Bestellen ging prima en werd snel bezorgd. Netjes ingepakt

Snelle levering en ik ben zeer tevreden

Berden verkoopt prima merken

We hadden online een broek gekocht, maar moesten er iets bij hebben. Aangezien er maar 1 meneer rond liep op de herenafd en het druk was, hebben we zelf eea uitgezocht. Verder is het jammer dat niet alle merken die verkocht worden in alle winkels hangen.. Allemaal begrijpelijk maar toch kleine minpuntjes

Voor mij was het de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld hebt . Het product was heel goed ingepakt in een stevige kartonnen doos . Mijn product zat niet in de kreukels in dit geval mijn jas . Daar was ik al heel blij mee . De jas paste perfect .. dus ik was helemaal blij . Dankjewel voor de snelle service met vriendelijke groet en ik zal zeker vaker bij jullie bestellen .

Nette website en een vlotte bezorging

Op de website kon ik het door mij gewenste artikel prima vinden. De afhandeling qua bezorging was goed. Dus de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van de website.

Veel keuze

Fijne winkel voor iedereen.

Mooi verpakt

Het pakket is met zorg ingepakt en verzonden.

Fantastisch advies door dames met oog voor mode in een van de beste ruim opgezette kledingzaken.

Ik kom regelmatig bij Berden modezaken, ook nu weer. Ik had laatst een bruine rok gekocht, maar had me toen niet de moeite genomen om het af te maken en dus zocht ik nog een mooie top voor erop. Deze vond ik in Blerick. Met eindeloos veel geduld werd ik door een lieve dame geholpen die me wees op mijn sterke punten van mijn figuur. Het resultaat was dat ik met een fantastisch truitje naar huis ging dat ik met heel veel plezier draag. Dank jullie wel!!!

Leuk dat je pakketje snel en juist geleverd werd! Top service!

Fijne winkel met leuk personeel. Mooie collectie

Super goede service , en snelle levering !

Fijne snelle levering, zorgvuldig verpakt ! Een echte aanrader om bij Berden te winkelen, zowel online , als in dr winkel !

Alles pico bello

Niets op aan te merken

Fijne winkel/ webshop

Sittard heeft een fijne winkel met veel variatie in merken, webshop nog nooit geen problemen mee gehad

Snelle en correcte levering.

Door de winkel in Varseveld besteld op donderdag en zaterdag al in huis. Top service.

Een broek besteld van Red Button. Keurig verpakt en geleverd. De retourbon zat erbij. Dat is fijn, dan hoef je niks te printen. Het was niet nodig, want de broek past perfect. Fijne service.

Snelle leverjng

Snelle levering,goede beschrijving bij het artikel

Overzichtelijk en snelle service!

Mooi product, goede service, duidelijk en snelle afhandeling en levering! Correcte informatie betreft levering

Berden is Top, is mijn Berden

Na ‘n foute online bestelling, Toch fijn opgelost door klantenservice. Mijn voorkeur gaat toch uit naar gezellig choppen in de winkel van Berden Uden.

mooie kleding, snel in huis

De prachtige poncho's waren snel in huis en de kwaliteit voldoet aan alle wensen.

Goed verzorgd aangekomen.

Fijne winkel in Uden ,met heel fijn personeel !!

Snelle levering, perfecte maat.

Het item werd verrassend snel geleverd. En het paste perfect. Goede kwaliteit ook.

Superzaak met uirmuntende service.

Geweldige rustgevende, overzichtelijke en klantvriendelijke winkel in het centrum van Heerlen. Super tevreden. Gr René

alleen de betaling liep niet zo vlot.

Promenade 12

6411JK Heerlen