Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering, voldoende keuzemogelijkheden.

Je weet dat het bij Berden iets langer duurt dan bij andere online winkels. Maar als je dat weet, kun je er rekening mee houden. Ook is de website wat beperkt, maar meestal ga ik toch naar de fysieke winkel.

goede en snelle service

goede em snelle service

Mooie goede kwaliteit kleding en snelle service

Net veel plezier kom ik zeer regelmatig bij Berden Heerlen, ook deze keer weer. Helaas waren twee truitjes die ik graag wilde kopen niet meer beschikbaar in mijn maat in de winkel. Ik werd direct uiterst vriendelijk geholpen en de dame achter de kassa deed alle moeite en zag dat de truitjes nog wel besteld konden worden. Dit regelde ze op mijn verzoek meteen. Ik kon makkelijk betalen in de winkel en twee dagen later werd mijn pakketje al thuis bezorgd. De truitjes waren keurig verpakt. Ik ben er heel erg blij mee. Berden maakt mijns inziens het verschil door de goede klantvriendelijk benadering en mooie collectie.

Mooi verpakte kleding van topkwaliteit

Mooie doos met duidelijk herkenbaar logo met naam van Berden. Netjes verpakte kleding van topkwaliteit. Berden straalt klasse uit.

!

Snelle levering. Een betrouwbaar bedrijf met een goede service.

Veel keus van veel merken.

Mooi overzichtelijk. Veel keus Veel merken Lieve verkoopsters die willen werken

Corecte levering

Goede producten correct geleverd

gedaan wat is beloofd prima.

gedan wat is beloofd

Alles goed geregeld, prima verpakt en snelle levering!

Super fijne winkel&webshop

Een winkel die pas helemaal gemoderniseerd is met vele leuke merken goeie verkoopsters die ook eerlijk zeggen als het ook een keer niet zo leuk staat.ik kom er graag.

Jammer,

We zochten een bruinige broek voor mijn man met een licht hemd. Maar helaas geen bruinige broeken in de collectie. Alleen verschillende tinten beige. Normaliter slagen wij goed maar nu helemaal niet. Jammer. Zijn wel geslaagd bij pieters dortu aan de overkant.

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij deze kledingzaak. De levering was supersnel – binnen een dag had ik mijn pakketje al in huis! Alles was keurig en met zorg verpakt, wat meteen een goede indruk gaf. ⸻

Prettig.

Vriendelijke verkoopster. Ook via internet goede communicatie en snelle levering.

Op zich goed. De financiële afhandeling laat te lang op zich wachten

Zoals hierboven

Helemaal top!!

Heel snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt.

Alles oké.

Op de afdeling lingerie in Heerlen ben ik geweest . Niets als lof. Groetjes, Marianne Bardoul.

Online bestelling is prima gegaan. Zorgvuldig verpakt. Top!

Shop al jaren bij Berden en nu ook online.

Ik kom altijd graag bij Berden in Blerick, kan daar altijd geweldig slagen, soms zelfs iets té goed.

Vriendelijk

Tussenrijds had ik een vraag gesteld via whatsapp, daar kreeg ik een snelle en duidelijke reactie. Ook bij retourneren werd ik vriendelijk geholpen in de winkel.

Kwaliteit EN goede klantenservice

Ik kocht een paar mooie kledingstukken en online ern armband. Bij een technisch probleempje trof ik een zeer behulpzame klantenservice. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goed!

Bestelling gaat vlot en service ook uitstekend.

Makkelijk bestellen, klantvriendelijke website

Goede kwaliteit. Goede pasvorm.

Service tot aan bezorgen

Wacht nu al anderhalve week op bestelling en niet echt duidelijk waar deze zich nu bevindt. Klantenservice checkt dit en laat weten dat pakket ergens ligt op afhaallokatie verder weg. Verder kunnen ze niks betekenen en krijg verder geen reactie meer helaas.

Goed geholpen. Goede kledingadvies.

Promenade 12

6411JK Heerlen