De trui was bij jullie nog niet uitverkocht en de levering ging heel vlot.

Snelle verzending en keurig verpakt zodat de kleding ook kreukvrij arriveert. Top!!!

Van Berden is top!

Door de duidelijke site, en snelle bezorging heb ik nu een topjurkje in mijn kast hangen.!

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb een zeer prettige ervaring met Berden gehad, was mijn eerste bestelling maar zeker meteen goed geregeld

Voor herhaling vatbaar!

Mijn eerste bestelling is erg goed bevallen. Goede communicatie over het leveren van mijn pakketje, snelle service en keurig netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Fantastische winkel

Ruime keuzes in de collectie zeer prettig personeel

Mooie pasvorm en stof

Het shirt heeft een mooie pasvorm en hals. Daarom in meerdere kleuren besteld

Snel klant dienst

Top en de trui is perfect

Zeer tevreden. dit was de eerste keer

Dit is de eerste keer dat ik online iets bij Berden gekocht heb en dat is me zeer goed bevallen. Smaakt naar meer.

Ik word altijd keurig geholpen. Goed en kundig personeel

Goede kwaliteit

De kleding die ik besteld heb is netjes verpakt.

zeer goede levering heel netjes verpakt

altijd op tijd heel verzorgd bezorgd snellen levering mooie website bestel regelmatig wat en hebben mooi merken

EEN AANRADER DEZE WEBSHOP !!

Heel tevreden over de vlotte behandeling en levering !! Prima kwaliteit ... Een aanrader voor iedereen me dunkt !!

Online bestelling en retour snel verwerkt

Mijn online bestelling werd snel verwerkt en vanuit 2 vestigingen verstuurd. Echt meer maten beschikbaar dan alleen bij je eigen vestiging inde buurt. 1 maat retour gebracht in de winkel, dit werd vlot afgehandeld en bedrag stond binnen 3 dagen op mijn rekening. Mooie collectie kwaliteitsmerken

zeer tevreden

Ik had verschillende dingen besteld. Deel vd bestelling gehouden, deel terug gestuurd. bestelling en retour gaan heel vlot. gemakkelijke site om te bestellen. levering heel snel. kortom: zeer tevreden

Tevreden klant.

Prima webshop Snelle verwerking Goed verpakt Retourneren was niet nodig dus over dat proroces kan ik weinig zeggen.

Leuk om bij Berden online te shoppen

Heel correct en vlug zoals belooft werd.Kleding past perfect. Hoop in de toekomst nog bij Berden te kunnen shoppen

Artikel was goed, kreeg helaas geen bericht wanneer het bezorgd zou worden.

Artikel was goed, moest helaas zelf bellen om bericht over de bestelling.

Goede ervaring

Nette en vlotte levering.

Webshop

Snelle keurige levering. Netjes verpakt

super

zeer zeer goed in alles

Mooie producten, fijne service

Vriendelijk behulpzaam personeel. Tevens service aanwezig om kleding in te korten/ te verstellen. Zeer divers aanbod van mooie kwaliteits producten.

Een duidelijke, overzichtelijke webshop. Kleding was netjes verpakt en werd snel geleverd! TOP

Fijne en snelle service

Ik heb mij korte broek online besteld en was zonder problemen met een paar dagen binnen. Helemaal tevreden, mijn korte broek past perfect!

Netjes met zorg verpakt,snel in huis

Promenade 12

6411JK Heerlen