Klantvriendelijk goed geholpen

Fijn verzorgd pakketje, snelle bezorging fijn verpakt. Service aan de telefoon duidelijki en klantvriendelijk. Dikke 9 voor jullie

Berden, een winkel met een ruime sortering kleding voor elk wat wils. Met super aardige verkopers/ verkoopsters, die.je altijd willen helpen. Nu we niet meer in staat zijn.om naar de winkel te komen, kopen we veel via jullie website Die is overzichtelijk. En.ook bij het kopen via internet.zijn onze ervaringen positief. Blijf zo doorgaan!

Topservice met een glimlach!

In de winkel word je net zo goed geholpen als online — persoonlijk advies, eerlijke feedback en medewerkers die echt de tijd voor je nemen, waardoor je met een goed gevoel (en iets moois) naar huis gaat.

Klant is koning

Precies dat gevoel ervaar ik steeds weer in jullie prachtige winkel.

Kwaliteit voor prima prijs!

Heel tevreden

Keurig

Mooi verzorgd ontvangen!

Een pracht bikini bij Berden gekocht!

Super fijn geholpen door het personeel van Berden! Toppers

Snelle levering, toppie!!

Als ik iets leuks zie op de site van Berden en ik wil het graag kopen, dan stelt Berden mij nooit teleur. Binnen 2 dagen is het pakketje binnen en kan ik genieten van mijn nieuwe item.

Alles naar wens geleverd

Korrekte levering en goed verpakt, kon niet beter

Snel geleverd en precies wat ik nodig had.

Keurige levering.

Het is altijd weer een cadeautje een pakketje van Berden. Keurig ingepakt komt je bestelling aan. Niets op aan te merken!

Geweldige service !

in de avond besteld en de volgende dag al in huis, in een woord: Geweldig !

Het ziet erallemaal prachtig uit, moet mijn weg nog vinden!Maar dat gaat zeker lukken.Grt M van Dijk

Het ziet er al prachtig uit, moet mijn weg nog vinden! Maar dit gaat wellukken. Vriendelijk personeel, komt goed

Prima levering en mooie producten.

Prima levering en mooie producten.

Helaas slecht

2 items besteld 1 knopen eraf 2de met vlekken Niet eens hoeven passen

Gewoon goed

Ik kende Berden nog niet zo lang, maar wat een verrassing om hier te shoppen. Mooie winkel, uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.

Mooie en goede merken kleding en super vriendelijke mensen die je helpen.

Het is even rijden vanaf Angeren, maar dat doen we graag met zo'n ruime keuze voor mij en m,n man en natuurlijk de behulpzaamheid en vriendelijkheid dat doet een mens goed.

Goed personeel.

Ik prefereer kopen in de winkel omdat ik dan de juiste maat kan passen.

zeer goed.

Alles is netjes ingepakt en snel geleverd in een stevige doos.

Geweldig, wat een assortiment

Of je nu persoonlijk in de winkel komt of online iets besteld. Het is helemaal top. Een geweldig bedrijf met een prachtige uitstraling. Je voelt je daar gewoon heel speciaal

Goede prijs, duidelijke en snelle communicatie en levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Fijn en vriendelijk personeel en geven je een goed advies

Ik ga graag shoppen bij Berden, ze geven een goed vriendelijk advies Dat geef je een fijn vertrouwd gevoel

Leuke winkel

Erg leuke mode voor jong en oud en behulpzaam personeel. Diverse mode merken

Alles is correct en snel afgehandeld

Ik ben goed en correct geholpen . Personeel is heel vriendelijk.

Promenade 12

6411JK Heerlen