Alles is correct en snel afgehandeld

Ik ben goed en correct geholpen . Personeel is heel vriendelijk.

Snelle service, mooi verzorgd verstuurd

Mooi verzorgd verstuurd. En duidelijke communicatie wanneer het pakket is verstuurd

Fijne rok

Valt precies op maat, lichte soepele stof, ideaal voor de zomer en ook voor wat minder warme dagen.

Super winkel.

Vriendelijk personeel, snelle service. In een woord top!!

Super service!

Fijne winkel, ruim aanbod. Heel vriendelijk personeel. Dat is goud waard! En een hele goede service. Kom graag bij jullie.

Top winkel met veel keus.

Snelle levering.

Blij met m’n bloesje

Winkelgenot en vriendelijkheid onder 1 dak

Ruime keuze winkel en webshop. Kleur was helaas niet goed opgenomen in de webshop waardoor ik m’n broek in de winkel terug gebracht heb. Geen gedoe gewoon netjes afgehandeld. L. Grijs was Beige en werd ook door de verkoopster zo gezien. Kom zeker terug!

Er heerst een prettige sfeer in de winkel door de vriendelijkheid van jullie medewerkers.

Ik ben onlangs 2 keer in een week tijd in de winkel geweest op zoek naar kleding voor een feest. Omdat ik ziek ben en daardoor alleen natuurlijke materialen kan verdragen, daardoor maatje XS/34 heb, is het een hele zoektocht geweest om iets passends te vinden. Hoewel het uiteindelijk bij een gilet is gebleven en ik dat ga combineren met wat ik nog in de kast heb hangen wil ik hierbij alle lof uitspreken voor alle medewerkers van jullie die voor en met mij zijn gaan zoeken, ze hebben werkelijk alles "uit de kast getrokken" en geprobeerd me te laten slagen! Uiteindelijk ben ik met de aankoop van het gilet heel blij omdat ik het met veel kan combineren. Bij het weggaan hebben we tegen elkaar gezegd: 'tot ziens want wellicht dat we een volgende keer wel iets voor je hebben' Mooier kan en hoeft het niet!!

Vriendelijk en geduldig Alle moeite aangewend om mijn gewenste kledingstuk op maat( bleek niet op voorraad in winkel) alsnog digitaal te bestellen. Ik was super blij toen ik mijn gewenste artikel thuis bezorgd kreeg.

Breed assortiment en snelle levering

Tot nu toe zeer goede ervaringen met online bestellingen. Snelle levering, kwalitatief goede producten. Ik kom zeker een keer naar 1 van jullie fysieke winkels!

Besteld en twee dagen later is het aanwezig

Helemaal prima

Zoals altijd gezellig gewinkeld bij Berden.

Altijd goede service en mooie kleding. Pint van verbetering is dat de ene keer super snel geleverd wordt (vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend kwam het al binnen) en de andere keer zit er 5/6 dagen tussen.

Prima service!

Zij regelde de juiste maat voor mij!

Super overzichtelijk site en snelle levering , ik raad Berden aan ruime keus top

Tevreden klant

Ik vind het fijn om bij Berden te bestellen.Hele goede kwaliteit en goede prijs.Het bestellen via de site gaat gemakkelijk en het bestelde is snel in huis.

Prima shoppen

Bij Berden staat elk artikel heel precies omschreven, zodat je krijgt wat je verwacht. Mooie merken en snelle levering

Kan altijd slagen.

Goede adviezen Prettige hulp bij het vinden van juiste combinaties. Zeer behulpzaam. Mooie collectie kleding voor elke leeftijd. Prettige sfeer. Heerlijke koffie.

Fijne winkel, mooie collectie en persoonlijke service.

Altijd fijn om bij Berden te shoppen.

Prima kwaliteit,goed verpakt en bezorgd

Prima service!

Supersnelle service

Heel fijn dat je een chat bericht kan achterlaten. Supersnelle reactie. Goede service

Kom graag bij berden. Goede kwaliteit . Altijd netjes geholpen. Fijne zaak.

Slips gekocht bij de lingerie afdeling. Er was een actie, in de winkel echter niet meer voorradig waardoor er 2 besteld, en thuis afgeleverd werden. Dit verliep prima

Promenade 12

6411JK Heerlen