Makkelijk, snel, duidelijk

Filters werken goed, website en app zijn duidelijk. Voldoende aanbod in de webshop.

Super winkel

Alles onder één dak!

Super service

Duidelijke website Snelle verzending Top!

Snelle levering en prettige communicatie. Altijd netjes ingepakt. Zeer tevreden.

Fijne zaak en mooie collectie.

Ik kom al jaren in uw zaak en het bevalt me nog steeds goed.

Super goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik kom graag bij jullie shoppen, heel veel fijne merken onder 1 dak. Fijne service en super vriendelijk personeel!

Makkelijk

Er staat mooi beschreven hoe de maat is, weet dan dat het mij past.

Alles onder 1 dak

Alle kleding merken en stijlen voor dames, heren en kinderen onder 1 dak! En dat met goede service en adviezen, voldoende pashokjes, waanzinnige acties en na afloop een leuke korting op je volgende aankoop! De gezellige sfeer in de winkel met kopje koffie/thee (en op zaterdag soms met DJ) maken je middagje shoppen helemaal af!

Prima winkelen bij Berden

Goede service,vriendelijk personeel Veel keuze in dure en minder dure Collectie. Ook online prima!!!

Prima geholpen met de aankoop van een jeans

Ik was op zoek naar een jeans met een juiste lengtemaat. Op de Dames afdeling ben ik heel goed geholpen met het uitzoeken van de lengtemaat. Men nam echt de moeite om voor mij een passende broek te vinden!

Berden is een heerlijke winkel waar je altijd wel iets vind naar je gading

Berden is een heerlijke winkel waar je altijd wel iets vind naar je gading !

Tevreden klanten.

Het is altijd fijn shoppen bij Berden ( Heerlen). De klant is daar nog koning en dat is tegenwoordig een zeldzaamheid. Van ons krijgen ze een dikke 10! Ga zo door!

Was niet zo goed gegaan

We kwamen er niet uit met een omruilen daardoor was ik mij 10 euro verjaardags cadeau van 10 euro kwijt

Altijd vriendelijk geholpen,ik koop al lang bij Berden.Personeel weet inmiddels wat ik wil en bij mij past.Dit geld ook voor mijn man, dochter en kleinkinderen.

Nette benadering aan de klant

Fijne bediening , zowel in de zaak van Berden als in de schop in schop zaken Mooie service Dank

Super mooie winkel met grote keuze! Vriendelijk en bekwaam personeel!

Mooiste zaak van Sittard en omgeving!

Top webshop!

Duidelijke webshop. Alles goed te vinden en een groot assortiment. Bestellen gaat makkelijk, het wordt snel verzonden en dus kan ik supersnel in mn nieuwe outfit flaneren!

Uitstekend goede kwaliteit betrouwbaar

Artikel niet op voorraad per mail een reminder daarna besteld volgende dag in huis. Goede kwaliteit en wat heel belangrijk is betrouwbaar zou er zou weer bestellen

Service staat voorop!

De service bij van Berden is super goed. Mijn bestelling had vertraging en ik werd daar netjes van op de hoogte gehouden.

een fijne winkel en goed personeel

Wij winkelen graag bij Berden kleding( mijn man en ik)ook in de meubelzaak Sittard zijn we fijn geholpen.

Totaal score met shipping bij Berden

Bij Berden is voor iedereen met een kleine of een grote beurs wel wat te vinden.

Supersnelle service en levering

Supersnelle service en levering

Zeer tevreden over deze website

Ik ben zeer tevreden over deze website en ga zeker vaker bestellen. Levering gaat spoedig en je kan de artikelen makkelijk in de winkel retourneren.

Uitgebreide collectie, deskundig personeel

Ik winkel graag bij Berden vanwege de goede en mooie collectie. Er zijn verschillende prijsklassen aanwezig, er is dus voor ieder wat wils. Personeel is behulpzaam en weet altijd wel iets passend voor je te vinden, ook als je geen doorsnee model hebt.

Uitstekend.

T shirts besteld. Keurig optijd geleverd.

Promenade 12

6411JK Heerlen