Mooie webshop Goed overzichtelijk Snel verzonden

Goede kwaliteit en service

Fantastische kwaliteit en service! Ik ben echt heel tevreden over de onderkleding van Berden. De stoffen voelen heerlijk zacht aan en blijven mooi, ook na meerdere wasbeurten. De pasvorm is perfect en zit de hele dag comfortabel. Ook de service is top mijn bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Je merkt dat Berden aandacht heeft voor kwaliteit en klanttevredenheid. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar fijne, duurzame onderkleding!

Leuke winkel, veel keus, snelle verzending

Ik kende Berdien niet, maar wat een leuke kleding en accessoires. Levering is snel, met zorg ingepakt en er wordt goed gecommuniceerd over de verzending. Ik ga zeker vaker bij Berdien shoppen.

Super leuke overzichtelijke mooie winkel.

Heerlijke ochtend geshopt met mijn moeder. Het fijne is dat de winkel veel merken en variatie heeft waardoor ik en mijn moeder er beide goed kunnen slagen. Leuk en vriendelijk personeel en totaal niet opdringerig.

Erg mooie winkel!

Fijne webshop met een mooi aanbod

Nu een aantal keren kleding besteld. Mooi aanbod en wordt goed verpakt verzonden.

Broek was niet in mijn maat in de winkel, gestuurd naar thuisadres en mocht indien nodig in elke berden winkel teruggebracht worden.

Snel verzonden, goede service

Een snelle verzending, netjes verpakt en leuke kleding!

Snelle levering, mooie jas

Snelle levering van een mooie jas

Tevreden klant

Alles super geleverd!

Ga er graag winkelen voor namelijk kleding in alle kleuren en maten. Zowel voor heren als dames.

Fijne winkel leuk personeel en grote keuze in merken

Top!!

Leuk en gezellig

Elke week even binnenlopen en tussen de kleding rondsnuffelen. Meestal blijft e ook elke week wel wat aan de vingers plakken

Zoals bij iedere bestelling: snel en perfect geregeld

Kort en krachtig: beter hoeft het voor mij niet!

Goede en snelle levering!

Ik heb via Berden een shirtje va Nukus besteld. Nieuwe collectie maar toch al met korting, dus heel fijn. Het shirtje was netjes verpakt en snel binnen. Ik had er dus al snel plezier van!!

Gastvrij

vriendelijk en deskundig personeel

Supersnelle mooie ingepakte levering.Top.

Mooie trui besteld die keurig was ingepakt.

Fijne webshop

Snel gevonden wat ik zocht.

Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling en levering verliep snel en spoedig!

Mooie ruime winkel. Vriendelijk personeel.

Mooie panty oroblu

Zat omhoog geen panties meer. Zag bij Berden en sneli n huis. Nagevraagd welke maat en ook goed advies

Fijne winkel en je wordt er goed geholpen dat is mijn ervaring

Fijn personeel en ook in het restaurant

Het personeel van Berden in Heerlen dat ons geholpen heeft, had niet alleen hart voor de zaak, maar ook voor de klant. Wij hebben een uitstekende service mogen beleven. CHAPEAU!

Een aanrader om bij Berden te kopen

prima levering, mooie op tijd en goed ingepakt.

Goed geholpen , prettig personeel

Promenade 12