Goed advies gehad en ook telefonisch goed geholpen

Goede webshop!!

Uitgebreide keuze. Juiste informatie en snelle verzending. Ik ben absoluut tevreden.

Prima zaak

Eerlijk goed advies en prettige sfeer

Berden Roermond,goed,eerlijk advies. Leuke collectie en een prettige sfeer !!

Mooie webshop, snelle verzending!

Veel keuze en mijn bestelling was snel in huis.

Ik heb hier twee cadeaubonnen gekocht. Werd snel verzonden en prima verpakt.

Berden-Fashion heeft een breed assortiment met bekende merken. Service en bediening altijd goed en vriendelijk. Kom er graag.....

Snelle levering.

Echt leuk winkel!

Mooie winkel online

Mooie collectie en prima service

Snel en gratis bezorgd, netjes ingepakt en jumpsuit voldoet aan de verwachting, dus hoeft zeker niet retour!

Helemaal naar mijn wens.

Ik bestel al jaren bij Berden. Het is nog nooit tegengevallen.

Zoals ik gewend ben bij Berden uitstekend geleverd en geen aanmerkingen. Zeer tevreden!

Een winkel die dier wat ze beloven

Diverse bestellingen geplaatst en mooi optijd geleverd en wat je ziet is wat je krijgt

Altijd leuke kleding. Ben in Heerlen geweest, leuk vriendelijk behulpzaam personeel. Misschien een klein verbeterpunt, meer personeel rond de pashokjes. Was even aan het wachten tot er iemand kwam om mij te helpen met een andere maat…. Verder top!

snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering van een mooi product!

Elke keer weer súper!

Mooie spullen, snelle verzending, goed verpakt. Gewoon niks op aan te merken! Alleen maar aan te bevelen:)

Bij Berden is het voor mij altijd een feestje!!

Als ik bij Berden naar binnen loop, krijg ik altijd hele goede zin! Reden; prachtige kleding, leuk personeel, aangename sfeer, zeer goede service!!!

Alles perfect geregeld

De verkoopsters zijn allemaal vriendelijk en ze helpen je met plezier om een mooie combinatie te vinden.

Netjes ingepakt en bezorgd!

Jurkje in de winkel besteld en deze netjes ingepakt en thuis bezorgd gekregen. In de winkel moest nog even goed bekeken worden hoe ze het moesten bestellen. Misschien het programma aan de zuil een beetje duidelijker maken. Ook dat je daarna aan de kassa moest betalen beetje raar als je met je eigen account ingelogd bent.

Verzenden duurt te lang!

Helaas wacht ik nu al bijna een week op mijn bestelling. Dat is niet meer van deze tijd. Wel over gebeld maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Weet niet of ik hier nog een keer gaat bestellen.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Overzichtelijk winkel

We gaan graag shoppen bij Berden. Zowel online als in de winkel in Blerick. Wat ons betreft mag het aanbod van kinderkleding meer zijn.

Vlotte verzending, keurig verpakt!

Berden mode, wonen en meer kende ik niet. Bij toeval tegen gekomen. Vlotte verzending. Keurig verpakt. Goede mogelijkheden om te retourneren maar dat was niet nodig: het product voldoet aan de verwachtingen. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Promenade 12

6411JK Heerlen