Service gericht

Zeer snelle levering

De maat broek, die elders niet[meer] te krijgen was werd super snel geleverd

Service redelijk. Levering goed

Berden heeft veel keus. Goede merken. De wachttijden aan de kassa duren soms te lang. Kwaliteit is prima.

Gevonden wat ik zocht

Mijn vrouw had hier in de buurt een mooie broek gezien, maar helaas was haar maat er niet meer. Zo kwam ik bij deze shop en daar was de broek nog wel in de goede maat. Besteld en werd snel geleverd. Mooie site en prima levering.

Leuke acties en snelle verzending

Fijne website met duidelijke foto's en snelle verzending

Post.nl had het pakket over de heg gegooid. Doordat niet alles in plastic zat verpakt waren 2 kledingstukken nat in de regen geworden. Daar kan berden natuurlijk niets aan doen.

Makkelijk netjes en snel

Makkelijke website. Netjes verpakt en snel in huis. Wat wil je nog meer.

Makkelijk en snel

Het bestellen via de webshop en het kunnen ophalen en in de winkel gelijk passen is super gemakkelijk.

Product van mooie kwaliteit en de bestelling vlug en netjes ontvangen.

Product van mooie kwaliteit en de bestelling vlug en netjes ontvangen

Goede service netjes verpakte items

Snelle levering netjes, artikelen verpakt in crêpe goed spaarsysteem

service uitstekend

hebben ons in winkel goed geholpen om artikel om te ruilen wat we via webshop gekocht hadden en volgens site niet in de winkel verkrijgbaar was.

Mooi vestje,netjes bezorgd

Zou zo weer wat bestellen

uitstekend

overzichtelijke site en snelle levering

Goede keus en snelle levering

Ik had niet eerder ietwat gekocht bij Berden maar het is me goed bevallen. Snelle levering en keurig verpakt.

Top geregeld!!

Fijne website en snelle levering.

Goede service!

Altijd goede service en kwaliteit en snelle levering, perfect!

Goede actie en je krijgt wat je beloofd wordt.

Goede actie en je krijgt wat je beloofd wordt.

Geweldige winkel

Fijne winkel, vriendelijk personeel en mooie collectie.

Heerlijk geshopt

Heerlijk door de winkel gestruind en super geslaagd ook mede dankzij de goede adviezen van de medewerkster.

Goede,snelle service

Makkelijk bestel proces. Goede snelle levering.

Mijn ervaring met Berden kleding is HEEL POSITIEF.

Mijn ervaring met Berden kleding is ALLEEN maar positief. De verkoop-medewerksters zijn vriendelijk en meedenkend, hun advies is waardevol. Iets anders is minder positief; ik heb nog 4 ontbijtbonnen en vorige week vrijdag wilde ik reserveren voor paaszaterdag. Helaas zijn de bonnen niet meer geldig voor een ontbijt, wel voor koffie en gebak of een kop soep. Als ik hiervan tijdig op de hoogte was gesteld, was ik niet zo zuinig geweest op mijn bonnen en had ik tijdig genoten van een ontbijt.

Mijn bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Helaas was er met 1 item iets mis maar dat werd keurig en snel opgelost. Heel fijn om persoonlijk contact te kunnen hebben als dat nodig is want ze zijn telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam.

Mooi product, snelle verzending!

S’avonds besteld, de volgden verzonden. Mooi product, zoals op de foto en de kleur kwam goed overeen!

Ruime keuze en deskundig personeel

Wij zijn vaste klant bij Berden en altijd zeer tevreden. Komen elk seizoen terug om onze garderobe uit te breiden met de nieuwe trents.

Overzichtelijke site

Mooie merken, snelle levering en heel netjes ingepakt. Helaas paste niet alles

Promenade 12

6411JK Heerlen