Ik ben net op de lingerie afdeling geweest en werd fantastisch geholpen de verkoopster zijn geweldig ik ben super en kundig geholpen en kom graag weer terug. Groetjes marly.

Alles onder een dak

Heerlijke winkel met behulpzaam personeel maar ook zo veel keus voor ieder wat wils

Is goed

Tevreden over de kleding

Fijne kwaliteitsmode bij Berden

Koop al jaren kleren bij Berden, en ze blijven mooi, daaraan kun je zien dat het een fijne kwaliteit is. Ik koop graag bij Berden. Ook een mooi assortiment van verschillende merken.

super goed

Mijn bestelling werd correct, accuraat en goed verzorgd afgehandeld.

Prima geregeld en goede kwaliteit van de kleding.

2 broeken besteld met de actie 2e broek korting. Mooie broeken. Netjes verpakt ontvangen.

Ruime keuze, ruime opzet met n persoonlijke vriendelijke touch!

Fijne zaak voor ier wat wils. Alles onder een dak. Goed geholpen en eerlijk!

Bestelling gedaan, snelle levering en makkelijk retour brengen in de winkel. Super!!

Snel verzonden, de juiste artikelen ontvangen, een leuke aanbieding en goede pasvorm. Alles kunnen houden.

Mooie website

Mooie site Veel keus Goede service!

Mooi winkel, fijn personeel

Fijne winkelbeleving

Ben top geholpen

Heel vriendelijk heel behulpzaam niks op aan te merken

Uitstekend!

Een overzichtelijke website en vlotte verzending. Je bestelling wordt met zorg ingepakt. Berden is een betrouwbare webshop waar je gerust een bestelling kunt plaatsen.

Je wordt altijd vakkundig geholpen. En het personeel is erg vriendelijk

Super geholpen!!

Ik had 2 broeken online besteld maten waren niet goed. Ben naar de winkel zelf gegaan en ben super geholpen door de dames. Ging toch met 2 nieuwe broeken de deur weer uit.

Fantastische service en fijn geholpen

Broeken online verkeerd besteld en dit is heel fijn opgelost!!

Wat een fantastische winkel

Overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Voor ieder gezinslid iets te vinden. Ideaal dus!

Fijne overzichtelijke webshop, mooi netjes verpakt en snelle verzending

Top winkel, met prachtige kleding

Kom er met regelmaat mooie winkel met prachtige kleding en leuke medewerkers. Ga altijd met een tasje kleding weg

Topper!

Goed,snel en netjes geleverd. Kleding van goede kwaliteit!

Helder en overzichtelijk online shoppen

Eenvoudig navigeren op de website. Duidelijke communicatie over tijdslijnen en verzending.

Snelle service, mooie kleding!

Prachtige, uitgebreide collectie. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Goede website. Zeer betrouwbaar.

Super winkel

Prachtige nieuwe winkel in Blerick en super vriendelijk personeel

Top ervaring!

Mijn pakketje werd op tijd Verzonden en bezorgd. Het pakket was netjes verpakt. Ook het retourproces ging voorspoedig. Lekker makkelijk!

Goed geholpen, goed meegedacht en niet opdringerig.

De eerste keer in de winkel goed geholpen toen bleek dat de trui die ik wilde betalen vlekjes bevatte. Verkoopster stelde voor om de trui te bestellen en kosteloos thuis te laten bezorgen. De later bezorgde trui bleek een defect te hebben dus ermee terug naar de winkel. Wederom goed geholpen en opgelost. Medewerkers bieden hij hulp aan in de vorm van ‘Vraag me gerust als ik je kan helpen’ maar dringen zich niet op en gaan ook niet met argusogen op een afstandje naar je staan kijken of je wat koopt. Dit voelt fijn en is voor mij reden om terug te komen!

Promenade 12

6411JK Heerlen