Gewoon goed

- Helder bestel proces - Opvolging bestelling mag beter. Voorbeeld na bestelling geplaatst te hebben duurt het erg lang voordat je doorkrijgt dat bestelling is opgepakt en voor verzending is aangeboden bij post.nl

Maat VEEL te klein

Ik ben altijd tevreden geweest met Berden. Nu viel het tegen. Maat is veel te klein,en zelfs volgende maat was dat ook,dus koos ik nu echt op het product niet te kopen

Heel fijn

Prachtige winkel. Fijne sfeer, relaxed winkelen. Vriendelijk personeel.

Geweldig in alles

Ik shop graag bij berden, er is altijd goed gekwalificeerd personeel. En de service is prima, ben je over iets niet te vreden word het opgelost. En daarbij altijd goede kwaliteit van kleding.

Altijd tevreden over mijn aankopen!

Koop graag bij Berden zowel in de winkel als online. Mooie keuzes en een prima service!

Super service

In de winkel besteld en thuis afgeleverd

Geweldig behulpzame verkoopsters

De verkoopster was super behulpzaam en ze heeft mij heel prettig geholpen.

alles prima voor elkaar!

Aantrekkelijke prijzen en prima service! Vriendelijk personeel. Verzendkosten uitgespaard door het laten bezorgen in een Berden filiaal.

Mooi assortiment

Veel bekende merken en mooie kleding. Service is geweldig, zowel online als in de winkel.

ik heb een bestelling gedaan en die is goed ontvangen

Heel prettig!

Behulpzaam en vriendelijk personeel! De dames dachten goed mee om mijn specifieke wensen tegemoet te komen.

Mooie kleding van mooie materialen.

Via webshop goed zicht en vindbaarheid pridukten en zeer snelle leveting.

Prettig en snelle levering

Online bestelling, was eenvoudig, snelle levering, en ik ben blij met wat ik besteld heb!

Goede service en snel leveren

Alles tip top in orde

Alles tip top in orde

Snelle levering en met zorg verpakt!

Duidelijke webpagina, snelle levering en met zorg verpakte producten je krijgt correcte info via de mail.

Prachtige tankini , heel mooie kleuren!

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop, ik ga deze zomer de show stelen met deze mooie tankini.

Keurige verzending en direct daarna in huis

Mooie kwaliteit en prima levertijd

De website is overzichtelijk en ze hebben mooie merken.

Helemaal top tevreden met mijn bestelling.

Terug van werk zag ik een plat pakketje in mijn brievenbus. Hiep hoi, mijn bestelling is er. Snel pakketje opengemaakt, zat netjes verpakt. De shirts zijn echt heel mooi en ijzel ze met plezier gaan dragen.

Goed.

Goede service. Vriendelijk personeel.

Topwinkel

Mooie merken, snelle levering

Prachtige nieuwe damesafdeling, waar ik goed kan slagen.

Vriendelijke, niet opdringerige bediening, veel keuze en een prachtige winkel geworden.

Topbedrijf; goede prijzen en geweldige klantenservice!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een klantenservice die met je meedenkt. Fijn om daar te shoppen, kom er zéker nogmaals terug!

Berden geeft goede service, niet goed geld terug! Dit heb ikzelf al een paar keer ervaren.

Promenade 12

6411JK Heerlen