Toppie

Een geweldige zomer collectie, ik ben super blij met Berden Wat moeten we zonder Berden dan is de stad niks meer .Een blijde klant Nellie Vonken

Persoonlijke hulp met oog voor detail!

Fijn geholpen met het kopen van 2 pakken. Dankzij de betrokken verkoopster ben ik vertrokken met 2 verschillende outfits die ik onderling enorm goed kan combineren. Dat is meedenken met de klant!

Mooi Hesje

Heb een Hesje besteld bij Berden. Mooie kwaliteit en pasvorm. Ben erg tevreden ermee.

Altijd wel een kledingstuk dat in mijn kledingkast erbij past

Ruime keuze, voor elk wat wils.

Kei goed geslaagd

Onlangs heerlijk en goed geslaagd bij Berden in Uden. De voorjaarscollectie is echt zo leuk, dus heb veel leuke dingen kunnen scoren. Werd goed geholpen door één van de medewerkers. Eerlijk advies en hulp bij het bestellen van een broek met langere lengtemaat. Blij met mijn aankopen! Kom graag bij jullie shoppen.

Snel en prima

Goede communicatie en snelle verzending. Heldere instructies voor retourneren.

Altijd correct geleverd.

Hele mooie blouse besteld. Aangegeven dat ik deze in de winkel wilde komen ophalen, en alles perfect gelopen. Netjes bericht als het artikel in de winkel ligt om af te halen. Helemaal blij mee .

Super fijne ervaring

Ik had kleren gekocht en toen is 1 broek eigenlijk na 1 keer dragen kapot gegaan en toen ben ik terug gegaan en heb ik meteen een nieuwe broek besteld met de medewerker daar en is alles meteen geregeld. Dus echt een super fijne ervaring gehad met deze top service!!

Super vriendelijk personeel

Ik ben super goed geholpen bij Berden in Roermond. Wat niet op voorraad was in mijn maat hebben ze vrijblijvend besteld en hoop ik deze week nog te kunnne gaan passen. Wat ik wel jammer vind is dat niet alle merken in Roermond te krijgen zijn.

Snelle levering van mooie merken

Breed aanbod van kwaliteitskleding. Ik slaag altijd heel goed bij Berden! Een keer een T-shirt teruggestuurd omdat de maat niet goed paste. Dit was geen probleem. De retourzending werd ook netjes afgehandeld. Ik kan iedereen dus aanraden om bij deze webshop te bestellen!

Mooi producten en fijne service!

Ik was al bekend met de winkel, heel klantvriendelijk en mooie producten. Maar ook met een online bestelling lukt het Berben om dit concept door te voeren, heel fijn!

Mooie website

Website gemakkelijk toegankelijk en alles snel te vinden

Superzaak

Fijne winkel, ruim assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel,en een eerlijk advies

Fijne ervaring.

Bestelling voldoet volledig aan de beschrijving. Snelle en correcte levering. Alles netjes verpakt.

Snel en goede service

Goede snelle service.

Berden heeft voor mij altijd de passende outfit

Met de mode Yaya, Geisha en Red button en misschien ook nog Cotton club, weet ik bij Berden altijd te slagen.

Fantastisch!

Veel kundige hulp en een enorm uitgebreide keuze maakte dit een geweldige winkeldag!

Mooie webshop met super merken

Berden is voor mij de webshop als ik naar merkkleding op zoek ben. Wordt ook zo netjes geleverd in een aparte Berden-verpakking, niet een plastic zak of zo, zoals bij andere webshops. Je voelt de kwaliteit van Berden in alles, heel premium!

Mooie jurk, snelle levering

Prachtige jurk van Batida, een merk dat ik graag draag. De levering was snel en keurig.

Snel en goed

Online vind je alles snel en de levering is snel. Wat nog verbetert kan worden is de omschrijving van de pasvorm. Ik heb helaas de bestelde broeken retour laten gaan omdat de pasvorm/kleur anders was dan ik verwacht had. Maar dat kan ook iets persoonlijke zijn.

Keurig verzorgd pakketje

Weer helemaal top!

Zoals altijd mijn bestelling perfect en snel ontvangen. Netjes verzorgd ingepakt. Weer zeer tevreden. Mooi passend item.

Prachtige collectie, vriendelijk personeel

Prachtige collectie, vriendelijk personeel een goeie service.

Bestelling werd snel verzonden

Een broek besteld. Deze was niet meer op voorraad in de winkel. Hij werd gratis thuisbezorgd. Snelle levering en de broek zit als gegoten!

Keurig!

Altijd alles keurig geregeld