Zeer positieve ervaring!!!

Snelle en vlotte afhandeling, zeer tevreden! Een aanrader. Vrijdag besteld en zaterdag al geleverd in België. Verzorgd ingepakt.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding en heel snelle levering. Een bedrijf waar je met plezier mee zaken doet.

Zéér hooghartig personeel en totaal niet klantvriendelijk! Vooral bij Purdey!

Regelmatig breng ik een bezoek aan Berden in Uden. En meerdere keren heb ik het gevoel gehad, niet juist behandeld te worden. Ze kijken ons aan alsof we niet goed genoeg zijn!? Hooghartig worden we te woord gestaan. Alsof we het niet kunnen betalen!? We zijn niet posh of chique genoeg! Zéér kwalijke blikken krijgen we. Hoogtepunt afgelopen week? Geen mens was er op de hele verdieping en mijn moeder en ik hadden al enkele stukken op het oog, die we wilden kopen. Wij zijn goede kopers en nee, lopen er niet bij als kouwe kak. Maar besteden wel! Na een uurtje kwamen we aan bij de jurken-afdeling en ging ik het hokje in om te passen. Mijn moeder pakte een kopje koffie. Meteen stoooof er een of andere juffrouw naar haar toe, wat ze wel niet ging doen. En echt nare opmerkingen naar mijn moeder! De blikken zeiden ook genoeg! Dan denk je het gehad te hebben, loop je maar verder. En kom je bij het gedeelte, wat naast Purdey ligt. Daar hing een rok; die ik eerder ook in het gedeelte van Purdey had gezien. Een rok van 120 euro. Mijn moeder wilde deze en ik ging kijken bij Purdey, want die hadden dezelfde hangen en misschien wél de juiste maat. En ja hoor, deze hing er. Ik neem deze mee en ik werd bijna gevloerd joh! Een briesende "dame" kwam me even héél duidelijk maken, dat dit niet de bedoeling was en dat deze niet mee mocht de winkel in. Dat stuk van Berden was afzonderlijk van Purdey en dat hoorde niet bij elkaar. Waarop ik haar duidelijk maakte, dat de hanger wel degelijk van Berden was, ik wees haar erop en na aarzelen gaf ze schoorvoeten toe, eh ja, sorry, dan hing dat verkeerd. Een welgemeend excuus kwam er niet! Waardeloze behandeling met hooghartige "dames" hebben wij nu al enkele keren ervaren. Doe eens normaal! Wij komen als normale klanten, zijn zelfs hele goeie klanten, behandel ons dan ook zo! Ga niet uit de hoogte doen! Nee, ik jat je koffiezetapparaat niet! Nee, ik doe niks in mijn tas, Ja, ik kan die dure rok betalen. Maar niet als je me behandelt als uit

Heel fijne service bij Berden!

De service bij Berden is zo fijn aangezien ze een groot assortiment hebben en snelle en nette levering hebben!

Goede betrouwbare webshoo, ik had een vraag over mijn bestelling en het werd meteen uitgezocht.

Perfectie tot het hoogste niveau

Na een online bestelling en een gedeeltelijke retour inlevering en ruiling in de winkel in Sittard met de daarvoor noodzakelijke creditering van de factuur kan ik niets anders zeggen dan dat de service van Berden Fashion een 10 met een griffel verdient.

Supersnel bezorgd

Snel bezorgd en jas was perfect

Mijn bestelling is keurig en snel bezorgd. Goede service

Van a tot z netjes geregeld en gecommuniceerd

Snelle levering. Prima kleding, goede service.

Gewoon goed!

Bestelling wordt snel en netjes geleverd, goede service, veel keus !!

Goed geregeld

Ik vind het fijn dat je iets kan bestellen op de website, laten aankomen in de winkel, passen en als het niet past, meteen kunt teruggeven. Dat scheelt (hoop ik) onnodig autorijden en is dus milieuvriendelijk.

Klantvriendelijk

Via internet een bestelling gedaan en wat niet helemaal volgens wens was in de winkel zonder moeite kunnen ruilen.

Goede ervaring

Meestal gaat het heel erg goed met de levering, de kleding is goed, snel in huis. De verzendkosten en retourkosten zijn erg duur. 1 blouse besteld, paste niet, dus retour en een maat kleiner besteld. Dag koste 3 x 6,75 op een blouse van 35 euro. En ik heb ook regelmatig dat is iets bestel wat op voorraad is en daarna krijg ik een mail dat het er toch niet is.

Goede service, het was snel binnen. De kleren zagen er precies hetzelfde eruit als op het plaatje. Ik had meerdere maten besteld, maar terug sturen gaat het ook makkelijk.

Werkt goed en is overzichtelijk

Werkt goed en is overzichtelijk

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding. Super

Fijne service

Fijne service, heel netjes verpakt en wat een waanzinnig mooi pak! Het is nog mooier dan op de foto’s. Ik ben helemaal happy! Ik had zelfs een tweede maat besteld omdat ik twijfelde, maar mijn eigen maat was precies goed. Retouren ging ook gemakkelijk met bijgevoegd formulier. Al met al; top!

Perfect verlopen

Vlot verloop, goed verpakt.Ennnn ik ben er blij mee!!

Snelle levering en goed verpakt

Artikel mooi verpakt en snel geleverd. Ik zou niets negatiefs kunnen bedenken, alles super in orde.

Onwijs fijne winkel

Vriendelijk en kundig personeel. Service is top, ook wanneer je iets terug komt brengen wat toch niet naar wens is. De uitbreiding van de nieuwe dames merken is, voor de jonge meiden en dames, echt een aanvulling.

Een een teleurstelling

Dit keer online shirt gekocht maar het was vuil dat ben ik niet gewend van jullie ,heb het shirt eerst in de was gedaan

Er is sprake van een zee aan zeer ruime, mooie en uitstekend van kwaliteitskleding.

Er zijn veel merken vertegenwoordigd onder één dak. Dat is voor zowel de dames alsook de heren collectie super handig.

Ik vind Berden een geweldige winkel om te shoppen vriendelijk gezellig ik kom er heel graag en koop er mijn kleren.Ga zo door.

Blij jullie ontdekt te hebben in het hoge noorden.

Veel keuze en vlotte verzending.

Promenade 12

6411JK Heerlen