Vakkundig en plezierig geplaatst

Twee jonge enthousiaste werknemers hebben de kast samen vakkundig en probleemloos geplaatst....we zijn erg blij met de aankoop en het resultaat is boven verwachting.....we zijn er blij mee

Super goede service. Mooie producten.

Top kwaliteit en geweldige service

Voor mooie kasten van top kwaliteit moet je echt bij Pinchetti zijn. Vanaf het eerste moment ook een hele fijne service. Er wordt goed mee gedacht en geadviseerd. Heel erg blij met onze kasten en ik kan het iedereen aanbevelen om hier kasten te kopen.

Van A tot Z alles goed geregeld tegen een juiste prijs

Tijdens de gehele aankoop zijn wij geen enkel minpunt tegengekomen. - Het eerste contact via de mail was goed. - Het delen van de eerste tekeningen was goed - De afspraak op locatie was goed. Weinig poespas. Gewoon goed. - Een prima prijs voor de kast. De prijs vergeleken met andere kasten-zaken. Deze kwam er qua prijs het beste uit. - De communicatie tussen bestellen en plaatsen was goed. - De plaatsing was ook goed. Volgens afspraak en twee uitstekende vakmensen. Tevens geen beschadigingen aan de muren of vloeren. Dat is weleens anders. Nee, ik heb niets kunnen vinden. Tussen bestellen en plaatsen zat wel 4-5 maanden, maar dat is tegenwoordig nou eenmaal zo. Iedereen heeft hier mee te maken. Ik raad Kastenstudio Pinchetti & Van Caem zeker aan bij anderen.

Net bekwaam personeel. Mooie kast.

Kast is helemaal naar ons zin. Keurig geplaatst. Zijn er blij mee!

serieuze en vakkundige opbouw van de kasten.

Bekwaam personeel. Wat fijn geen enkele zorg en een heel mooi resultaat.

Zeer netjes geholpen en netjes personeel

De twee jongens die bij ons de kast hebben gemaakt hebben zeer netjes gewerkt en een mooi produkt afgeleverd. Ze zijn erg beleefd en verstaan hun vak.

Perfecte service met mooie kwaliteit

Prima mannen, mooi op tijd, mooie kwaliteit en goede service

In een woord geweldig

Op het afgesproken tijdstip geleverd en geplaatst . Netjes en secuur gewerkt .

Een ervaring zoals het hoort!

Eerst op zoek naar een nieuwe kast, deze in de studio samengesteld. Eigen inzicht en de ervaring van Pinchetti hebben gezorgd voor een zeer goed, handig en overzichtelijk ontwerp voor een goede prijs. Het plaatsen van de kast is met de meeste zorg uitgevoerd. Netjes een tapijt uitgerold om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Buiten zagen en binnen elk stukje stof opgezogen na het werk. Helaas valt netjes werken tegenwoordig op, ik zou iedereen aanraden zaken te doen met Pinchetti & Van Caem.

Snelle plaatsing en uitstekende service

Monteurs waren op tijd, vriendelijk en werken zeer netjes en zorgvuldig. Uitstekende service.

Buitengewone goede ervaring.

Op 1 april bij Pinchetti & Van Caem geweest voor een orienterend gesprek. We werden goed voorgelicht. Op 3 juni zijn we weer op gesprek geweest om onze wensen verder aan te geven. Na de inmeetdag is de kast op 2 november geplaatst. Het resultaat is erg mooi. Complimenten voor het attente personeel wat anticipeerde op de situatie in de kamer. Complimenten voor de mooie kast kregen we ook van andere leveranciers die inhuis waren geweest.

Plaatsing van de inloopkast vlot verlopen

Ontwerp van kast liep goed. Naast advies moet je zelf overigens wel kritisch blijven om aan te blijven sluiten bij je eigen wensen. Plaatsen is prima verlopen. Zijn er blij mee!

Mooi kast

Mooie kast geplaatst door erg vriendelijk en kundig personeel. Prijs was ook goed.

Netjes en vakkundig!

Top alles naar wensen . Super gedaan

Hele mooie kast en alles zeer netjes en op tijd. Beter kan je niet hebben.

Goed geregeld

Prima bedrijf. Zowel in het maken van de keuze voor een nieuwe inbouwkast en het meedenken tijdens het plaatsen.

Goede en vriendelijke vaklieden

Prettig contact met kundige vaklieden.

Kasten netjes afgeleverd en geplaatst goede service!

In 1 dag mooi alles afgewerkt!

Prachtig resultaat

We hebben een aantal inbouwkasten op maat laten maken. We werden fijn geholpen in de showroom om de kasten naar wens samen te stellen. Het resultaat mag er zijn. We zijn erg blij met de prachtige kasten. Monteurs werkten erg netjes en waren zeer vriendelijk.

Kwaliteit en luxe

Goede service. Prachtige kwaliteit van stevige kasten.

Perfecte architectuur door Suzanne afgestemd op onze wensen

Vakmensen met oog voor detail die de kasten kwamen monteren.

super

al bij binnenkomst de 1e keer, prima service een luisterend oor voor je wensen. prima monteurs, vaklui, netjes aan het werk maar ook netjes naar ons als klant toe.

Kwaliteitskasten. Geheel volgens afspraak, vakkundig en netjes geplaatst door jong team. Een aanrader.

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk