Prima winkel

Mooie winkel Veel keuze uit verschillende merken Vriendelijk personeel

Goede en service!

Ik kreeg mijn pakketje snel in huis en het was een kadootje om uit te pakken!

Achat d'un Jeans de marque CAMBIO

C'est la première fois que je commande chez Berden-Fashion.nl. Expérience juste parfaite ! Excellente communication - excellent suivi - et envoi très rapide. L'article est superbe en plus ! Donc je recommande vivement Berden-Fashion.nl; quant à moi, ce n'est que le début d'une longue série d'achat ! TOP

Helaas geen mail ontvangen dat mijn pakket verstuurd is en dat ik het kon ophalen. Verder prima. Mooi en goed ingepakt.

Heel goed geholpen.

Gezellig geluncht en geshopt en behulpzame werknemers!

Lekker rustig alle nieuwe kleding shoppen

Uitgebreide collectie voor iedereen.

Fantastische winkel met ruim aanbod!

Heel prettig winkelen, groot assortiment met veel merken, vriendelijk personeel

Fijne winkel en webshop!

Een hele fijne winkel om heen te gaan. Ze hebben een ruim assortiment van goedkope tot duurdere merken. Ik was specifiek op zoek naar een trui bij een kledingwebsite, maar was uitverkocht. Keek ik op de website van Berden en daar hadden ze hem nog! Direct besteld en het is snel in huis :)

ik slaag altijd bij Berden

Veel mode om uit te kiezen in een winkel. Ik krijg hier wel m,'n tijd om

Ik werd super goed geholpen op de lingerieafdeling in Heerlen

Ik was aan het twijfelen of ik een nieuwe bh ging kopen met hulp van een verkoopster. Heel blij dat ik het gedaan heb. Ze kwam even kijken welke maat ik nodig had en wat mijn wensen waren. Toen ze terug kwam met een paar bh’s ben ik gaan passen, ze kwam zeer discreet even kijken. Heel tevreden ging ik met 2 stuks naar huis.

Alles goed , goede en prettige bediening Helemaal tevreden

Snelle, goede service

Artikel is met zorg verpakt!

Prima kwaliteit en service!

Terugsturen en ruiken ging zeer efficiënt.

Goede mode van deze tijd

Mooie mode van deze tijd goede en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Fijne snelle levering (binnen 2 dagen). Alles netjes verpakt. Alleen de retourkosten (bij verzending via post nl) vind ik hoog.

Ruime keuze kleding gepresenteerd in mooie ambiance ondersteund door vriendelijk personeel

Zie hierboven. Personeel staat je bij op vraag zodat je zelf eerst rustig kunt rondkijken. Bijbestellen of ruilen is altijd mogelijk.

mooie winkels, maar apart afrekenen is niet fijn. nieuw concept!

Erg goed personeel, helpen goed en zijn adequaat

Goed verpakt en snel verzonden

Deze keer was de bestelling wel op voorraad, al genoeg gehad dat het niet zo was. Maar het vest wat ik toegestuurd kreeg werkte de sluiting niet zo goed en de coupe naden klopten niet. Terwijl ik het al eerder in een winkel had gepast was dat vest wel goed. Maar nu wacht ik op mijn geld weer terug. Jammer dat je niet meer kan betalen via Riverty kan betalen. Duurt erg lang allemaal.

snelle en goede service

Online besteld vanuit België. Alles werd netjes ingepakt en snel geleverd.

Super en vooral makkelijk!

Ik heb onlangs voor mijn oma een broek bij jullie besteld. Deze was super snel binnen en wat mooi meegenomen was was een paar procent korting bij de eerste bestelling! Oma blij!

Toppers

Ik kom wekelijks bij Berden en bijna elke keer koop ik ook iets. De damescollectie is enorm. De gehanteerde merken komen veelal voor in m’n favorietenlijst. Regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Ik kom er graag. De bediening is vriendelijk. Wat meer kan men zich wensen. Ik kan alleen maar zeggen, TOPPERS!!!

Bestelde product is van goeie kwaliteit en levering keurig uitgevoerd!

Heb een jack besteld, levering keurig op afgesproken tijd, kwaliteit van jack in orde.

prima voor elkaar

netjes geholpen

Fijne service en aanbod kledkng

Mooie winkel geworden met ruime aanbieding aan kleding-, schoenmerken en accessoires :-) Ga ik zeker vaker terugkomen met een goede service erbij. Aanwinst voor Blerick en goede concurrent voor Janssen Noy!

Fijne webshop!

Leuke merken en veel keuze. Snel en netjes verzonden.

Promenade 12

6411JK Heerlen