Bij Berden vind je altijd iets wat je niet zoekt ;)

Ook al heb je niets nodig, je komt altijd thuis met iets dat je toch wil hebben! Top

Artikel besteld. Snel ontvangen

Proces is goed verlopen, ook het contact met de klantenservice was prima.

Super snelle levering, keurig verpakt, geweldig, kan niet anders zeggen!

Snelle levering en goede service

Het is altijd fijn shoppen bij Berden zowel online als in de winkel. Goede en snelle service.

Zeer goede service

Ontvangen producten keurig verzorgd. Snelle reactie op retourneren.

Uitstekende service (telefonisch)

Uitstekende service !

Snelle levering en mooi product!

De volgende dag was de bestelling al in huis. Erg blij met de prachtige producten.

Aanrader

Fijne winkel, veel keus, goede service !

Mooi vestje gekocht van Alix the Label. Snel verzonden en ben er heel blij mee!

Aanrader!

Nette en snelle verzending.

Bestelling verliep soepel en het afhalen in de winkel ook. Fijn geholpen!

Snelle en correcte levering.

Snelle correcte levering. Daarom meteen een volgende bestelling geplaatst.

Zeer content mee

Mooie collectie merken:) Snelle levering, fijne service. Kleding netjes verpakt. Twee maten besteld voor keuze. De retour wordt snel verwerkt. Fijn dat betalen met Riverty mogelijk is zodat niet het hele bedrag vooruit betaald hoeft te worden. Bestellen is hier zeker voor herhaling vatbaar

Uitstekende service en klantvriendelijk

"Uitstekende service en snelle levering! Hoewel er in de winkel nog maar één blazer van dit merk beschikbaar was, kon ik online gelukkig drie verschillende maten bestellen. De bestelling werd keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Erg tevreden met de zorg en aandacht waarmee alles geregeld was. Zeker een aanrader!"

Duidelijke site

Berden heeft een goed gerubriceerde site en ik heb een blouse gekocht (andere fysieke winkel gezien/niet juiste maat) en op artikel nummer vindbaar. Top!! Snelle levering & mooi ingepakt

Goede service en fijn contact!

Telefonisch constant gehad met 1 van de medewerkers en dat verliep heel fijn. Goed en vriendelijk geholpen.

Prettig

Fijne winkel

Leuke collectie, snel en netjes geleverd.

Super leuke kleding en mijn maat nog op voorraad. Er stond ook nog shop tegoed in mijn account, geweldig toch!

Ben tevreden over mijn aankoop bij berden, ze hebben een breed assortiment aan outfits. De service is uitstekend en snel correct afgeleverd.

Snelle afhandeling en levering

Makkelijk bestellen en snel afgehandeld en netjes ingepakt geleverd .

Ruime keuze en merken

Goede en snelle service

Vlugge levering

Gemakkelijke website. Jammer dat er leveringskosten worden aangerekend naar Belgie

Snel bezorgd

Het mooie product van studio anneloes is snel bezorg. Dankjewel hiervoor.

Fijne kledingzaak met veel merken.

Ik werd goed geholpen. Ik slaag altijd als ik daar ga shoppen!

Topkwaliteit onderhemden

Mooi op tijd geleverd en topkwaliteit product van Schiesser.

Promenade 12

6411JK Heerlen