Ik had een leuk setje besteld maar de maat was niet goed. Ik kon het setje zonder problemen ruilen in de winkel voor een andere maat.

Snelle levering en fijn en duidelijk contact!

Fijne site en mooie kleding. Alles staat goed aangegeven en duidelijke info over retour sturen!

De service van de Medewerker van de Herren afdeling benden was uitstekend

redelijk

het bleken moeilijk te zien of het sneakersokken of later ontdekte quartersokken die wel als een lagere sok BOVEN je schoen uitkomt sneakersokken is echt alleen voor jongere die je wel ziet van He heb je niet eens sokken aan ? de kleuren waren mooi

mooie kleding en leuk verpakt en snel afgeleverd ik ga er zeker nog eens bestellen mooie kleding

Top ervaring ik ga zeker meer bestellen

Geweldig!

Super snelle levering, prachtige mooie blouse en erg fijn geregeld dus top aankoop!

Snel verstuurd, netjes verpakt

Alles super!!!

Alles super verlopen!!

Ik had online een aankoop gedaan, een jasje.., deze kreeg ik helemaal verkreukeld thuis gestuurd. Aangezien ik er nog graag een top bij wilde, ben ik met het jasje naar de winkel gegaan. Daar hebben ze het jasje (zijde) gestoomd, zodat de kreukels er helemaal uit waren. Top service!

prima,snel geleverd

Prima,mooi aanbod,snelle levering

Ik bestelde voor het eerst iets bij Berden-Fashion.

De ervaring was heel goed.

Fijne winkel

Ik koop al lang bij Berden-Fashion online maar ook in de winkel. De keuze is enorm, bestellen is eenvoudig en binnen een paar dagen netjes bezorgd. Ook retourneren is simpel. Zeker aan te raden.

Super snelle levering.

2 mooie broeken besteld. Super snelle levering. Mooi ingepakt. Compliment Berden.

Altijd overzichtelijk met bestellen. Mooie merken en snelle verzending in mooie verpakking.

Berden heeft mode in allerlei prijsklassen voor jong en oud

Mijn echtgenoot en ik slagen altijd voor een mooi outfit of het nu casual is of voor een sjiekere gelegenheid. Berden is nog een modehuis waarvan het personeel zeer klantvriendelijk is en waar je nog voor een goed advies terecht kunt. Zo’n modehuis vind je tegenwoordig niet snel meer. Chapeau voor Berden.

Goede hulp in winkel.

Ik had een vestje online besteld. Bij het ophalen vond ik zelf echter dat het vestje groot uitviel. Samen hebben we in de winkel de alternatieven bekeken en gepast.

Alles is goed gegaan.

Geweldige winkelervaring.

Ik shop regelmatig bij Berden en slaag er nagenoeg altijd. Heel vriendelijk personeel en niet opdringerig maar wel behulpzaam. Hele fijne winkel met heel veel merken onder 1 dak in verschillende prijsklassen.

Makkelijke site en snelle verzending

Makkelijk online shoppen, snel verzenden en bij een retour nette en vlotte afhandeling.

Vlot bezorgd.

Bestelling vlot bezorgd.

Luxe shoppen

Luxe shoppen dat kun je bij Berden. En dat zit niet alleen in de collectie maar ook in de manier hoe je geholpen wordt. Bv op de lingerie afdeling wordt je heel fijn geholpen door vakkundige en lieve dames. Andere maar nodig of advies? Met de bel in de paskamer is dat een fluitje van een cent. Dat geeft je pas een luxe gevoel. Aandacht en goed advies. Je voelt je de koningin !

Fijne winkel!

Veel keuze en snelle levering. Erg tevreden.

Heel fijn geholpen. Kom zeker vaker.

Snelle bezorging , goed verpakt en mooi produkt

Eerste keer bestelling maar correct en goed en snel. Jammer dat het produkt niet de goede kleur had en maat niet goed was, maar mijn ervaring bij jullie was goed.

Promenade 12

6411JK Heerlen