Nette winkel met mooie kleding

Ik kom al bijna mijn hele leven bij hout brox en nu Berden mode en ik vind dat ze mooie kleding hebben, lekker kopje koffie kunt drinken en er werken fijne verkoopsters!

Het artikel dat ik zocht was niet aanwezig in het filiaal in Heerlen. Er werd aangeboden om het online te bestellen voor mij. Een paar dagen later kreeg ik het thuisbezorgd. Steeds fijne en attente verkoopmedewerkers bij Berden.

Zeer uitgebreide collectie kledingmerken en snelle service

Een zeer uitgebreide collectie kleding merken. Dus grote kans dat er een kledingstuk naar je wens tussen zit ;) De site is heel overzichtelijk. Makkelijk zoeken met het toepassen van de filter. Snelle bezorgservice! In een woord TOP :)

Enorme keus.

Heel fijn geholpen in de winkel met online bestellen.

Uitstekende service!

Duidelijke en overzichtelijke site. Alles spreekt voor zich waardoor bestellen makkelijk en snel lukt. Je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van de bestelling die onderweg is en wanneer deze bezorgd wordt. De site zegt wat ze doet en doet wat ze zegt! Dat is pas fijn online shoppen!

Fijne service, snelle levering

Online bestellen gaat heel eenvoudig. Je hebt je bestelling binnen een paar dagen netjes verpakt binnen.

Verassend leuk

Voor het eerst besteld en zelfs ontdekt..deze webshop. Super tevreden. Snelle service en mooie kleding. Ik kom hier zeker terug!

Uitstekende service van Berden

Dat het mogelijk is je bestelling in een van de filialen van Berden te laten bezorgen, vind ik een super service voor degenen, die zoals ik, over de grens in het buitenland wonen! Bedankt Berden!

Goede online ervaring

Site is overzichtelijk. Bestelling snel in huis

Goed bedrijf

Goeie kwaliteit snelle bezorging voor oudere zeker een duidelijke site

Kwaliteit, prijs en snelle levering is prima

Zeer positief.

Fijne verkoopsters en heb altijd een goede raad gekregen.

Ben heel tevreden over alles.

Prima snelle levering

Trui besteld en snel geleverd. Achteraf betalen - wat ik erg geruststellend vind. Zodra het binnen is betaal ik gelijk maar de zekerheid dat het daadwerkelijk geleverd wordt vind ik een reden om hier te bestellen.

Fijne webshop

Goede afhandeling en nette levering.

Geen poespas maar doen waar de klant om gevraagd heeft

Je zoekt een nieuw overhemd. Op een duidelijke manier wordt je naar de goeie side geleid. Even uitzoeken, enkele keren eenvoudig klikken en alles is geregeld. Een paar dagen later zit ie in de brievenbus, wat wil je nog meer.

Altijd goede service

Altijd goede service Vriendelijk geholpen

Perfecte service!

Bestelling die we geplaatst hadden, is perfect afgehandeld. Op de hoogte gehouden en binnen een paar dagen, konden we de bestelling al, zoals afgesproken, in de winkel ophalen. Keurig verpakt en al .

Mooie collectie

Goede service en advies

Wow

Mooi verbouwt, luxe uitstraling. Mooi ruim opgezet Ruime keuze Nu nog een schoenen afdeling dat zou het helemaal afmaken.

Zoals verwacht

Zoals verwacht weer super verzorgd en duidelijke foto dus bestelling past en gekocht.

Geweldig!

Ik vind dit een hele fijne winkel waar ik bijna alles kan vinden met uitgebreide collectie en vele merken. Daarnaast ook een super goede service, en vriendelijk personeel met eerlijk advies. Zowat heel mijn leven shop ik hier al met veel plezier! Daarnaast hebben ze ook nog een fijn spaarsysteem waar je aan mee kan doen. Top!

Geweldige service!

Ik had eigenlijk 6 sterren willen toekennen. De verkoper was SUPER! Nog nooit eerder een verkoper meegemaakt die zo vriendelijk en meedenkend was. Ik ben al op oudere leeftijd en verkoper Willem uit Blerick heeft me super geholpen. Ik ga nooit meer ergens anders!

Snelle levering en goede kwaliteit

Groot assortiment

Ik had in de winkel in Blerick een leuke broek gevonden maar de verkeerde maat. In een andere vestiging was deze wel aanwezig. De broek werd netjes naar mijn thuisadres gestuurd. Helaas paste ook deze niet. Broek teruggebracht naar de winkel en meteen werd het geld teruggeboekt. :-)

Snelle levering en fijn dat je de optie hebt om achteraf te kunnen betelen

Promenade 12

6411JK Heerlen