Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen goede spullen

Snelle verzending en prima verzorgd.

Goed product, snel verzonden.

Mooie kwaliteit kleding snel geleverd

Dit keer alles prima. Alleen bij retour soms problemen met de afwikkeling. Dit voornamelijk door vertraging bij post nl. Wellicht anders

Goede service-netjes geleverd

Dat wat je ontvangt is kwalitatief goed, netjes verpakt en maakt het ‘unboxen’ nog leuker.

Prima ! Fijne hulp van medewerker.

Had het item in de winkel gezien echter niet meer in mijn maat voorhanden. Met hulp van een medewerker van Berden Blerick de website bekeken en daar het item op besteld. Had het ook in de winkel kunnen laten komen maar dan moest ik weer naar Blerick. Nu werd het thuis geleverd en kon ik op mijn gemak passen. En het past en staat leuk. Heel blij mee.

Mooie merken .

Berden heeft kwalitatief mooie merken. Ruime keuze. Fatsoenlijk personeel, de meeste met vriendelijke bejegening. Fijn op zondagmiddag open. Verschillende etages met verschillende producten, mode meubels etc.

Leuke mooie stoere kleding

Slagen heel vaak voor kleding bij jullie. Mooie merken, mooie kleding goede kwaliteit en vriendelijke personeel.

Heel goed verzorgd

Netjes vezr7oor

Alles onder één dak!

Manlief houdt er niet van om winkel in winkel uit te gaan voor een nieuwe garderobe. De oplossing; Berden. Hier vindt je alles onder één dak!

Veel keus in allerlei prijsklassen en merken

Leuke merken en vriendelijk personeel

Gebruiksvriendelijke website

Het bestelproces ging goed en vlot. Duidelijke berichtgeving nadat ik besteld had. Snelle levering!

Helemaal goed

Snel en betrouwbaar

Super fijne en overzichtelijke winkel, veel keuze in kledingmerken.

Ik kom hier altijd graag, slaag bijna altijd.

Zeer veel merken en daardoor altijd iets leuks gevonden!

Veel mooie betaalbare merken waardoor er ik altijd een passende outfit voor elke gelegenheid heb gevonden!

Snelle levering goede service

Goede en modieuze kleding in voldoende merken

Kom graag winkelen bij Berden. Voldoende keus en heel prettige bediening!

Vriendelijk personeel dat meedenkt met de klant

Via internet 2 polo's besteld. Correct geleverd. Helaas te grote maat. Naar de winkel retour gebracht. Personeel deed alle moeite zodat ik toch met 2 polo's in de juiste maat naar huis ging.

Super winkel personeel en klantenservice

In alle opzichten geweldige winkel kleding sieraden tassen en in de toekomst ook schoenen een totaal plaatje

zeer correct en vlotte afhandeling

Berden Fashion, daar kun je in alle opzichten op rekenen!

Goed geholpen

Heel goed geholpen

Super veel keuze

Zeer positiefe ervaring waar je gewoon gelukkig van wordt.

Mooie winkel met groot assortiment

Plezierig geholpen door aardige verkoopsters.

De kassamedewerkster top

De kassa medewerkster heeft me super goed geholpen. Op haar advies heb ik besloten te kopen. Helaas heeft n medewerkster in de winkel minder dit advies gegeven ...dus een eerlijke feedback zou ik zeggen train de verkoopsters die in de winkel staan ...ze waren vriendelijk maar t advies om te bestellen en thuis te laten bezorgen waardoor m'n product op tijd zou zijn (wat ook idd was) hadden zij niet gedaan en de kassamedewerkster deed dat wel . Ook wel fijn de ruime keuze in de winkel

Levering netjes en correct ontvangen

Veel keus in alle maten en merken.

Mooie jurken, minste alleen het personeel voor wat hulp

2 erg leuke jurken gekocht! Ik was alleen aan het twijfelen mbt de maat. Ik kon geen personeel vinden. Het is ook wennen aan het vernieuwde gebouw. Op het laatst heeft iemand mij geholpen. Ik had het prettig gevonden als ik sneller wat hulp had gekregen.

Promenade 12

6411JK Heerlen