Ter horst van geel veghel altijd

Fijn goed geholpen,vriendelijke medewerksters

Snelle nette service

Goede ervaring, voldeed aan de verwachtingen

Duidelijke site en vlotte levering.

Rijkelijk assortiment

Altijd genoeg keuze in alle maten en behulpzaam personeel

Het was druk, ik moest lang wachten op een medewerkster.

Ik ben al erg lang klant bij jullie. Ik mis de vaste medewerkers die mij altijd goed hebben geholpen.

Altijd fijn shoppen!

Fijne winkel, mooi en perfect aanbod, goede levering, mooi ingepakt en snel geleverd.

Goede snelle service

Zowel in de winkel als online goed en snel geholpen. In de winkel op zoek naar een blouse van catwalk junkie. De verkoopster heeft echt gezocht naar de blouse doordat deze op voorraad stond maar niet in de winkel hing en in het magazijn. Ze heeft de blouse uiteindelijk gevonden en ik een blije customer! Ook online bestellingen worden snel geleverd super blij mee, het puntensyteem en de goeie acties stimuleert om te kopen bij Berden doordat ze leuke collectie hebben.

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending. De broek is zoals verwacht.

Goede service.

Ik heb een paar artikelen besteld. Ik werd goed geïnformeerd over de status van de bestelling. De artikelen werden snel geleverd.

Geweldig!

Ze dachten gelijk mee aan een passende oplossing!

Perfecte service

goede kwaliteit perfecte service

Supermooi vestje en snelle levering

Heel blij met de snelle levering van Berden. Mooi vestje van Maison Hotel besteld. Snel geleverd! Een aanrader!

Alles altijd zorgvuldig en netjes verpakt, elk pakketje is een cadeautje. De bestelling en verzending is snel en duidelijk

Probleemloos

Nog nooit een probleem gehad

Alles onder 1 dak !!

Fijne winkel met uitgebreide keuze en vriendelijk personeel.

Prima service!

Alles perfect en goed geleverd

Snelle levering goede service

Zeer betrokken, deskundig en advies wanneer het jou uitkomt!

Ik was op zoek naar een broek. Via de chat heb ik in een paar korte woorden aangegeven waar ik naar ik op zoek was. Ik krijg meteen allemaal linkjes van de broeken door die aan mijn wensen voldeden. Er was echt ook veel keuze (met mooie merken!). Broeken heb ik besteld en ik ben er mega blij mee! ! Ook in avond kun je om advies vragen. Je krijgt snel antwoord, echt heel fijn. Ik ga hier vaker bestellen.

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling

helemaal super

Word heel fijn geholpen en de verkoopster helpt mij zoeken naar een passend kleding stuk of maat

Prima geholpen

Prima geholpen, mij maat was niet in voorraad en werd besteld en kregen het thuis gestuurd !

Grandisimo

Groot assortiment met verschillende prijsklasses

Fijn om online te winkelen door het grote assortiment. Veel verschillende merken, om te combineren. verschillende prijsklasse ideaal!

De bestelling liet lang op zich wa heen en retourneren via de winkel is ontzettend duur.

Ik zal in de toekomst niets meer online bestellen.

Groot aanbod en top service

Een prachtige winkel met een hele overzichtelijke inrichting. Voor ieder wat wils, van jong tot oud. Mooie en gerenommeerde merken. Het aanbod varieert van tassen en koffers tot lingerie, sieraden, schoenen en kleding. Heb je vragen of hulp nodig dan loopt er heel vriendelijk en kundig personeel rond wat graag helpt en advies geeft. Tevens is er de mogelijkheid om gekochte kleding te laten vermaken, zoals bijvoorbeeld het inkorten van een broek. Ik kom er al jaren en slaag altijd. De vernieuwde inrichting maakt het winkelen bij Berden nog prettiger, leuker en gezelliger.

Promenade 12

6411JK Heerlen