Persoonlijke benadering

Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen en die je het gevoel ook geven dat ze die tijd voor je hebben.

Snelle levering en goede service met ophalen

Bestelling online ging zeer eenvoudig. Bestelling was snel binnen. Tijden het ophalen hele fijne service. Zeker een aanrader

Pakketje

Normaal ga ik naar de winkel, maar door ziekte aan bed gekluisterd. Daarom online bestelling gedaan.’snelle levering en goed verzorgd pakketje

Fijne website en snelle levering

Op zoek naar een juiste broek, kwam ik op de website van Berden. Deze was overzichtelijk en goed benaderbaar. Na bestellen, wat zeer eenvoudig was, is de broek snel geleverd. Broek voldoet aan allle verwachtingen.

Mooie winkel met een breed assortiment en vriendelijke medewerkers

Mooie winkel met een breed assortiment en vriendelijke medewerkers

Super service, dank daarvoor.

Heel goed, altijd vriendelijke dames in de winkel en on-line gaat prima, tot op heden nog geen klachten gehad en shop al jaren bij hen.

Snel en netjes ingepakt geleverd

Ik vind het altijd heel verzorgd staan als de kleding nog eens netjes omwikkeld is in een mooi vloeipapiertje. Zijn soms net de kleine dingen die eencextra touch geven.

Als je een vraag heb dan word je direct terug beantwoord waardoor je meer vertrouwen heb om online ook te bestellen en super netjes verpakt ga zo door ik geef dit altijd door aan collega’s en familie dat je bij jullie goed en vertrouwd kan shoppen

UITSTEKEND

Snelle levering en altijd goede service en veel keus. Overzichtelijke website leuke aanbiedingen prima.

Top geregeld!

nadat ik fijn geholpen was met het kopen van nieuwe spijkerbroek, bleek er tijdens eerste dag toch een gek foutje in te zitten. Ik ben er mee teruggegaan en ze hebben het direct opgelost met het toesturen van een nieuwe broek.

Onvriendelijke zaak

Ik had een bestelling geannuleerd binnen 5 minuten na aankoop. Werd toch verzonden (door sinterklaas stress niet goed opgelet) en post.nl zette het bij mijn voordeur, dus ik kon het ook niet meer op die manier weigeren. En nu moet ik zelf retourkosten betalen ... Bizar! Nog nooit zoiets klantonvriendelijks meegemaakt. Er is niet over te praten. Afgeblaft worden, als je erover mailt en aangeeft dat ik die niet zou moeten hoeven betalen. Ronduit ******ig!!!

Perfecte bestelling!

Makkelijk bestelproces en snel geleverd. Ik zou hier zo weer bestellen.

Fantastische winkel

Voor de afhandeling 5 sterren., voor advies van een bepaald persoon 2 sterren

Zoals ik hierboven omschrijf

Helemaal blij met de snelle levering en ook nog met de hoogste korting

Heel prettig!

Alsof je in een stenen winkel koopt met goede medewerkers (dat doe ik het liefst maar de maat was er niet meer) Fijne klantenservice!

Snelle en goede service

Mooie duidelijke site. Bedrijf geeft vertrouwen en geeft dat helemaal waar gemaakt.

Hele goeie ervaring en ik kom zeker terug

Je wordt goed geholpen door de dames en ze zoeken de hele winkel af voor een goede combinatie. Veel keus en ook goede lengtematen.

Snelle levering en mooi verpakt!

Ik bestelde een week geleden een mooie YAYA jeans. Overal was hij uitverkocht, maar hier kon ik er nog één bemachtigen! Het was snel geleverd en ook netjes ingepakt!

Super snel geleverd

Snelle levering, heel blij met mijn muts, maar helaas verloren op de kerstmarkt

Heel goed geholpen!

De vriendelijke verkoopster heeft me heel goed geholpen en geadviseerd. Hele fijne service!

Overzichtelijk webshop en snelle levering

Easy online shopping

Online shop is duidelijk, vul gemakkelijk je winkelwagen en reken af of maak keuze om later te betalen. Tegoed wat je in de winkel of bij online aankopen opbouwt, wordt verrekend. Bestelling gemakkelijk te volgen via traceerknop in bevestigingsmail en ben je niet tevreden met je aankoop dan is retour sturen geen probleem. Retour wordt snel verwerkt en alles bij elkaar genomen vond ik het dus easy online shopping, terwijl ik normaal wel altijd fysiek een winkel van Berden fashion opzoek.

Kwaliteit en service

Handelen alles netjes af, mooie collectie.

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit

Berden verkoopt mooie merken, voor elke gelegenheid is er iets te vinden. Gezellig rond kijken in de mooie winkels of online bestellen met een snelle levering..

Promenade 12

6411JK Heerlen