Laden reviews...
4.615 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime collectie en het vriendelijke personeel. De leveringen komen snel aan en de verpakkingen zijn netjes. Het online bestelproces verloopt vlot en overzichtelijk. Over het algemeen is de winkelervaring zeer positief.
Mooie kleding, kwaliteit en prijs! Locatie !
J
Veghel
Ik kom heel graag bij Berden, ze hebben er alle merken die ik leuk vind. Je wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Shirley
Snelle levering Goede communicatie Tof product
Ellen
Breda
Netjes verpakt maar ondertussen zijn we zo verwend geraakt dat als je een product om 0900 in de ochtend besteld het de volgende dag geleverd wordt. Dat was helaas niet het geval
William
Roosendaal
Goeie service
Helmie
Reuver
In de winkel word je fijn geholpen door het personeel Bij problemen zoals iets bestellen wat er niet meer is krijg je netjes geld terug
Lilian
Reuver
Toevallig zijn we een keer door Varsseveld gereden en zagen de modezaak Berden. Jammer genoeg was dat op een avond dus de winkel zat dicht. Nooit meer over nagedacht, Totdat we een mooie outfit moesten hebben voor het 12,5 jarig huwelijksfeest van onze dochter. Berden kwam ineens bij mij op en dacht daar gaan we heen. Voor ons wel een uur rijden, maar er geen spijt van gehad want beide zijn we heel fijn geslaagd met een heel fijn advies en heerlijke koffie. Komen zeker een keer terug!
Elly
HARFSEN
Ik winkel fysiek en online bij Berden. Voor ieder wat wils, alle prijsklasse en goede service. Meestal ook snel geleverd!
Ccamh
Veghel
Goed product en prima pasvorm.
Lenie
Wijnen
Een overzichtelijke website en bij vragen een bijzonder vriendelijke dame die je graag verder helpt en meedenkt.
Yvonne
ZAANDIJK
Goed verpakt, goede bezorging en goede kwaliteit.
J
Gendringen
Fijne winkel met veel merken, vriendelijk personeel en een goede service.
Hanneke
Venlo
We komen heel graag bij jullie, slagen bijna altijd! Ook de koffie of lunch zijn uitstekend!
Hilde
Schimmert
Ga ik zeker vaker shoppen
Jose
MAASBOMMEL
Voor ieder wat wils van jong tot oud. Vriendelijk personeel behulpzaam en gewoon uitstekend
D
Sittard
Vriendelijke mensen en wordt goed geholpen als er een vraag is.
Liesbeth
Veldhoven
Omdat ik terug moest met een bloesje waarvan het stiksel wat los liet, stelde de verkoopster voor om online de nieuwe te bestellen omdat deze niet in de winkel voorradig was. Snelle levering en goed opgelost.
Anita
Reuver
De prijs was beter dan bij andere winkels en de levering was snel!
Miranda
Amersfoort
Heb 2 herenpolo s gekocht, waarvan er een de maat niet aanwezig was.Er werd direct in de pc gekeken of er nog eentje op voorraad was, die werd besteld en binnen 2 /3 dagen kwam het pakketje thuis aan. De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam.
Gerdy
Tegelen
Online besteld en alles prima verlopen en binnen 3 dagen het pakket in huis. Netjes verpakt . Dus niks te klagen.
Carry
Herkenbosch
Overzichtelijke webshop en vlotte levering
Marly
Tegelen
Truus
Maasbree
Ik had een jas besteld en deze werd precies zoals verteld word snel geleverd. De jas was netjes verpakt en precies zoals omschreven. Ik kom hier zeker terug Paul
Paul
Ijmuiden nederland
Een fijne winkel met uitgebreid assortiment en prettige bediening!
Elly
Ittervoort
Klantvriendelijk, behulpzaam en bovendien leuke kleding!
Chantal
O.