Alles heel goed geregeld

Perfecte service, ook bij online bestellingen

Prima shopervaring. Goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte verzending. Niks op aan te merken.

Snelle en nette service

Een mooie blouse besteld. Was erg snel in huis, netjes verpakt. Helemaal tevreden mee.

Veel keuze en de meeste mensen zijn behulpzaam en vriendelijk.

Veel keuze in de winkel en ze zijn behulpzaam en doen ook veel moeite om het naar je zin te maken.

Fijne winkel

Ook de website is handig. Vindt het wel fijn als de kleding wordt laten zien als iemand het aan heeft. Voor de pasvorm beter in te schatten. Ook lengte broeken is altijd fijn als er een model is waarbij haar lengte wordt aangegeven.

Snelle en duideijke levering

Levering is snel en makkelijk op te halen in de winkel!

Duidelijke en overzichtelijke website

Snelle levering en goede kwaliteit

Met zorg verpakt. Snelle online reactie op mijn vraag vraag

Positieve ervaring.

Goeie en ruime collectie!

Ik vind altijd mooie items tussen de collectie, snelle levering en leuke acties op zijn tijd. Helemaal tevreden,

Geweldig fijne winkel. Favoriete verkoopster

Mijn favoriete winkel Slaag er zelf en ook mijn man regelmatig

fijne ervaring met Berden

Alan Red t shirts gekocht, netjes geleverd, product is ons bekend, maar altijd fijn om een kleine korting te kunnen scoren.

Prima service vanaf de winkel via bestelling en thuislevering

Heel fijne medewerkers, goede adviezen en begeleiding, juiste maat werd een dag later thuis bezorgd.

Snelle verzending en service

Duidelijke en snelle verzending. Blij met mijn mooie aankoop.

Bij Berden scoor je altijd super mooie kleding, en alles wat erbij hoort

Ben super goed geholpen. Alleen moest het uit een ander filiaal komen. Wauw wat draag ik dit graag. Bij jullie is het iedere keer feest om te shoppen. En super aardig personeel. Ze helpen je graag. En geven ook goed advies.

juiste service

bij Berden is het altijd een feestje om te shoppen , en niet goed, geld terug grote collectie en gezellige winkel met restaurant

Het personeel bleef zich inspannen om voor mijn man passende kleding te zoeken. Geweldig.

Snelle service, duidelijke site

Fijne winkel om te shoppen met heel veel leuke merken.

zeer tevreden

snelle levering goed verpakt fijn retour beleid in de winkel

Goede hulp

Vriendelijke en behulpzame verkopers

Perfecte hulp op de heren afdeling.

Wij werden geholpen door een Jordaanse mijnheer die echt naar ons luisterde en waar niets teveel voor was. Hij zocht alles uit en deed dit fantastisch.

Fijne winkel met groot assortiment. Kom er graag om mijn kleren te kopen.

Snel geleverd, mooi verpakt

Mooi shirt van By Bar besteld. Deze werd snel geleverd en het heb het als een kadootje ontvangen! Zeer blij mee!

Werd heel goed, professioneel en met een lach geholpen.

Snel geleverd!

Mijn bestelling is snel en keurig verpakt geleverd. Mocht ik iets retour willen doen zijn er diverse eenvoudige mogelijkheden. Zeer tevreden. Als member spaar je voor punten en extra aanbiedingen.Persoonlijk vind ik dat het wel erg lang duurdt voor je iets voordeel bij elkaar spaart en een coupon hebt.

Promenade 12

6411JK Heerlen