TOP!!!!

Online jurk besteld, opgehaald in de winkel (Heerlen) Vriendelijke jonge verkoopster haalde achter mijn bestelling, waarnaar ik ‘m kon passen meteen, zat prima waarnaar de jurk weer netjes in papier werd ingepakt, doos kon ik achterlaten. Wederom een prettige koop ervaring bij Berden, heel blij dat Heerlen Berden heeft, altijd super verkoopsters welke afdeling ik ook koop!!!

We komen altijd graag winkelen voor mijn man.

Ruime keuze op de herenafdeling, kunnen altijd goed slagen.

Fijne levering

Fijne webshop en levering altijd goed

Mooie items en fijne service!

Fijne service van bestelling tot levering! Superblij met mijn nieuwe fashion items ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle service zonder problemen

Vlekkeloze levering!

Vlugge levering

Prima top fijne kwaliteit

Snel!

Snel geleverd, uitgebreide keuze

Snel geleverd en goed geprijsd!

Verliefd op een jasje maar in de winkel niet meer in mijn maat. Gelukkig wel bij Berden en ook nog in de aanbieding. Superblij mee!

Supergoed!!!

Snelle levering, leuke kleding, achteraf te betalen, fijne webshop om gemakkelijk te bestellen.

Bestelling keurig op tijd geleverd. App werkt goed. Mailcontact ook prima in orde.

Jaren klant zeer tevreden

Word altijd vriendelijk geholpen

Fijne communicatie met chat, duidelijk en een snelle reaktie, top

Ruime keuze in mijn favouriete merken

Makkelijk bestellen en retourneren in de winkel, waar je meteen iets anders kunt kiezen. Alleen jammer dat je het geld niet meteen terug krijgt.

Geweldige service

Mijn broek die ik graag wilde was niet in mijn maat aanwezig. De medewerkster zei; geen probleem ik bestel m. Na 4 dagen had ik mijn broek in huis. Fijn afgehaald bij Berden winkel.

Een retour bij de winkel ging zeer vlot, direct het geld op je rekening terug gestort. Prima service.

Top winkel

Altijd vriendelijk personeel. En de webshop is ooo super.

Mooie collectie

Voor elk wat wils

Fijne winkel, vriendelijke personeel

Fijne en overzichtelijke winkel, leuke kleding voor ieder wat wils en heel vriendelijk en behulpzaam personeel!

Snelle levering, in papier en karton. Milieu bewust!

Fijne website. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Jammer dat je zoveel retour kosten moet betalen.

Vlotte service

Het bestelde artikelen had ik snel ik huis.

Goede service en mooie producten

Snel geleverd en goede informatie

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering en een duidelijke website .

Goede service en kwaliteit

Online een rok besteld maar de maat was niet goed. De medewerkster heeft ter plekke de juiste maat uit Roermond laten komen; Online was die maat niet te bestellen. Nu gelukkig wel. Super service!

Top, snelle levering

Fantastische en keurige levering. Heel blij mee en precies op tijd. Dank jullie wel en ga vooral zo door. Tot de volgende keer!

Super snelle levering

Top bikini's