Snellere levering met super leuke kleren.

Goed , zeer goed.

Zeer goede service. En natuurlijk top kwaliteit qua kleding.

Mijn bestelling moest jammer genoeg terug. Maar heel goed geholpen. Ging perfect

Heel erg tevreden

Met mijn aankoop ben ik zoals altijd super tevreden.online gekocht en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Had een badpak en een short helemaal blij mee. De pasvorm is goed

Snelle en nette levering

Bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd.

Daar ik een grote maat heb is het vaak lastig om iets leuks en passend te vinden. Bij Berden lukt me dat meestal wel door het juiste advies en de service die je er krijgt.

Mooie collectie

Eerst hapje eten dan eerst dames natuurlijk waar je alles kunt vinden dan heren ook mooie collectie en natuurlijk naar de kids dus voor iedereen wel wat

Heel veel keuze en mooie kleding

Heel veel keuze en mooie kleding. Verder hebben ze ook goede service zowel online als fysiek.

Uitstekende ervaring

Goede ervaring met Berden pas 2 keer wat bestelt maar ging allemaal heel soepel. Bij eerste bestelling helaas geen korting maar je spaart wel punten dat vind ik super. Bestellingen waren beide keren heel netjes ingepakt complimenten. Contact via Whatsapp ook prettig. Had een klacht bij laatste bestelling prima opgelost. Ga zo door!

Geweldige winkel, met een veelzijdig aanbod!

Goed en deskundig advies!

Snelle bezorging en top product

Onlangs een bodywarmer van yaya besteld. Een super mooi item en heel snel geleverd. Top service!

heel positief

In de winkel in Blerick worden wij altijd vriendelijk te woord gestaan, geholpen. De medewerkers hebben kennis van zaken en geven eerlijk aan als iets niet past of staat. Zij zoeken samen met ons naar een alternatief. De brasserie in de winkel draagt zeker bij aan het 'winkelgenot'. Ook de bestellingen die wij online doen worden altijd naar volle tevredenheid geleverd. Kortom: TOP

Supper

Tshirt te groot, online besteld , retour gebracht in winkel en meteen geld terug gestort via bankpas aan de kassa. Super vriendelijk en behulpzaam personeel! Sittard

Super service en fijne kwaliteit

Top zaak snelle levering

Mooie producten goede service

Fantastische ervaring. Snelle, accurate levering in een goed verzorgde verpakking. Waar zie je dat nog ! Als je aandacht en schoonheid van je producten versterkt, zegt dat iets over je hele onderneming.

Zoals het hoort!

Fijne verpakking, niet groter dan nodig. Verzending en levering duidelijk via mail. Retour ook heel gemakkelijk en aankoopbedrag weer snel terug op je rekening.

Lief personeel. Winkel ziet er mooi uit goed gestylt zo hoort het overzichtelijk complimenten!!

De chatbot helpt mij prima en is super vriendelijk

Goede ervaringen met de keuze die ik heb, klantenservice en nog nooit problemen gehad met de aflevering

Snelle levering! Leuke kleding

Eenvoudig en snel

Prima.

Zeer klantvriendelijk.

Als ik iets niet kan vinden kijkt altijd iemand voor mij, of kijkt of het in een ander filiaal op voorraad is.

Altijd goed verzorgd, snel geleverd en prima klantenservice.

Perfecte Service, klantvriendelijk!

Fijne website, Klant vriendelijk, Perfecte service

ik was tevreden over de service

ik was tevreden

Promenade 12