Altijd goed.

Ik, wij, kom al jarenlang bij Berden, voorheen HoutBrox. Ik vind het een fijne winkel, je kunt er vrijblijvend rondkijken en kleren passen. Als je vragen hebt, kun je terecht bij een verkoopster die je dan verder helpt. De prijzen zijn overeenkomstig elders, maar er zijn ook aanbiedingen en aan het eind van het seizoen afprijzingen. Bovendien spaar je bonuspunten en die worden weer verrekend bij je volgende aankopen. Wanneer bij thuiskomst een aankoop toch niet naar tevredenheid is, kun je die aankoop terugbrengen en krijg je het aankoopbedrag terug. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit alles naar mijn volle tevredenheid is.

Helemaal top

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen De productkwaliteit is altijd uitstekend en overtreft keer op keer mijn verwachtingen. De sfeer hier is altijd uitnodigend en comfortabel en als ik in Heerlen ben is het mijn nr. 1 om te bezoeken!

Goede keus,betrouwbaar en prijs - kwaliteit goed voor 9 punten

Fijne firma om inkopen te doen, ruime keus en snellen levering.

Altijd leuk shoppen bij Berden. Vriendelijk behulpzaam personeel en leuke kleding voor iedere portemonnee. Nooit met lege handen naar buiten:)

Zeer verzorgd en netjes.

altijd volgens afspraak en goed in orde!

Blij met mijn aankoop

Fijne snelle levering en goede communicatie over de bezorging. Prima winkel om online je kleding te kopen.

Altijd vriendelijk geholpen

De winkel heeft alles, zelfs schoenen binnenkort. Alleen vind ik de indeling ietwat chaotisch, je moet echt goed zoeken.

Goede site, snelle nette leveting!

Bestelde blouse werd snel en netjes verpakt geleverd. Mooie blouse, beschrijving klopte. Ben er blij mee!

Bijna iedere een voltreffer gescoord!!!

Wanneer Berden-Fashion.nl gaat opruimen ga ik steevast op zoek naar mijn favoriete broeken label Meyer. Selecteren betalen en heel snel daarop keurig verpakt mogen ontvangen. Nota bene nog extra voorzien van een stukje ouderwets vloeipapier, hoe leuk kan het zijn !

Mijn kleding is vlot aangekomen en met verzorging ingepakt. De jas was in de uitverkoop en deze winkel had als eerst al 50 procent.

Snelle levering , netjes verpakt . In een Top

Netjes ingepakt en snelle verzending

Pakket kwam snel binnen. Berden pakt de kleding ook netjes in waardoor de kleding netjes blijft tijdens het verzenden.

zeer klant vriendelijk

Helpen je daar waar het nodig is en geven goed advies

Prima webshop

Keurig en snel geleverd ook retour snel verwerkt

Als mijn man zegt, wat zie je weer leuk uit

Het aanbod van Berden fashion is veelzijdig, bv de comfi jumpsuit die ik gekocht heb, superfijne stof en mooie pasvorm, ook in grotere maten, compliment!

Prachtige winkel met enorm vele mooie merken.

Veel mooie merken en een goot en divers aanbod, voor alle leeftijden . Mooi totaal concept van shoppen en lekker eten in het restaurant. Mijn dochter komt speciaal uit België voor deze prachtige winkel.

Heel fijn.

De keuze is groot. En het personeel is geen moeite teveel om te helpen. De kwaliteit van de kleding was altijd al goed.

Mooie kwaliteit

Fijne kleding in alle stijlen en ben zeer tevreden.

Super snel geleverd. Top winkel.

Vandaag besteld en morgen geleverd, zo snel in huis. Zelfs in België. Kleding zeer mooi en past perfect. Ook de winkel en de webshop zijn heel uitgebreid. Personeel altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Voor mij een top winkel.

Super vlug en netjes geleverd

Snel en netjes ontvangen

Bestelling netjes verpakt en snel ontvangen

Snelle levering. Retourneren ging ook gemakkelijk.

Geweldige herenpak met overhemd kunnen scoren

Bij de herenafdeling is mijn man fantastisch geholpen en mouwen korter maken van het jasje was geen enkel probleem !!

Goede service en snelle levering

Leuke setjes besteld van Charlie Choe mooie kwaliteit en bijzonder goed ingepakt. Supermooie kwaliteit en precies zoals op de afbeeldingen. Een zeer tevreden klant!

Mooie, veelzijdige zaak!! Veel keuzes en goede bediening!

Goede ervaringen met online bestellen en afhalen, correct in alle opzichten!!

Promenade 12

6411JK Heerlen