Zeer vriendelijk en raadzaam

Bekend met de materie En respectvol en behulpzaam

Goede ervaring

Mijn bestelling kwam snel . Het artikel zat goed verpakt alleen de pakket bezorger wilde het pakketje door de brievenbus duwen wat niet past dus de verpakking was kapot maar het artikel was onbeschadigd en prima in orde.

Top merken,en een goede service!

Zie bovenstaande opmerking

Kreeg wat ik verwacht. Online bezorging top en afterpay met riverty probleemloos

Gewoon alles naar wens!

Zie hierboven!☺️

Prima website, makkelijk in gebruik.

De broek die ik zocht gevonden. Bestelling snel geleverd. Betrouwbaar om kleding online te bestellen. Ik ben tevreden.

Super snel geleverd

Snel geleverd Hele mooie trui geshopt van nukus Mooie kwaliteit

Fijne webshop

De bestelling keurig en snel verlopen.

Fijn

Super fijne shop winkel met goede produkten7

Goed,prettig,deskundig en vriendelijk.

Goede service. Prettige winkel en deskundig en vriendelijk personeel (Varsseveld).

Super snelle levering.

Vandaag besteld, morgen inderdaad in huis!

Altijd goed kom er graag

Ruime keuze altijd netjes

een modehuis met betaalbare prijzen voor kwaliteit mode.

Adequaat geholpen door verkoper. er is Keuze van mode die bij mijn leeftijd past.

Duidelijke site prachtige kleding,top service

Een momentje voor mijzelf als moeder zijnde!

Ik houdt van mijzelf goed kleden, maar te weinig tijd als mama zijnde van 2 jongens om winkeltje voor winkeltje af te lopen. Heerlijk om bij Berden alles onder 1 dak te vinden. Genieten dit!

Service

Er wordt goed geholpen om iets passends te vinden. Prima service en klantvriendelijk.

Prima!!

Alles prima geregeld!

Gemakkelijk, snel en goed

Het bestellen van mijn gekozen artikel ging heel gemakkelijk. Verbaasd was ik hoe snel het artikel geleverd werd en toen ik de doos openmaakte was het netjes ingepakt. Dus: helemaal top!

Kwaliteitsproducten. Goede sfeer en vriendelijke hulp

Ik kan bij Berden terecht voor een grote diversiteit aan producten. De winkel is makkelijk bereikbaar, toegankelijk en overzichtelijk ingedeeld. In een tijd van steeds verder verdwijnend winkelaanbod, staat Berden trots en statig overeind. Berden staat voor kwaliteit.

Altijd keurig op tijd en netjes geleverd

Duidelijke webshop eenvoudig in gebruik

Snelle afhandeling

Zowel snelle levering als snelle afhandeling bij retour. Keurig ingepakt verzonden.

Goede service en vriendelijk personeel. De Inkoop van Berden heeft een goede smaak. Met meubels kopen slagen we altijd zonder lang te hoeven zoeken. Zowel bankstel eettafel stoelen kast etc. Kleren zijn er van laag tot hoog in prijs, voor iedereen genoeg keuze. Het blijft een gezellige winkel.

Perfect!

Vlotte site om te bestellen en snelle levering

Netjes en snel geleverd

Pakket is snel geleverd en netjes verpakt. Informatie over proces is prima!

Geweldige jurk

Prachtige jurk die goed zit.

Promenade 12

6411JK Heerlen