professioneel

Het gehele proces als prettig en professioneel ervaren. Het bezoek in de showroom maakte veel duidelijk, er werd meegedacht met onze wensen en suggesties voor andere indeling en mogelijkheden gegeven. De dame en heer die de uiteindelijke installatie deden waren zeer professioneel. Geen haastwerk maar milimeterwerk waardoor we een prachtige en strakke kast hebben!

Happy with the wardrobe design and installation

They were recommended by a friend. From the very beginning they helped me with the wardrobe design and the small details. The installation was fast and clean. Everything looks as we agreed. I am very happy with the result.

Komen afspraken na en prima prijs kwaliteitsverhouding

Ik heb zowel de aankoop als de levering als zeer prettig ervaren. Zijn keurig hun afspraken bij het inmeten en installatie nagekomen. Denken daarnaast mee tijdens de installatie voor de mooiste oplossing. Aanrader om langs te gaan als je op zoek bent naar een kast op maat,

Nette mannen

Hebben erg veel geduld en werk percies, ik zal zeker aanbevolen bij mij vrienden en familie

Vriendelijk en kundig

Vanaf het samenstellen in de showroom tot en met de plaatsing wordt je netjes en kundig geholpen. De monteurs doen hun werk rustig en netjes

Vakwerk op maat!

Heel blij met mijn op maat gemaakte kast! Goed begeleid, keurig geplaatst! Misschien in de toekomst gaan werken met 3D animaties zodat de klant een nog beter beeld krijgt hoe het eruit gaat zien? Verer prima!

Uitstekend in alle opzichten

Fantastisch bedrijf, mooie kwaliteit kasten en schuifdeuren. Een extra compliment voor alle medewerkers: kennis van zaken, flexibel, meedenken, advies en correct! Communicatie loopt uitstekend! Dit is voor mij de tweede keer als klant en wederom meer dan tevreden. Dank. Ik raad jullie bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aan.

We hebben een paar prachtige schuifdeuren!

De dienstverlening was heel vriendelijk en uiterst zorgvuldig. We zijn zeer tevreden over het geleverde product

Zeer mooie kast laten inbouwen !

Voor mijn studio heb ik een kasten wand op maat laten maken , in 1 woord fantastisch , vanaf het ontwerp tot plaatsing ben ik zeer tevreden ! Zeer vakkundig en professioneel en fantastische kwaliteit !

Superrrrr

Super mooie kasten. Totaal 3 schitterende kasten. Heel blij mee.

Zoals beschreven

Uitstekend, vanaf het verkoop tot en met het montage moment! Bijzonder vriendelijk en netjes.

Super goed geholpen

In deze tijd is het nog niet makkelijk om als bedrijf alles in 1x goed te doen. Pinchetti krijgt dit gelukkig nog steeds voor elkaar. We hebben twee op maat gemaakte kasten besteld en deze zijn netjes geplaatst, op tijd en compleet. Kwaliteit is prima in orde en het ziet er ook allemaal mooi uit. Ook het verkooptraject is vlot verlopen (geen poeha, gewoon no-nonsense).

Super advies en dus een prachtige kast geplaatst!

Bij het 1e gesprek is goed gekeken naar de mogelijkheden ivm een lastige wand. Bij het ter plaatse opmeten is nog een andere optie bedacht waarna de keuze snel gemaakt was en de kast vakkundig is geplaatst. Heel erg bedankt team van Pinchetti.

Alles ging prima. Duidelijke communicatie en de kast is zonder problemen geleverd en geplaatst.

Fantastisch en professioneel

Wij zijn echt mega tevreden en goed geholpen. In de fase van het ontwerpen veel goede adviezen gekregen. Personeel was geduldig en meedenkend, ook toen we na de eerste afspraak toch de hele indeling om wilden gooien werd daar alle tijd voor genomen. Plaatsing verliep sneller als gedacht en professioneel. Alles ziet er super netjes uit en we kunnen met onze opmaatkast optimaal gebruik maken van het schuine dak van de zolder.

Mooie zorgvuldige voorbereiding en plaatsing; hele mooie grote kast.

Mooie kast, geplaatst met kennis van zaken.

We hebben een kast op maat besteld naar eigen ontwerp. Ze hebben het iets aangepast maar zijn dicht bij de basis gebleven van het eigen ontwerp. Voor productie en plaatsing is er nog een nauwkeurige meeting gedaan. Ze stralen vakmanschap en efficientie uit. Zijn duidelijk in planning en kosten. Ze zijn aan de prijs, maar dan heb je ook degelijkheid en kwaliteit. Kortom geen spijt dat we ze hebben ingeschakeld!

Heel blij met onze mooie kledingkast

Heel erg tevreden met onze kledingkast. Nemen de tijd voor je bij het maken van het ontwerp van de kast en denken goed mee in mogelijkheden. De kast was heel snel gemonteerd. Ze waren nog geen dag bezig met z’n tweeën. Alles schoon en netjes opgeleverd. De spiegeldeur werd een dag later nageleverd en gemonteerd volgens afspraak. Alles is helemaal naar wens zoals we gehoopt hadden. Top bedrijf!

Erg goede materialen. Kundige montage van vriendelijk personeel. Echt een aanrader, om kastenwanden te laten plaatsen.

Vakmanschap is meesterschap, ik kan niet anders zeggen!

Kast keurig netjes op maat gemaakt in de hal, super strak afgewerkt. Vaklui!

Kwaliteit

Mooie kasten en vakkundig geplaatst

geweldig

netjes gewerkt en prima aflevering, kundige monteurs.

Fijn samen gewerkt

Zie boven

Keurig op tijd en zeer netjes gemonteerd Ik ben zeer tevreden.

Zeer bekwaam professioneel medewerkers

Noordenweg 1416