Mooie spullen, netjes verpakt.

Er worden mooie spullen verkocht. Ik kreeg mijn pakketje snel en het was netjes verpakt.

Heel positief.

Duidelijke communicatie over bestelling en aflevering bestelling. Fijn dat je de bestelling in de winkel kunt afhalen en indien nodig retourneren. Zo kun je zelf bepalen wanneer je de bestelling ophaalt.

Leuke fijne kleding voor een betaalbare prijs en ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam

In een woord: TOP!

Goede service, snelle afhandeling

Voor herhaling vatbaar

Wat een leuke webshop!

Leuke online winkel, met een ruime keuze aan mooie kleding! Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Ook nog contact gehad met een medewerster. Daar werd ik goed, snel en vriendelijk door geholpen. Bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Verrast werd ik op mijn verjaardag met een voucher van 10 euro! Verder heeft Berden een leuk spaarsysteem. Kortom, heel tevreden en ik kom zeker terug.

Goede service en snelle levering

Hele goede service en snelle levering

superblij

Ik zag een toffe jas van Geisha. Besteld, snel geleverd (fijn via PostNL!) en helemaal naar mijn zin.

Het product is precies zoals omschreven en de bestelling en het werd al heel gauw geleverd.

Subliem

Snel, namelijk, kwaliteit

Betrouwbaar, snelle levering

Betrouwbaar, snelle levering.

Goed alleen lang wachten eer de bestelling er is

Ik koop graag bij Berden ook online alleen zoals ik al heb aangegeven de laatste duurde het lang voor de bestelling er is.

Altijd vriendelijk en een goede service

Een hele fijne winkel met goede merken, prettige sfeer, vriendelijke mensen en goede service.

betrouwbaar

snelle en correcte aflevering

Prima snelle levering

Betrouwbaar adres

Super snel bij beantwoording mail en bestelling

Super snelle levering en mooi artikel ben er blij mee

Via internet de maat opgezocht was in de winkel niet meer voorradig dus erg blij dat het gelukt is.

Wij komen graag bij Berden winkelen personeel is altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Altijd goede ervaring in de winkel. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Uitgebreide keuze. Prima gezellig restaurant. Nu online voor de eerste keer besteld, ging goed en snel geleverd!. Kortom alleen maar pluspunten bij Berden.

Mevrouw was zeer behulpzaam. Zij ging direct zoeken of de afgeprijsde jurk er nog in mijn maat was in een ander filiaal en de verzending was ook nog gratis. Ik ben heel blij met mijn jurk en de geboden service!

Goede prijs en kwaliteit

Goede service, snelle verzending en kwaliteit

prettig winkelen

Ik kom graag bij Berden. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Er is altijd voldoende tijd voor een goed advies en ze zoeken graag je juiste maat als je zelf halfnaakt in het pashokje staat. Zelfs mijn man en zoon die beide niet graag winkelen vinden Berden een fijne winkel. Ook tijdens de verbouwing in Blerick ( wat soms toch een beetje chaotisch zoeken is) kom ik er graag. Je ziet de winkel groeien en mooier worden. De merken die ze hebben zijn in de diverse prijsklassen waardoor winkelen niet alleen voor de happy few is. Al met al een fijne goed gesorteerde winkel waar sommige personeelsleden al jaren met veel plezier werken en je als klant dan ook herkennen en je zodanig begroeten.

Een topper uit het Zuiden!

Brede collectie, heel veel keus, goede service en snel geleverd. Gelukkig ben ik ook al eens in de fysieke winkel geweest en ook daar was ik blij verrast door het aanbod en de service. Aanrader!

Bestelling ligt keurig klaar in de aangegeven winkel

Ik heb mijn bestelling laten bezorgen bij de winkel in Roermond. En daar lag mijn pakket binnen enkele dagen.

Zeer klantvriendelijk, ik ben heel goed geholpen.

Zeer klantvriendelijk, ik ben heel goed geholpen.

Nette winkel met mooie kleding

Ik kom al bijna mijn hele leven bij hout brox en nu Berden mode en ik vind dat ze mooie kleding hebben, lekker kopje koffie kunt drinken en er werken fijne verkoopsters!

Promenade 12

6411JK Heerlen