Tevredenheid alom

Al jaren klant bij Berden. In de winkel en online. Meer dan Tevreden over aanbod , klantvriendelijk, en service.

Tijdens Black Friday is hele mooie top van Aaiko gekocht die ik ontzettend graag wou hebben! Heel goed verzonden en snel binnen. Ik ben er heel erg blij mee

Klantviendelijk

Gewenste broek was niet in de juiste maat op voorraad. Direct kunnen bestellen in de winkel en 2 dagen later thuis bezorgd

Top winkel!

Berden is al jaren onze favoriete winkel. Alles onder één dak: ideaal! We worden er altijd vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn zeer kundig en behulpzaam. En je kunt er terecht voor een lekker kopje koffie met vlaai of een heerlijke lunch. Wij komen er graag!

Goede opvolging

Goede opvolging van maatadvies tot bestellen . Dankjewel Shannon!

Snel en duidelijk

Besteld, binnen 2 dagen bezorgd. Prachtig Opus vest zonder mouwen, met kraag en rits. Blij dat ik deze in met. S had besteld want valt royaal uit maar dat hoort bij dit model.

Goede service, snelle levering

Altijd prettig shoppen. Mooie kleding die snel geleverd wordt. Mocht er iets toch retour moeten, dan is het heel makkelijk retourneren.

Top product

Mooi product, snelle levering en goede prijs.

Prima ervaring

Besteld voldeed precies aan mijn verwachtingen. Snelle levering

Snelle levering, mooie website

Snelle levering, mooie website

perfect

ik bestel en volgende dag binnen

Mooie jas besteld snel geleverd maar helaas te groot, naar de winkel terug gebracht had binnen 1 dag mijn geld al weer terug op mijn rekening gestort. Dat vind ik service van Berden!

Goede en snelle service

Binnen 24 uur geleverd

Altijd zeer tevreden!

Al jaren zeer tevreden, zowel online als in de winkel!

goede website met duidelijke informatie

Ook een vlotte verzending

Goed op tijd geleverd, goed verpakt en duidelijke omschrijving bij retourneren. Portokosten wel aan de hoge kant!

Snelle keurige levering van mijn jasje. Geheel volgens afspraak. Mooie winkel voor al je mode! Ga zo door!

Makkelijk bestellen en ophalen

Vriendelijk en correct geholpen

Een item dat online niet meer verkrijgbaar was, is met behulpzaam, vriendelijk en meedenkend personeel toch snel thuis geleverd vanuit een ander filiaal. Heel fijn!

Fijn geholpen in de winkel

Ik vond het fijn dat er een verkoopster was die mij adviseerde en mij hielp

Top.

Fijn,en makkelijk.

Behulpzaam personeel

Heeeel veel keus voor alle leeftijden

Een zeer positieve ervaring, helemaal tevreden

Ik had eerst even contact via Whatsapp, waar ik een snelle, vriendelijke en goede reactie kreeg. Daarna bestelling gedaan en artikel was helemaal zoals gehoopt,

Heel positief

Ik word bij Berden in Varsseveld altijd heel fijn geholpen.. vriendelijke dames. en ze hebben kennis van mode en kennis van wat mij zou passen

Promenade 12

6411JK Heerlen