Keurig netjes geleverd

Niks op aan te merken, bestellen ging soepel, levering ging goed en product was goed.

Zeer betrouwbare webshop

Fijne webshop heb een mooie trui gekocht zeer goede kwaliteit, en netjes op tijd geleverd. En wat ook heel fijn vond netjes opgevouwen in een doos en niet in een zak zoals de meeste doen, doet toch meer verzorgd aan.

Mooi aanbod en snelle service

Mijn bestelling bij Berden werd snel geleverd en met duidelijke communicatie. Mooie webshop met leuke merken, ik keer graag nog eens terug!

Prima levering, mooie kwaliteit

Prima levering, goede kwaliteit van kleding. Tevreden.

Kadobonnen gekocht

De bonnen zijn keurig op tijd geleverd, tot grote vreugde van onze medewerker die ernaar uitkijkt om zichzelf bij Berden te verwennen met mooie aankopen. De vlotte levering en het plezier dat hiermee wordt gebracht, maken dit tot een zeer geslaagde ervaring.

Geweldig!

Prachtige pasvorm ben er blij mee

Zeer goede ervaring,we slagen altijd bij Berden in Sittard

Wij gaan graag kleren kopen met mijn man ,zowel dames als herenkleding . Vriendelijk personeel, dat is wel zo belangrijk. Voel me altijd verwend als ik de zaak uitloop met n goed rijk gevoel. Compliment en een aanwinst voor Sittard !!!

Leuke winkel veel keuze

Mooie winkel met veel keuze en behulpzaam personeel.

TOP!

Fijne site om te winkelen, erg overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Bij Berden in Uden fijn geholpen, maar mijn maat was niet op voorraad, deze kon voor mij besteld worden. Na overleg zelf besteld ivm de afstand!

ben heel goed geholpen door Roos

ik heb het als heel prettig ervaren heel vriendelijk personeel goede adviezen

Erg leuk broekje gekocht voor mijn kleindochter… snelle levering en wat ik super fijn vond is dat als t retour moet t super goed geregeld is!!

Correcte en snelle verzending

De bestelde artikelen werden snel en goed verpakt bezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden door de track en trace code.

Goede weergave van het product op de site!

Het bestelde product is goed weergegeven op de site. Wat maakt dat ik de site in hun weergave vertrouw en deze in de toekomst vaker zal bezoeken. Ook de verzending voorspoedig en correct.

Snel

Snelle bezorging. Makkelijk retourneren goede klantenservice... maar het liefst shop ik in de winkel zelf!

Prima snel en goed geleverd.

De broeken zitten heerlijk! En waren snel in huis en netjes verpakt.

Perfecte kleding combinaties.

Als ik voor een nieuwe kleding garderobe ga naar Berden Mode, vind ik hier samen met de aardige verkoopsters een perfecte kleding match, een super mooie complete outfit, die bij mij past. En ga ik heel tevreden en met een goed gevoel naar huis.

Prachtige blazer tip service

Super mooie blazer gekocht . Snel Verzonden netjes verpakt. Ik ben fan

Winkelen bij Berden Blerick voelt als een cadeautje

Winkelen bij Berden Blerick voelt als een cadeautje. Binnenkomst is een feestje, er heerst rust, overzicht en ik wordt door nieuwe dingen geïnspireerd ! Zin om de nieuwe collectie te gaan ontdekken. Veel merken spreken mij aan. Of ik er met mijn dochters of man heen ga, we ervaren het bezoek als een uitje. Ook is er aan de oudere generatie gedacht... veel plekken om even te zitten of uit te rusten. Afsluiten bij t café , brasserie en de dag is compleet.

Snel geleverd, en met zorg verpakt.

Duidelijke site. Snel geleverd. Met zorg verpakt.

Fijne webshop en erg mooie winkel

Ik kom graag in de winkel, het is erg overzichtelijk en de verkopers zijn erg vriendelijk. Als ze een artikel niet hebben kunnen ze het altijd een ander filiaal bestellen.

Fijne webshop, goed overzicht en makkelijk met bestellen!

Snel besteld dmv fijne zoekfuncties en overzichtelijke site. Verzending duurde wel wat langer. Retourneren is heel makkelijk in de winkel of evt. online. Motiveert groenere keuzes, dus dat is top.

Alles prima verlopen

Top een aanrader

Geweldige service

Vriendelijk personeel, goede service en prijs kwaliteit.

Snelle levering, alles naar wens

Keurige verzending.

Snelle verzending en de de kleding is keurig ingepakt.

Promenade 12

6411JK Heerlen