Top ervaring!

Mijn pakketje werd op tijd Verzonden en bezorgd. Het pakket was netjes verpakt. Ook het retourproces ging voorspoedig. Lekker makkelijk!

Goed geholpen, goed meegedacht en niet opdringerig.

De eerste keer in de winkel goed geholpen toen bleek dat de trui die ik wilde betalen vlekjes bevatte. Verkoopster stelde voor om de trui te bestellen en kosteloos thuis te laten bezorgen. De later bezorgde trui bleek een defect te hebben dus ermee terug naar de winkel. Wederom goed geholpen en opgelost. Medewerkers bieden hij hulp aan in de vorm van ‘Vraag me gerust als ik je kan helpen’ maar dringen zich niet op en gaan ook niet met argusogen op een afstandje naar je staan kijken of je wat koopt. Dit voelt fijn en is voor mij reden om terug te komen!

Goed geholpen door jullie collega's

Leuk en goed geholpen voor mijn tieners

Mooie kleding, fijne en correcte service

Ik heb twee broeken gekocht in de 10 daagse broekenweek via de webshop. Helaas had 1 broek een draaipijp. Ben naar de modezaak van Berden gegaan in Heerlen. Daar was hij gelukkig nog in voorraad en zonder draaipijp. Ze hebben hem meteen geruild, zonder poespas een fijne en correcte service. Meteen gedragen die broek, zit super. Nogmaals Dankjewel

Super goed geholpen

Kwamen voor een nieuwe broek voo4 mijn man bij de PME hoek. Daar werd alles uit de kast gehaald om een passende te vinden. De verkoper heeft echt heel goed zijn best gedaan. Hij heeft van heel veel verschillende merken broeken gehaald om te passen. Uiteindelijk toch 2 fijne broeken gevonden 1 was er niet op voorraad maar er werd geregeld dat hij bezorgd werd. Top service.

Mijn ervaring is goed

Ik kon makkelijk mijn bestelling doen en ik heb niet lang hoeven wachten totdat ik mijn pakketje thuis had.

Fijne winkel waar ik meestal slaag

De keuze is ruim en de kans dat je slaagt is groot. Deskundig en vriendelijk personeel zonder opdringerig te zijn. Kom meestal met meer items thuis dan gepland.

Erg goed

Heel goed geholpen, vriendelijke verkoopsters en geen lange rij aan de kassa.

Klantvriendelijk

Super snelle afhandeling van mijn on-line bestelling. Keurig verpakt. Ben blij met mijn blouse.

goed geholpen

Ondanks dat het druk, beetje chaotisch, was in de winkel ben ik goed geholpen door de verkoopster. complimenten

Heel correct en snel

Wordt goed op de hoogte gehouden en snelle correcte afhandeling

Heel goed geholpen. Goed begrepen wat ik wel en niet wou en werd goed op geanticipeerd. Omdat er 2 kledingstukken niet aanwezig waren , werden beide besteld , en inmiddels ontvangen. Ook hier werd de tijd voor genomen

Berden is TOP !

Sinds ik alleen ben en bij Berden mijn kleding koop, Krijg ik steeds vaker te horen dat ik ondanks mijn leeftijd (78) goed en modern gekleed ben. Daarom; “ Berden “ is mijn kledingwinkel !!!

goede ervaring!

voor de eerste keer op deze website besteld, prettige website, snelle bezorging.

Alles onder een dak in alle prijsklasses en modetrends!

Ik kom hier graag winkelen. Veel keuze in allerlei prijsklassen. Zeker oo de damesafdeling boven, erg behulpzame verkooosters met een objectief advies!

Ruim aanbod van mooie merken voor jong en oud!

Ik mag graag winkelen bij Berden fashion aangezien de keuze in mooie merken er ruim aanwezig is en wat voor mij ook zeker zo belangrijk is de behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Altijd fijne service.

Fijne winkel

Fijn en goed shoppen!

Snelle en correcte levering!

Wat een cadeautje

Snelle levering en mooi verpakt.

Schitterende winkel. Zeer ruime keus. Super vriendelijke,meedenkende en behulpzame verkoopsters/verkopers.

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid

Als ik een vraag heb of een kledingstuk zoek word ik supervriendelijk geholpen

Aanrader om te shoppen!!

Geweldig goed geholpen, zowel op de heren als de dames afdeling, gezellig personeel die ook wel van een geintje houden!!

fijn dat dit zo kan bestellen.

Hallo Allemaal, Keuze is Reuze, erg blij mee.

Het is prima!

Het is een prima site, alleen laad die slecht en slaat vaker over?

Fijne winkel

Op zondag open , mooie merken kleding. Fijn personeel.

Promenade 12

6411JK Heerlen