Geweldige klantenservice

Goed geholpen door een verkoopmedewerkster. Mijn maat was, bij navraag, in de winkel niet voorradig. Vervolgens werd er gekeken of deze in het magazijn lag. Helaas ook niet. Maarrrrr, deze was nog wel op voorraad in het grote magazijn en werd het shirt na enkele dagen netjes thuis,zonder bezorgkosten, afgeleverd. Hier een blije klant!

Goede kwaliteit kleding, prettige tewoordstelling aan telefoon,

goede kwaliteit en snelle service

Product is zoals op site weergegeven. Goede kwaliteit en snelle levering.

Jammerlijk dat ik online moest

Ik vond het jammer dat er niet op on line wordt gekeken op het moment dat je in de winkel shopt of de goede maat er nog is en dat die dan naar mij opgestuurd wordt ( na betaling in de winkel )

Online bestelling super snel geleverd

Helaas paste mijn bestelling niet en heb ik deze in de winkel geretourneerd. Direct bij Riverty aanpassing van de factuur.

Goeie kwaliteit

Alles vlot verlopen en mooie kleding.

Fijn

Je wordt in de winkel in Uden altijd vriendelijk geholpen! De website is ook super overzichtelijk

Prima niets op aan te merken

Prima webshop perfect!

Vriendelijke klantbenadering, niet opdringerig. Goede adviezen

Mooie spullen. En iedere keer slaag ik daar..of het nou voor mode is of bedden goed.. een geweldige winkel met prachtig mooi spullen.

Geweldig!

Als nieuwe klant kocht ik een zomerjas, maar de goede maat was niet op voorraad… Ik kreeg de juiste maat keurig op tijd thuisbezorgd; zonder extra kosten… Mijn eerst koop was dus meteen ‘n succes! Nelly Pennings Schijndel (nieuwe klant dus)

Snelle en prima levering

Producten worden goed beschreven en afbeeldingen zijn nauwkeurig

Fijn geholpen en zeer goede service.

Fijne winkel, zeer ruime keuze!

Een warme, prettige winkel met vriendelijk personeel en zeer ruime keuze in vele merken kleding!

Aan de kleding ligt de score niet! Altijd de muziek veel te hard!

Wij vinden de winkel top maar ons plezier in het winkelen gaat gauw over omdat de muziek altijd veel te hard staat. En zeker in de ochtend als het nog rustig in de winkel is. Jammer want dat is onze tijd om te winkelen. Vaak gaan we daarom snel weer weg. Echt jammer want er is zoveel te kijken, passen en kopen.

Helemaal volgens verwachting.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel en er werd goed geluisterd naar onze wensen en ook goed geadviseerd

Prima winkel

Goede service, geen probleem als er iets geruild moet worden

Super!!!

Samen met de verkoopster mijn zus van een volledig nieuwe gardarobe voorzien. Super geholpen en super geslaagd.

Heerlijk

Leuk, vriendelijk personeel en heel veel mooie merken onder één dak, slaag hier altijd voor een leuke set.

Uitstekend 10

Binnen een dag geleverd perfect top!!!

Snel kunnen bestellen

Wel onduidelijkheid over waarom yaya broeken geen 2e halve prijs was

Goed maar de zwembroek valt klein.

Goede kwaliteit de levering duurde wel wat lang, maar het was ook vrijdag dus maakt niet uit alleen zeggen of iets klein of groot valt met de maten en kleren

Mooie webshop

Mooie webshop, snelle levering

Lekker makkelijk online

Online bestellen gaat super handig ook dat er meteen bij staat hoeveel punten je hebt gespaard en deze kun je als je wilt dan ook direct inleveren. De kleding wordt super netjes ingepakt in een doos. Je moet er wel rekening mee houden dat het enkele dagen duurt voor je de bestelling thuis hebt, maar voor mij geen probleem. Ik maak vaak gebruik van online bestellen, reuze makkelijk. Ga zo door!!!

Promenade 12

6411JK Heerlen