Fijn!

Fijn geholpen in de winkel. Een ruime goede collectie

Vriendelijke behulpzame medewerksters. Grote sortering, dus veel keuze.

Super service

Erg vriendelijk,juiste uitleg met bestellen en retourneren. Ook geld terug storten en herberekenen. Mw wist waar ze over sprakk, deskundig

Correct, snel, professioneel

Artikel wordt snel en keurig verpakt geleverd. Zoals het gepresenteerd wordt op de webshop. Niks op aan te merken.

Mooie items & goede service

Zowel in de winkel als online! Mooie items van verschillende merken. Goed geholpen met vragen en ook suggesties worden ontvangen.

Geen problemen en goed in ontvangst kunnen nemen

Met aandacht voor cliënten.

Modern winkel met veel voor jong en wat oudere klanten. Behulpzaam personeel en altijd vriendelijk.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Kom hier graag

Fijne blouse, online gekocht.

Snelle levering. Maat goed. Ik slaag ook altijd in de fijne winkel in Uden, maar woon niet in de buurt helaas.

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd en alles was naar wens

Zeer tevreden,snelle levering.

Geen opmerking bestellen en leveren prima verlopen.

Service zoals gewend

Prima service mooie collectie van veel merken en uitgebreide afdeling voor grote maten!

Duidelijke website met veel keus in maten en kleuren. Correcte levering

Supersnel en goed

Mooie jurk besteld, binnen twee dagen thuis. Prettig verpakt in doosje met vloeipapier, echt een cadeautje om uit te pakken. Jurk bevalt goed dus geen retour nodig. Retourformulier zat al wel toegevoegd indien nodig.

Alles onder één dak.

Goede kwaliteit en service.

Snelle service !

Duidelijke website , snelle levering en goed verpakt.

Snel en netjes

Goede klantenservice

Ruime keuze, overzichtelijke voorraad, mooie uitstraling winkel, gemoedelijke sfeer.

Ervaring is super!

Niet alleen in de winkel kom ik graag, omdat er kwaliteit en service hand in hand gaan. Nee nu blijkt ook de webshop verbeterd en is daar een gelijkwaardige ervaring te krijgen als in de fysieke winkels. Hoe geweldig is dat?! Een winkel waar je terecht kunt voor service en gewoon om lekker te shoppen en een webshop waar je buiten openingstijden en gewoon als je even niet naar de winkel kan gaan een zelfde ervaring vindt. Nee hier is de webshop geen concurrent, maar een geweldige aanvulling om het totaal compleet te maken.

Prima service en levering

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en perfect geleverd

Mijn bestelling was netjes verpakt en op tijd geleverd

Mooi materiaal en mooie pasvorm

Geweldig!

Goede communicatie omtrent bestelling en verzending en geleverd in de beloofde termijn op de website.

Uitstekende service

Vandaag bezochten we modebedrijf Berden in Blerick(Limburg) Na een voortreffelijke lunch gingen we naar de herenafdeling en daar werden wij bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen door herenmode adviseur Willem .Een goed voorbeeld van hoe klantgerichtheid eruit hoort te zien! En hoe het afliep? .Wij gingen tevreden naar huis met mijn nieuwe jasje in een felgroen tasje. .

Snel en mooi verpakt

Complimenten voor de zeer snelle levering en de wijze waarop de kleding verpakt was.

Zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over de levering. Alles werd keurig op tijd geleverd, precies zoals afgesproken. De communicatie was duidelijk en het product was in perfecte staat. Een betrouwbare service - zeker een aanrader!

Promenade 12

6411JK Heerlen