Mooie verzorgde winkel

Mijn artikel was niet op voorraad in de winkel en werd keurig via de computer besteld. Een paar dagen later kreeg ik het keurig thuis bezorgd. Tot snel weer

Prettige winkel om te shoppen

Jammer dat er maar 1 kassa geopend was. Er waren 2 klanten voor mij bij t afrekenen maar hadden beiden veel artikelen om af te rekenen.

Keurig verpakt,snel verzonden en zoals op foto!

Betrouwbare webshop.snelle levering en keurig verzonden.precies,zoals verwacht!

Gewoon goed, goede site snelle levering

Fijne advisering, zeker niet opdringerig!

Wij komen hier in Roermond al jaren. Fijne winkel, ruime sortering en (desgewenst) goed adbies voor zowel aankopen voor heren als dames. Personeel is terzakekundig en eerlijk en zéker niet opdringerig. Gewoon een fijne winkel dus om gezellig te shoppen.

Leuke webshop

Leuke zaak online Leuke kleding gelijk reactie op je vraag.

Top winkel

Een winkel met kwaliteit kleren , en grote collectie.

super geholpen na klacht

super geholpen na klacht

Altijd vertrouwd.

Een paar hemden van PME Legends besteld. Zoals altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Prima, goede service en product bevalt goed

Was al een enkele tijd op zoek naar de blouse Zal zeker weer wat bestellen bij jullie

Ik vind het altijd fijn winkelen bij jullie omdat ik in zo goed word geholpen. Ik ben zelf heel slecht in combineren. Maar ik ga altijd tevreden naar huis.

Snelheid en duidelijkheid

Overzichtelijke website om te kunnen bestellen. Daarna is follow up van verzenden snel en accuraat.

Word altijd goed geholpen en vriendelijk personeel. Mochten ze het in de winkel niet hebben bestel ik het online. Ooit een probleem gehad maar word super fijn opgelost.

Snelle levering; keurig verpakt

Erg tevreden met de snelle levering en ook netjes verpakt. Producten zoals verwacht. Alleen jammer dat je alsnog 6,95 verzendkosten dient te betalen voor een pakketje wat door de brievenbus past.

Prima service!

Artikel is van goede kwaliteit en werd netjes en snel bezorgd.

Snel geleverd, mooi in vloeipapier verpakt. Super!

Mooi snel afgeleverd verpakt in vloeipapier. Superblij met de mooie jurk

Supersnelle bezorging

Duidelijke website, produkt zeer snel bezorgd. Betaling via Riverty, ook prettig!

Grote collectie, snelle verzending. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima !

Alleen maar als positief ervaren !

Mooie bikinitop

Vlot ontvangen, heldere communicatie over mijn bestelling. Prachtige bikinitop van Beachlife!

Het is een feestje om bij Berden te shoppen!

Ik shop al jaren met veel plezier bij Berden en ga nooit met lege handen naar huis. Met name mijn favoriete merken monari en comma.

Altijd keurig verpakt en op tijd

Mooie site ....maar zeker ook een gave winkel .

Correcte afhandeling

Goede service en overzichtelijke website

Netjes verpakt en snel geleverd.

Berden doet wat het belooft, de bestelling is zeer snel geleverd, keurig netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Promenade 12

6411JK Heerlen