Geweldige ervaring. Blouse gezien, maar was een maatje te groot. Online door de winkel besteld. Gelijk afgerekend, en de volgende dag in huis. Top!

Bij Berden Geleen

Een fijne winkel waar je altijd goed geholpen wordt, ook als je via internet bestelt. De pakjes komen keurig verzorgd aan. Een aanrader!

Veel keuze voor zowel mannen als vrouwen

Het is een fijne winkel. Maar erg jammer dat de maat tot 40 gaat. Krijg altijd te horen helaas is er niet meer. Wel van 1 artikel 4 maat S 3 maat M. Ik ga er meestal teleurgesteld weer weg.

Zeer tevreden.

Enorm tevreden met de snelle, en correcte levering van de bestelling! Tevens verpakt in een mooie cadeau-doos.

Super leuke merken !

Ik slaag altijd bij Berden , ze hebben enorme keus en alles in een huis !

Goede service en fijn geholpen

Ik was op verschillende afdelingen aan het shoppen en moest ook nog iets terugbrengen waarvan de maat onjuist was. Het kledingstuk was in de winkel gepast en besteld in een andere maat en vervolgens thuis afgeleverd. Het ging erg soepeltjes .

Snelle levering en fijn online shoppen bij Berden spijkerjurk past perfect

Mooi assortiment en snelle verzorgde levering

Ik kwam bij toeval bij Berden terecht omdat ik op zoek was naar een maat die vrijwel nergens op voorraad meer was. Zeer tevreden!

Ruime keus en snel geleverd

Veel mooie merken en items. Variatie genoeg en snel geleverd

Is prima!

Goed geholpen!

Keurig verzorgd

Snelle levering en mooie merken

Een site met vele mooie merken en veel keus in kleding. Makkelijke website en snelle levering

Klantvriendelijk, goede kwaliteit voor een klein prijsje

Fantastisch mooie winkel

Vriendelijk personeel. Vakkundige adviezen.

Altijd goede service

Altijd goed advies van de verkopers. Groot assortiment en voor elk wat wils!!

Goed assortiment

Goed assortiment en genoeg keuze

Goed geregeld

Tankini nog mooier dan op de site. Goede foto's dus model goed kunnen blijken vor het te bestelen. Netjes en snel geleverd.

Een plezier het uitzoeken al en dan het gemak van bezorgen of ophalen in de zaak.

Voor herhaling vatbaar

Top webshop

Fijne webshop met mooie merken en uitgebreid assortiment. Artikelen worden met zorg verpakt en super snel verzonden, een dikke pluim van een tevreden klant.

In 1 woord Top!

Mooie shirts, hoog in de hals. Sluiten mooi aan. Goede kwaliteit en service.

Snelle levering, goed verpakt echt top!

mooi product geleverd

Ik had een product besteld, snelle levering, perfecte pasvorm

Mijn ervaring met Berden bestellen was helemaal goed.

2 mt besteld en makkelijk terug brengen naar de winkel. Keurig e-mail ontvangen als de verzending wordt gedaan. Houden zo zou ik zeggen.

Verzending van bestelde kleding wordt door Berden met zorg gedaan.

Berden stuurt heel netjes de bestelde kleding naar de client toe. Online bestellen gaat makkelijk. De website van Berden is duidelijk en overzichtelijk.

Promenade 12

6411JK Heerlen