Goed, geen aanmerkingen.

Informatie en bezorging 100 procent.

Kwalitatief uitstekende producten en service

Heel overzichtelijke website, daarbij kwalitatief uitstekende producten en dan is de levering ook nog eens supersnel dus 5 sterren meer dan waard!

Makkelijk, snel geleverd en achteraf betalen in 1 woord super!

Super makkelijk!

Een goede ervaring!

Ben altijd wat terughoudend met kopen op een site, maar deze winkel kwam betrouwbaar over!

Fijne winkel met mooie merken

Online geshopt , snelle bezorging In de winkel in Uden ook goede ervaring Vriendelijke verkoopsters !!

Grandioos!

Snelle service, netjes verpakt en makkelijk bereikbaar via telefoon

Heel blij mee snelle service

Ben erg verbaasd over de snelle service goed verpakt mooie prijs voor mij met een kleine beurs. Alles prima verlopen.

geweldige service

Ik heb mijn bestelling moeten retourneren omdat pasvorm niet geschikt was voor mij van Post.nl geen retourbevestiging gekregen, contact gehad met de klantenservice van Berden een zeer vriendelijke en meedenkende medewerker gesproken die ter plekke heeft uitgezocht of mijn pakket was binnen gekomen ook stuurde ze direct een bevestiging hiervan en gaf me ook nog een tip zee betrouwbaar en menselijke benadering!

Perfecte service!

Ondanks (kleine) teleurstelling in de winkel; slechts 3 t-shirts beschikbaar, via webshop alsnog kunnen bestellen. Formeel tegen de reguliere prijs. N.a.v. een mailtje perfect opgepakt en opgelost door webshop.

Heel goede service

Heel behulpzaam vriendelijk in winkel ivm jurk bestellen heel blij mee goed gelukt

Snel verzonden!

Mijn online bestelling gig perfect. Netjrs verpakt en snel verzonden!

Gebruiksvriendelijk

Snel en gemakkelijk bestellen, goede informatie over de voortgang.

Duidelijk en snel

Fantastisch veel keuze en vriendelijk personeel.

Sinds ik bij Berden vaak goed geslaagd ben, heb ik moeite om ergens anders naar kleding te zoek. Ik vind het eigenlijk zonde van mijn tijd. Bij Berden veel keuze, mooie merken en dus goede kwaliteit. Veel ruimte in de winkel en altijd vriendelijk personeel. Fijne winkel.

Altijd op een zeer prettige manier geholpen

Mooie merken en voor elke gelegenheid iets goeds te krijgen

Bij Berden slaag ik zowel voor dagelijkse zaken als voor feestelijke gelegenheden. Ze hebben veel mooie merken dus altijd wel iets te vinden.

Snelle leveri g

Helaas geretourneerd omdat ik het toch minder mooi vond dan gedacht. Ook dat was vlot geregeld in de winkel.

Super snelle service

vandaag besteld morgen in huis, net als bol.com een tien.

Altijd prima

Zoeken, bestellen ,betalen & daarna levering zeer goed!

Snelle en fijne service

Tevreden over service en artikel.

In de winkel altijd vriendelijk en behulpzaam personeel ik ga vanmiddag samen met mijn buurvrouw nog even neuzen bij Berden

Veel goede merken

Overzichtelijk webshop en snel geleverd

Niet zo goed.

Voor de eerste keer iets besteld en nog niets ontvangen na 10 dagen. Mijn pakket is zoek. Reken er wel op dat het goed opgelost wordt.

Vriendelijke service

Perfecte service, vlotte levering… Voor mij misschien jammer dat de foto van de broek die ik bestelde niet helemaal duidelijk was…ik bestelde licht blauwe broek, wat jeans kleur, Timo maar had op de foto niet gezien dat er glinstering in was.’’’

levering conform afspraak!

Berden heeft geleverd waar ik heb om gevraagd!

Promenade 12

6411JK Heerlen