Prettig winkelen en voor ieder wat wils

Mooie kleding voor ieder wat wils ook qua prijsklasse. Behulpzaam en vriendelijk personeel

Goede service in alle opzichten

Super!!

Goede verzending!!

Super goed!

Netjes en snel volgens afspraak geleverd, kunnen veel andere online winkels nog wat van leren. Ik zou hier zo weer bestellen.

Fijne site om te shoppen!

Ik had iets besteld en was niet zeker van het feit of het nachthemd van katoen was. Even een mailtje gestuurd en snel een antwoord ontvangen met ja hoor! 100 procent katoen!

Fantastische winkel

De kinderafdeling is fantastisch ruim. Enorm vriendelijk personeel. Altijd leuke kleding voor leuke prijs!

Snel en goed prijs

Goede website waar ik voor mijn vriendin mooie lingerie van Marlies Dekkers voor een goede prijs kon bestellen. Snelle bezorging.

Perfect!

Online besteld, keurig bevestiging per mail, en binnen de afgesproken tijd lag het pakket klaar.

Online besteld, keurig bevestiging per mail, en binnen de afgesproken tijd lag het pakket klaar om afgehaald te worden bij vestiging Uden.

Bestelling - afhandeling - levering : TOP !

Alles naar wens

Perfect en snel geleverd

Perfect en snel geleverd achteraf betalen in een woord geweldig

Prima service! Artikel bereikte me als een kado, zeer zorgvuldig verpakt

Kwaliteit en betrouwbaar

Goed en zonder problemen

Zeer leuke shopervaring, zowel online als offline!

Zeer vlotte online shopervaring, snel en vooral zeer klantvriendelijk. Ik heb mijn retour aangemeld in de winkel, waar men dit zeer vlot en zeer vriendelijk afhandelde. Verder was het aanbod in de winkel zeer uitgebreid en heb ik er een leuke zwemshort gevonden! :-)

Gewoon netjes

Alles keurig en snel geleverd; zoals ik het besteld had

Fijne winkel; vriendelijke staf. En een kwalitatief goed en breed aanbod!

Berden is een fijne zaak; ik kom er graag.

Zeer goed geholpen

Heel goed en vriendelijk personeel

Een hele gezellige winkel, en erg klant vriendelijk, met een eerlijke mening over wat je aan hebt, of past.ga zo door.

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering. Dikke duim!

Snel bezorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Goede service, snelle levering

Super snelle levering. Goede kwaliteit.

Goed geregeld

Snel ontvangen en ook de retour goed afgewerkt

Toppie top

Ultiem online shopmomentje in alle rust.

Promenade 12

6411JK Heerlen