netjes en super snel

Mijn artikel is heel erg netjes geleverd

Mooie zaak met ruime keuze

Kleding in verschillende prijsklasse, ruim assortiment en fijn personeel

Superfijne winkel met topmerken, veel keus en lekker dichtbij parkeren!

Het is gewoon een feestelijk uitje om in deze winkel rond te lopen. Op je eigen gemak. Niemand die opdringt en als je hulp nodig hebt dan is er vriendelijk en behulpzaam personeel.

Naar Berden gaan is voor mij altijd een uitje!

Ik shop al een aantal jaren bij Berden En geef het ook steeds door aan derden. Ik ga nooit weg zonder er iets te kopen Of in het restaurant binnen te lopen. Ik ga voor een uitje naar Berden toe En wordt het winkelen daar nooit moe. Marij Thomassen, Roermond.

Snelle verzending en alles netjes verpakt. Mooie kleding ontvangen. Top !

Ruim assortiment

Veel keuze in alle prijsklasse Vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima aankoop en service!

Niets op aan te merken een aanrader.

Snelle reactie als je een vraag stelt aan de klantenservice

Snelle reactie als je een vraag stelt aan de klantenservice en direct een goede oplossing geboden! En natuurlijk mooie en kwalitatieve kleding.

Top bedrijf

Erg snelle levering en kleding (kleur)precies als op de foto.

Berden luistert goed naar klanten.

Makkelijk online bestelling plaatsen. Goede levering van bestelling op een DHL-punt. Bestelling is heel keurig in een pakket verpakt.

Prettige winkel,rustige sfeer!

Werd zeer goed geholpen!

Snel. En netjes verpakt bezorgd

De bestelling kwam al de dag nadat ik de bestelling had geplaatst

Supervriendelijke klantenservice

Echt een bedrijf waarbij je een warm gevoel krijgt, de klantenservice is fantastisch, ook al was er een artikel niet meer leverbaar en een ander defect, ze zijn oprecht en denken echt met je mee. Ik hou er van eerlijk advies te krijgen en dat maakt het dat ik terug kom bij een winkel in dit geval was de aankoop online. Dus lieve Lieke compliment voor jou, Berden mag blij zijn met een medewerkster zoals jij.

Gezellige winkel

Goed geholpen door medewerkster

Zeer goed en fijn

Zeer goed en fijn

Top winkel

Precies wat ik xoek

Altijd fijn geholpen voor onze dochter die klein van stuk is en alles vermaakt moet worden. Top personeel op de kinder afdeling

Goede service en mooie collectie

Mijn pakket werd snel geleverd en ook in de winkel kun je altijd terecht voor goed advies. De collectie is uitgebreid en kwalitatief!

Snelle service. Snelle afhandeling

Pakketje keurig verpakt. Snel ontvangen en na ( helaas te groot) retour ook snel het geld weer op de rekening.

Snel en makkelijk

Gratis bezorgen en de mogelijkheid van gratis retour, verder snelle levering en afhandeling.

Goede kortingen en snelle levering!

Ik heb mijn pakketje snel gekregen, en de kortingen op mijn favoriete merk (Law of the Sea) waren super!

Mooi verpakt! Snel verstuurd

Mooi verpakt en heel snel verstuurd Kortom super tevreden

Mooi, ruim assortiment

Kundig en vriendelijk personeel. Meg een mooi ruim assortiment.

Alles netjes geregeld en snel verstuurd

Goede raad

Promenade 12