Kwaliteit

Snelle bezorging… kwaliteit jas

Matig tot redelijk

Suggesties van alles kan retour of omgeruild worden voor een andere maat blijkt niet te kloppen. Daar kom je pas achter als je iets terug wilt brengen omdat de goede maat er niet meer is. Dan blijkt dat voor bepaalde merken niet te gelden. Toch een tegenvaller!

Fraaie kleding

Mooie kwaliteit voor een prima prijs.

Het bevalt me uitstekend

Shirts en bezorging uitstekend bevallen. En een leuke korting.

Winkel met groot assortiment

Veel keuze in winkels, veel merken! Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Broeken in de uitverkoop besteld. Netjes en snel geleverd, na passen gemakkelijk retour en binnen 2 werkdagen bevestiging dat het geld zou worden teruggestort.

Berden, de fashionwinkel bij uitstek

Mijn kledingkast bestaat al jarenlang uit alleen maar Berden kleding! Boven-, onderkleding, ik slaag alleen bij Berden “Basement”. Ook het klantvriendelijk personeel speelt een belangrijke rol bij mijn keuze en natuurlijk het uitgebreide, kwalitatief hoogstaand assortiment. En ook het punten sparen levert mooie kortingen op. Bij Berden Heerlen shoppen is top!!

Goede kwaliteit

De kleding was van goede kwaliteit, de bestelling snel geleverd en zeer netjes verpakt. Een aanrader om iets te bestellen.

Fijne zaak met goede merken

Goede service en volop keuze. Voor ieder wat wils!

Als ik bij Berden koop is het altijd goed!!

Ik koop heel vaak bij Berden, altijd mooie spullen, mooie merken van goede kwaliteit met een prima service!!

Maat advies bij het artikel klopt niet

Ik had een kortingscode waarmee ik een leuk shirtje kocht. Ik heb zelf maat S maar bij het artikel stond: valt klein, we adviseren een maat groter te nemen. Wat blijkt: zo klein valt het shirt helemaal niet. Het shirt dat ik nu heb, is eigenlijk te groot, maar voor ruilen moet ik €6,75 betalen en dan is mijn kortingscode alsnog vervallen, dus een nieuwe bestellen zou €20 euro duurder uitpakken. Klantenservice geappt, maar ‘regels zijn regels’. Zo zonde! Ik vind echt dat ruilen wat anders is dan terugsturen, of zou moeten zijn wat retourkosten betreft. Zeker als het eigen advies niet klopt.

Super goed,vriendelijk geholpen

Wij zijn super goed en zeer vriendelijk geholpen op de herenafdeling bij Berden in Blerick.

Nou...........

Ik kreeg netjes een mail dat ik mijn bestelling in de winkel kon ophalen, maar in de winkel werd niet eens een ID gevraagd toen ik mijn naam vertelde, ik kreeg mijn doos bestellingen zo mee, dat vind ik wel voor verbetering vatbaar !!

Tevreden op tijd bezorgd . Maat is goed weer gegeven . Netjes verpakt.

Snel gevonden, snel verzonden! Fijne ervaring!

Zie bovenstaand!

Veel keus, veel merken, altijd wel iets precies voor mij.

Op de internetsite was het artikel wel in mijn maat, besteld en vlot thuis bezorgd. Hierbij was al een formulier en sticker om het artikel te retourneren als het toch anders was dan verwacht. Gelukkig niet nodig maar wel makkelijk indien nodig.

Snelle levering!

Zoals altijd: snelle levering, goed verpakt en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling.

Keuze en klantvriendelijkheid

Het aanbod is enorm met daarop een zeer goede klantvriendelijkheid. Er is altijd wel ern helpende hand.

Gemakkelijk, snel en correct

Elke bestelling is steeds met de meeste zorg verpakt. De bestelling en levering lopen steeds snel en correct in elkaar. Top.

Product is van goede kwaliteit

Erg tevreden!

Super snelle levering!!

Super winkel en fijn personeel

Mooie winkel en een goede collectie. Ik ga altijd shoppen voor onze dochter met een beperking en wordt super geholpen op de kinderafdeling. Ze is 21 maar klein van lengte en formaat en dan wil je toch stoere kleding. Daar wordt ik goed bij geholpen en alles wordt ook nog eens mooi vermaakt want altijd moeten de broeken korter. Zelfs jasjes en truien draaien ze hun hand niet voor om. Super blij mee

Goed geholpen door chantal

Ook al heeft zij meer klanten Ze blijft vragen of het lukt

Berden doet iets goeds voor de medemens,

Mooie kleding, de levering netjes en op tijd.

prima winkel

Mijn bestelde broeken keurig en snel geleverd, en ze zitten heerlijk

Promenade 12

6411JK Heerlen