Snel en gemakkelijk besteld

Producten zijn gemakkelijk te vinden. Goede zoek functie. Ze blijven ook in je mandje als je niet meteen die dag besteld. Natuurlijk zolang de voorraad strekt. Retour kosten zijn wel aan de hoge kant. Snap dat je zo wel voorkomt om extra veel maten te bestellen.

Mooie collectie en goede service

Zo’n groot assortiment zie je zelden op 1 plek. Dus keuze gemaakt en snel besteld en ook geleverd gekregen. Moest wel helaas ruilen maar was toch toevallig in de buurt van een filiaal. Dus pakketje mee en binnen 5 minuten door een vriendelijke medewerkster geholpen en weer buiten met mijn mooie trui. Helemaal blij dus.

Pakketje snel ontvangen

M’n ervaring was boven verwachting En durf met zekerheid hier iets te bestellen..

snelle levering, prima website en mooie collectie

Al vaker besteld en altijd tevreden over de levering. Helaas wel iets minder, maar dit is meer aan het adres van postnl,is dat je vervolgens slecht bericht krijgt wanneer het op het afgiftepunt opgehaald kan worden.

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting en snelle levering.

Berden fashion is een fijne online winkel om te shoppen

Ik heb al een paar keer wat besteld bij Berden en ben zeer tevreden. De bestelling wordt netjes verpakt en is ook vrij snel in huis. Dat je met je aankopen punten spaart die je kan gebruiken voor korting is mooi meegenomen.

Super service

Mijn bestelling snel ontvangen, een beschadiging aan de pantalon maar super opgelost!

Mooie kwalteit, goede service

Al vaker kleding besteld bij Berden, altijd correct en goed en ook nog prima prijs.

Zeer coulant

Berden heeft een zeer uitgebreide collectie aan mode merken. Voor elke gelegenheid zijn er items beschikbaar om een geschikte outfit samen te stellen. Daarnaast is Berden zeer coulant met betrekking op reclamaties, klachten en schade wegens fabrieksfouten.

Voor iemand anders besteld en kon het binnen 24u afhalen.

Meestal ga ik met een Berden tas naar huis.

Wij kopen al jaren bij Berden vinden meestal iets naar onze smaak, nemen zo af en toe een snoepje mee die op de schaaltjes te vinden zijn. Of we gaan in het mooie Restaurant een kopje koffie drinken met en een lekker stukje vlaai eten. Zo is het winkelen bij Berden gezellig.

Je voelt je welkom

Wat een vriendelijke mensen. En zoveel keus.

Snelle levering en alles op voorraad

Perfect!

Ik heb 2 dingen van Yaya uitgezocht online en waren ze mega snel bij mij geleverd. Super blij mee!

Ik slaag hier altijd,vroeger ook al met mijn moeder.

Fijne zaak, ruime keuze, aardig personeel.

Altijd gezellig winkelen bij Berden en zeer behulpzaam vriendelijk personeel, is zeer belangrijk!

Met een goed gevoel naar huis gaan !

Mijn maat niet op voorraad in de winkel, binnen 3 dagen gratis opgestuurd

Makkelijk besteld vanuit mijn stoel,had nog een kortingsactie dan is het helemaal leuk om wat te bestellen bij Berden!!

Prima webshop

Snelle service en leike kleding

Netjes verpakt en goede bezorging

Fijne winkel met super mooie kleding

Ik slaag er altijd . Echt volop keuze in mooie kleding en vriendelijk personeel .

Geweldige winkel met leuke outfits!

Klantvriendelijkheid staat bovenaan en daarom is het prettig wikkelen bij Berden Varsseveld!

Fijne winkel!

Klantvriendelijk en professioneel personeel.

Snelle levering, helemaal tevreden

Snelle levering, mooi product.

Promenade 12

6411JK Heerlen