fijn dat dit zo kan bestellen.

Hallo Allemaal, Keuze is Reuze, erg blij mee.

Het is prima!

Het is een prima site, alleen laad die slecht en slaat vaker over?

Fijne winkel

Op zondag open , mooie merken kleding. Fijn personeel.

Hele fijne zaak, snelle bezorging

De echte sloggi gekregen en dat is op andere sites soms anders.

Snelle en goede service

Artikelen besteld via internet. Snel geleverd in mijn Berden winkel Sittard. Klantgericht en vriendelijk afgehandeld!

Goeie ervaring!

Goeie en nette levering, en de artikelen zijn van goeie kwaliteit

Heel goed geslaagd super….

Mooie winkel…alles wat je zoekt op één plaats..mooie kleding ..Dames en Heren ..Zeer tevreden .

Alles prima verlopen

Wordt mooi verzorgd in gepakt. En correct verstuurd nooit geen problemen mee gehad.

Snel en naar wens

De website is zeer overzichtelijk. Ik vond snel het item dat ik nodig had. Het gehele proces van bestelling tot aan de bezorging verlieepvlekkeloos en snel. Alles wat je verwacht van een prettige webshop.

Alles super geregeld

Vriendelijk geholpen in de winkel bij het uitzoeken van een broek.

Terwijl het druk was in de winkel persoonlijk geholpen met het uitzoeken van een passende broek voor mij, erg prettig!

Niets dan lof.

Bestelling naar wens uitgevoerd, zéker qua levering.

Snel de bestelde artikelen ontvangen.

Keurig verpakt!

Stijlvol winkelen

Berden is een van de laatste winkels waar je nog stijlvol kunt shoppen. Hier klopt alles. Mooie spullen en super bediening!

Mooie winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Bij het uitzoeken van een leuke outfit voor een feestje werd ik goed geholpen. Ze kwam ook met ideeën waar ik zelf nooit aan had gedacht. Top!

Service

Als hevigers in de winkel niet meer in je maat of favoriete kleur hebben, krijg je het zonder verzendkosten thuis gestuurd!

Bestellen bij Berden: overzichtelijk, gemakkelijk en bovenal aankopen snel in huis. Zeker ook wanneer je gebruik kunt maken van de acties.

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Na in de winkel een mooie blouse gezien maar niet in de juiste deze via de site besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd toen deze weer op voorraad was, top!

Grote collectie

Mooie Jas gekocht. Veel keuze.

Geweldig mooie zaak

Mooie nieuw verbouwde zaak. Veel rustiger en overzichtelijker. Echter is de service beduidend minder. Vorige week bijna half uur bezig geweest alleen, je word bekeken maar niemand vraagt om je te helpen. Vooral bij de heren afdeling is dit opvallend. Jammer want voor de concurrentie richting Janssen noy mag er toch wel meer gedaan worden.

Makkelijk online

Bestellen gaat makkelijk online en snelle verzending

geweldig

koop al heel mijn leven bij schunk berden

Alle prima verlopen

Goede afhandeling van mijn bestelling. Ik had een vraag over het product en kreeg snel antwoord. Levering was snel, product prima. Ik zou hier zeker weer aankopen doen.

Promenade 12

6411JK Heerlen