Fijne winkel!

Mooie collectie dames- en herenkleding. Het personeel is zeer behulpzaam!

Veel keus, goede foto's

Uitgebreide webshop met veel merken. mooie duidelijke foto's en omschrijving.

Netjes verstuurd

Goede, makkelijke en snelle service!

Vriendelijk en zelfs de online bestelling kan in de winkel worden hersteld.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Fantastisch winkel

Heb er voor de 1 ste keer besteld,heel tevreden met m,n product, goede service,mooie kleding Top

Supersnel en goed

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Supersnel geleverd dus en keurig verpakt. Ik ben er blij mee!

Keurig verpakt!

Het bestelde is keurig verpakt en ook fijn op tijd geleverd.

Alles perfect geregeld

Al jaren klant tot volle tevredenheid, houden zo. Groet, Fam. Willemsen

Snelle verzending en goede service

Een mooie jas besteld. Prijs / kwaliteit is goed. De verzending ging snel. Verder zijn ze goed bereikbaar.

Mooie producten en snelle levering!

Ben gewoon een zeer tevreden klant bij jullie!

Goede klantenservice

Berden heeft een uitstekende klantenservice.

fijne zaak om te winkelen

Grote keuze, goede ervaren medewerkers

Goed, snel en correct

Snel mijn bestelling op kunnen halen

Goed en snel ontvangen

Producten zijn in orde.

Levering mag wat sneller vooral als ik dit vergelijk met anderen. Dus succes.

Super service

Broek besteld via internet, en jammer genoeg te groot. Snelle levering en kunnen ruilen in de winkel.

Prima levering

Vlotte en goed verpakte levering. Het jasjewerd in een platte doos geleverd: beter dan een plastic zak of veel te grote doos.

Uitgebreide keuze

Een webshop met een zeer uitgebreide keuze en prettig om te weten dat er ook een fysieke winkel is. Na de bestelling had ik het binnen 2 dagen in huis.

Helemaal top

Goede hulp bij zoeken van kleding

Ontzettend leuke kleding voor elke portemonnee

Ik vind het fijn om bij Berden te shoppen en ook kleding te vinden die niet superduur is. Daarnaast is ruilen nooit een probleem. Bovendien erg vriendelijk personeel die altijd druk met je meezoeken naar andere maten of combinaties. Top :)

Goeie kwaliteit. Leuke omgang met de verkoopsters. Heel klantgericht en vriendelijk. Nemen echt de tijd om vragen als die er zijn Goed te beantwoorden.

Superleuk winkelen

Alles onder 1 dak,heel gemakkelijk shoppen dus,en gratis parkeren. Waar lukt dat nog !!!

Makkelijk en snel gevonden en geleverd

Snel geleverd, leuk ingepakt

Promenade 12