Zowel online als in de winkel zeer goede service.

Prijs- kwaliteitverhouding vind ik goed. Ruim assortiment voor elke gelegenheid wel iets te vinden. Personeel zeer vriendelijk en kundig. Nemen de tijd om je goed te adviseren. Ook online alleen goede ervaringen.

Goed aanbod en makkelijke site

Shoppen bij Berden maakt het leuk door het goede aanbod en de makkelijk en overzichtelijke website.

Superrr

Snelle,perfecte levering.

Geweldige service

Ik heb online een bestelling gedaan en deze kwam netjes op tijd binnen. De kleding die helaas niet paste kon eenvoudig geretourneerd worden bij de winkel. Hele vriendelijke service en goed geholpen! Voorbeeld voor vele andere winkels!!

Mooie winkel met leuke producten en vriendelijk personeel

Helaas redelijk lang wachten (rij) bij kassa

Wij kopen bijna alles bij berden veel keus vriendelijk personeel

Makkelijk en snel

Fijn dat je online kunt bestellen en het dan kan ophalen in jouw “BERDEN”.

Overzichtelijke site

Makkelijk te bestellen, helder overzicht. Veel filters om te selecteren.

Snelle levering en super goed verpakt.

Snelle levering en lage prijzen, duidelijke website en uitstekend verpakte bestellingen.

Ik heb goed contact gehad met de service van deze website. Alles was goed geregeld en ik heb mijn pakketje netjes ontvangen in de gewenste maat

Berden-Fashion begrijpt mijn kledingkast

Sommige winkels verkopen kleding. Berden begrijpt mijn kledingkast. Berden leest mijn garderobe als een open boek. Eerst de COJ Layla gekocht, daarna afgevallen en wat staat daar ineens online? Dezelfde broek, kleinere maat, in de aanbieding. Toeval? Nee hoor Berden snapt mijn stijl én mijn timing.

Prima, heel snel geleverd

Via website besteld; kon de truien al na 2 dagen ophalen. Goed ingepakt. Verpakking helemaal ongeschonden.

Manier van bestellen: top Vlotte levering: top

Goede service : kreeg nog geld terug wat ik teveel betaald heb. Dat is pas service.

Altijd mooie kleding. Online besteld en snel ontvangen

In de winkel geweest, hier het artikel helaas net een maatje te klein. De medewerkster heeft mij goed geholpen het online te vinden en te bestellen. 4 dagen later had ik het in huis en het past perfect. Enkel jammer dat er bij sale artikelen (ook van 80 euro) wel verzendkosten zijn om het thuis te laten bezorgen. Maar had het eventueel alsnog gratis in de winkel kunnen laten aankomen.

Prachtig assortiment met prima service

Veelzijdig en prachtig assortiment. Bestelling wordt mooi en zorgvuldig verpakt en verstuurd. Prima service, dikke pluim.

Mooi artikel. Snelle reactie klantenservice.

Een zeer goede ervaring

Snelle service , mooie set gekocht , overal nog niet afgeprijsd bij jullie wel! Mooi en netjes verpakt! Top

Fijne ervaring

Fijne winkel, veel verschillende producten onder 1 dak. Vriendelijke en behulpzame mensen die hier werken.

Snelle levering van mijn bestelling. Netjes en zorgvuldig verpakt. Klein leerpuntje voor Berden: op retourformulier vermelden wat de termijn voor retourneren is?

Netjes en vlot geholpen.

Helaas had ik pech met mijn bestelde artikel, maar ben ontzettend goed geholpen, hulde voor Berden, kom je niet vaak meer tegen.

Fantastisch!

De service, het aanbod in kleding en de locatie in Uden is top!

Snelle en nette levering

Snellere levering met super leuke kleren.

Promenade 12

6411JK Heerlen