Zéér hooghartig personeel en totaal niet klantvriendelijk! Vooral bij Purdey!
Regelmatig breng ik een bezoek aan Berden in Uden. En meerdere keren heb ik het gevoel gehad, niet juist behandeld te worden.
Ze kijken ons aan alsof we niet goed genoeg zijn!?
Hooghartig worden we te woord gestaan.
Alsof we het niet kunnen betalen!?
We zijn niet posh of chique genoeg!
Zéér kwalijke blikken krijgen we.
Hoogtepunt afgelopen week?
Geen mens was er op de hele verdieping en mijn moeder en ik hadden al enkele stukken op het oog, die we wilden kopen.
Wij zijn goede kopers en nee, lopen er niet bij als kouwe kak.
Maar besteden wel!
Na een uurtje kwamen we aan bij de jurken-afdeling en ging ik het hokje in om te passen.
Mijn moeder pakte een kopje koffie.
Meteen stoooof er een of andere juffrouw naar haar toe, wat ze wel niet ging doen. En echt nare opmerkingen naar mijn moeder!
De blikken zeiden ook genoeg!
Dan denk je het gehad te hebben, loop je maar verder.
En kom je bij het gedeelte, wat naast Purdey ligt.
Daar hing een rok; die ik eerder ook in het gedeelte van Purdey had gezien.
Een rok van 120 euro.
Mijn moeder wilde deze en ik ging kijken bij Purdey, want die hadden dezelfde hangen en misschien wél de juiste maat.
En ja hoor, deze hing er.
Ik neem deze mee en ik werd bijna gevloerd joh!
Een briesende "dame" kwam me even héél duidelijk maken, dat dit niet de bedoeling was en dat deze niet mee mocht de winkel in. Dat stuk van Berden was afzonderlijk van Purdey en dat hoorde niet bij elkaar.
Waarop ik haar duidelijk maakte, dat de hanger wel degelijk van Berden was, ik wees haar erop en na aarzelen gaf ze schoorvoeten toe, eh ja, sorry, dan hing dat verkeerd.
Een welgemeend excuus kwam er niet!
Waardeloze behandeling met hooghartige "dames" hebben wij nu al enkele keren ervaren.
Doe eens normaal!
Wij komen als normale klanten, zijn zelfs hele goeie klanten, behandel ons dan ook zo!
Ga niet uit de hoogte doen!
Nee, ik jat je koffiezetapparaat niet!
Nee, ik doe niks in mijn tas,
Ja, ik kan die dure rok betalen.
Maar niet als je me behandelt als uit