Super..goed geregeld

Bestellen ging eenvoudig Goede info over leveren Duidelijk en betrouwbare info

Snel en netjes verpakt.

Een leuke zomerjurk kwam snel genoeg om op een feestje toch nog met een nieuwe outfit voor de dag te komen. Lekker snel ontvangen, prima tracking en heel zorgvuldig verpakt. Ieder pakketje voelt als een kado. Dank!

Snel verzonden en prima product!

Het product werd direct verzonden. Het artikel was zoals verwacht!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Als je bij Berden-Fashion niet kunt slagen, dan kun je beter thuis blijven. De keuze is er reuze. En overzichtelijk ingericht.

Super snel en prachtig ingepakt

Bestelling werd super snel geleverd, en mooi en zorgvuldig ingepakt. Als een cadeautje, ik kan dat heel erg waarderen!

Snelle levering netjes verpakt

De kleding werd snel geleverd en was netjes verpakt. Helaas moest het geretourneerd worden. Dit ging ook heel eenvoudig in de winkel. Het geld werd snel teruggestort.

Alles was prima in orde

Alles was prima in orde

Overzichtelijk en gemak, waarna snelle aflevering

De website werkt overzichtelijk en duidelijk. Bestelde kleding voldoet volgens afbeelding. Had het snel in huis.

Alles goed gegaan

Snelle levering!

mijn bestelling was keurig en netjes op tijd geleverd

mijn bestelling was keurig en netjes op tijd geleverd

Zeer goede service

Medewerkers zeer vriendelijk, goede service en meedenkend. We komen al jaren naar deze vertrouwde zaak met volop keuze voor iedereen in alle prijsklassen

Prachtige blouse

Mooie website met veel keus. Mijn blouse heeft prachtige kleuren. Verzending ging snel en artikel was zorgvuldig ingepakt waardoor pakketje zonder kans op beschadiging zelfs doorcde brievenbus kon.

Fijne klantenservice en behulpzame medewerkers

Hele behulpzame en vriendelijke medewerkers.

zeer mooie kwaliteit

De geleverde artikelen zijn van een zeer mooie kwaliteit en pasvorm. Ben zeer tevreden

Heel aardig personeel die je fantastisch helpen .

Kwaliteit, perfect op tijd geleverd

Snelle keurige levering!

Fijne winkel met een hoop mooie merken!

Grote parkeerplaats voor de deur. Ik kan hier altijd slagen! Top winkel!

Kwaliteit kleding voor betaalbare prijs.

Mijn ervaring is dat de kleding van Berden van goede kwaliteit zijn en dit voor een betaalbare prijs.

Snelle top service

Heel prettige site, werkt makkelijk. Snelle verzending en ook retour in ons geval heel snel verwerkt. Top bedrijf!

Goede snelle service

Product besteld en snel in huis Helaas was de pasvorm niet zoals gewenst, Product in de winkel retour gebracht en binnen een paar dagen was de retourmelding compleet afgehandeld Fijne snelle service

Betrouwbaar

Snelle levering, goede service!

Top product en snel ontvangen

Een mooie top besteld, met korting! Dus goede prijs en supersnel ontvangen. Prima service!

Alles zeer netjes verzorgd

Mijn pakket was keurig verpakt en op tijd binnengekomen. Fijne winkel om te shoppen! Voor herhaling vatbaar.

Prachtige collectie, fijn en kundig geholpen!

Een prachtige collectie waar je terecht kunt voor netjes, sportief en combinatie van alles. Fijn team collega's die je kundig helpen.

Promenade 12

6411JK Heerlen