Goede service en kwaliteit

Online een rok besteld maar de maat was niet goed. De medewerkster heeft ter plekke de juiste maat uit Roermond laten komen; Online was die maat niet te bestellen. Nu gelukkig wel. Super service!

Top, snelle levering

Fantastische en keurige levering. Heel blij mee en precies op tijd. Dank jullie wel en ga vooral zo door. Tot de volgende keer!

Super snelle levering

Top bikini's

Alles netjes op tijd mooi verpakt aangekomen.

de keuze is reuze geweldig

geweldig assortiment kleding voor ieder wat leuks te vinden. Makkelijk om online te winkelen maar af en toe ga ik toch naar de winkel, soms wil je het eerst passen. tevreden over de service!

Snel en verzorgd

Het bestelde artikel kwam netjes en verzorgd binnen. Bestelling plaatsen ging makkelijk.

Geweldig!!

Heb mijn pakketje in de winkel opgehaald. De mevrouw pakte het netjes uit zodat ik kon passen. Daarna fijn een tasje gekregen omdat het perfect zat. Top service!!!

Mooi en snelle levering

Mooie prima donna producten en snel geleverd.

Bij Berden is het altijd Top!

De keuze is reuze, Ga je voor kwaliteit, dan krijg je dat ook geheid. Wat je ook zoekt, je aankoop is altijd goed. Daarom bevelen wij het aan, om naar Berden te gaan!

Heel erg goed.

Bij Berden weet je dat het altijd goed is. Mijn man heeft een hekel aan kleren kopen. Ik bestel nu voor hem , bij Berden, alles online zodat hij er toch goed gekleed bij loopt

Snelle levering jammer van retourkosten

Communicatie en levering uitstekend! Polo ivm “te groot” retour helaas zijn die kosten Voor jezelf ook als je een maat kleiner besteld , wacht op afhandeling retour maar dit kan natuurlijk ook aan de post liggen

Klantvriendelijk, goede service, duidelijk!

Prima en snel

Alles was ok

Prima produkt

Prima produkt, op tijd bezorgd, goed verpakt.

Netjes en snel verzonden

Het rokje waar ik allang naar opzoek was hier gevonden snel verzonden ik ben er helemaal blij mee!

Heel erg tevreden.

Heel erg tevreden en goed ervaren. Goed geholpen in de winkel om het jasje te bestellen wat niet meer in mijn maat aanwezig was in de winkel.

Snelle levering, netjes verpakt, blij met de aankoop

Fijne winkel met veel keuze en fijn personeel

Berden Blerick is voor mij de beste winkel waar ik bijna altijd wel slaag. De winkelmedewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam maar laten je ook rustig winkelen zonder dat ze de hele tijd achter je aan lopen.

Klantvriendelijk, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt, makkelijk retourbeleid

Fijne zaak!

Ik word altijd goed geholpen, verkoopsters denken goed mee en de bedrijfsleidster is echt top. Zij heeft hele goede kijk op vorm en model. Heel tevreden!

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen, snel ontvangen.

Goed geholpen en geslaagd!

Zoals altijd goed en vriendelijk geholpen En goed geslaagd door de fijne collectie

Goed, geen aanmerkingen.

Informatie en bezorging 100 procent.

Kwalitatief uitstekende producten en service

Heel overzichtelijke website, daarbij kwalitatief uitstekende producten en dan is de levering ook nog eens supersnel dus 5 sterren meer dan waard!

Makkelijk, snel geleverd en achteraf betalen in 1 woord super!

Super makkelijk!

Promenade 12