Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Prettige ervaring en fijn dat het snel geleverd en bezorgd werd.

Prettige bediening

Hulp bij het zoeken naar de juiste jeans

De mooiste winkel van Heerlen

Ik winkel er graag ,veel mooie merken ,je krijgt er alles wat je maar kunt bedenken ,top Winkel

Mooie kleding en snel verzonden.

Het pakje voor mijn moeder was mooi ingepakt, en snel verzonden. Ze was er erg blij mee.

Winkel met veel keuze

Erg leuk assortiment. Echter is het wel (op een rustige doordeweekse dag) zoeken naar een medewerker om je te helpen. Hier kan in mijn ogen een verbeterslag worden gemaakt. Ook duurde een korte rij voor de kassa erg lang. Procedure inpakken en betalen neemt veel tijd in beslag.

Ruime keuze, mooie merken

Ik koop regelmatig bij Berden omdat zij een ruim assortiment hebben van veel leuke merken uit een betaalbaar segment. Uitgebreide keuze voor ieder wat wils, maar altijd van een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Daarbij steeds wisselende collecties en ook aantrekkelijke aanbiedingen/ kortingen.

Altijd fijn winkelen bij Berden

Groot aanbod in de winkel en online, fijn winkelen. Snelle levering wanneer ik iets besteld.

Uitstekend!

Goede snelle service. Heel netjes verpakt om het artikel ooi te houden tot unboxing :)

Ruime sortering en bijzonder hulpvaardig personeel

Zeer goed geholpen bij zowel items die voorradig waren als ze voor mij bestelden. Ook wat ik online had besteld en laten bezorgen in de winkel is perfect verlopen.

Makkelijk te bestellen en snel en netjes in huis! Bedankt!

Bewust, eerlijk, relevant, duurzaam, enig, noodzakelijk

Zie de woorden hierboven, die naar Berden verwijzen.

Snelle verzending

Ruime keus,leuk met de acties en snelle verzending ook

Uitstekend.

Prijs , kwaliteit, adverteren kleur internet ,zijn in overeenstemming.

Service en kwaliteit

Fijne hulp en advies Klantgericht Snelle service

Netjes verpakt

Onze bestelling is netjes verpakt en goed te volgen via de e-mails die komen.

Volop keuze en super klantvriendelijk

Wat een keuze bij Berden geweldig slaag altijd! Een super service en iedereen bereid om je te helpen bij je keuze. Wat een geweldige winkel!

Vriendelijk personeel (Varsseveld) en gemakkelijk online bestellen en retourneren

Positieve ervaring ( Varsseveld). Prachtige winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi assortiment aan merken én prijsklassen.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Uiteindelijk twee stellen kleding gevonden met hulp. Hier heb ik zelf om gevraagd,deze keer duurde h

Goed,minder snel hulp gekregen dan voorgaande keren. Lag misschien ook aan ons zelf. We konden al veel kleding zelf vinden en passen op ons gemak.

Geweldig!!

Was op zoek naar een broekje en kwam deze tegen bij Berden fashion. Makkelijk te bestellen, snel en netjes verzonden. Heel bij mee! Ben heel positief over de website en de geplaatste bestelling.

Fijne winkel met kwaliteit

Slaag altijd met kleding voor mijn man en mezelf, mooie dingen en mooie merken

Klantvriendelijk in de winkel en online

Ik wilde een online bestelde broek retourneren in de winkel. Dit ging supersnel en handig want mijn nieuwe aankoop werd meteen verrekend met het retourbedrag.

Uitstekende snelle service!

Hele snelle service en had toevallig pech met een item waar iets mee aan de hand was. Ik heb gemaild en kreeg direct een fijne oplossing!

Fantastishe mode en sevice perfect

Geweldig verzorgd Goed voor daar volgende keer weer te shoppen

Zeer snelle en supergoed verpakte bestelling.

Heel fijn dat de bestelling zo snel werd verzonden. Ook de geleverde kleding voldeed aan de verwachting. Ik ben er blij mee.

Promenade 12

6411JK Heerlen