Altijd wat leuks te vinden bij Berden

Mooie collecties, fijne zaak!

Prettige ervaring.

Voor het eerst via deze webshop besteld. Helaas geen korting. Bestelproces ging makkelijk en snelle levering. Kleding die ik had besteld was super netjes verpakt. Kan niet anders zeggen goede ervaring. Ga zeker vaker bij hun bestellen.

Altijd goed en netjes geleverd

De bestelling vond ik lang duren voordat het werd verstuurd.

Heb 2x gebeld naar Berden, werd goed te woord gestaan. Helaas kwam mij broekje niet optijd binnen voor mijn vakantie. Dat vond ik erg jammer!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne , kwalitatieve materialen

Ruime keus in dames kleding

Prima bezorgd en goed verpakt.

Klant vriendelijk en zeer behulpzaam

Top, uitgebreide collecties en goede service.

Top ik vi´d zeker mijn gading uit het breed assortiment e´ toffe merken. Spijtig dat ik vanuit België niet met bancontact (app) kan betalen enkel met kredietkaart lukt het.

Snelle levering. Prima afhandeling retour.

Blij met Berden!

Ik had nog nooit van Berden-fashion gehoord, maar kwam op hun site terecht via Google. Leuke, mooie kwaliteitsmode! Ik heb een vest besteld en een paar dagen later kwam de bestelling al in een mooie verpakking. Supersnel. Heel blij met Berden!

Goede kwaliteitsspullen tegen een juiste prijs

Gewoon prima

Gewoon goed.

Zowel in de winkel als online prima service

Service was geweldig

Mijn maat was niet aanwezig Werd snel geholpen en de juiste maat besteld Bestselling was binnen 3 dagen binnen

Super ervaring

Kinderafdeling , echt fantastisch personeel

Snelle levering en prima op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijke site, ruime keuze, goede prijzen en snelle en nette levering

Een tip; geef s.v.p. aan op welke afdeling in de winkel het pakketje kan worden afgehaald.

Super geholpen

Heel tevreden!!

We hebben bij berden geshopt, voor de kleinkinderen en voor mijn man, zelf koop ook er ook regelmatig iets. Wat mij steeds weer opvalt is de vriendelijkheid van het personeel, hoe behulpzaam ze zijn met het uitzoeken van mooie combinaties. En dan ...ook bij het afrekenen worden de kleding stukken met liefde in gepakt, je kunt dit zien aan de mooie verpakking, de lintjes etc. Ik ben heel erg tevreden en kom nog wel een keer terug.

super service

De producten zijn zeer kwalitatief met goede kortingen. Er is een snelle levering, zeer goede bereikbaarheid van de klantendienst. De klantendienst weet elk probleem zeer goed en snel op te lossen.

Mooi artikel en ik ben heel goed geholpen door de klantenservice via WhatsApp om de korting door te voeren (wat in eerste instantie niet lukte). Vervolgens snelle levering!

Bestellen en ontvangen. Netjes verpakt.

Jurkje zoals afbeelding. Snelle levering

Snelle levering, goed verpakt. Jurkje zoals verwacht.

Promenade 12

6411JK Heerlen