tot dure kleding. Word keurig verpakt, en op tijd geleverd. Zelfs retourneren is goed afgehandeld. Wat moet je nog meer, dus in mijn ogen zeer goed.

Snelle keurige afhandeling

Ik was gericht op zoek naar een bepaald product en heb dat snel gevonden. Ondanks de feestdagen werd het snel geleverd. Het was keurig verpakt. Heldere informatie tijdens het bestelproces. Kortom, helemaal prima.

Het product ontvangen en zonder problemen teruggestuurd

Het artikel voldoet aan mijn verwachting. Keurig ingepakt en verzonden.

Ondanks de eindejaar drukte heb ik de artikelen op de 3de werkdag ontvangen. Waarheidsgetrouw met de webshop. Dankjewel.

Vriendelijk geholpen.

Prettig om in alle rust bij jullie te winkelen. Bij vragen of kledingstuk in een andere maat leverbaar is, vriendelijk geholpen. Aan de kassa net zo, kleding wordt netjes opgevoueen en ingepakt. Daarnaast het bestelde artikel snel thuis ontvangen! Ga zo door, kan geen verbeterpunten bedenken!

Super goed geholpen.

Zeer veel moeite gedaan om een bepaalde broek van Meyer voor mij te bestellen. Enkele dagen later al thuisbezorgd. We hebben het hier over het filiaal in Varsseveld.

Uitstekend!

Product was netjes verpakt en bezorgd.

Blij dat ik jullie webshop bij toeval heb ontdekt!

Mooie kleding. Snelle levering.

Promenade 12

6411JK Heerlen