Geweldig!

We zijn bij Pinchetti & Van Caem ontzettend goed geholpen. We hebben goed advies gekregen over de indeling en kleur van de kast. Een aantal weken later is de kast heel netjes geplaatst, we zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat!

geweldig

Kast werd in enkele uren geplaatst en netjes opgeleverd. Prettige jonge mensen die dit uitvoerden. Geen enkel negatief punt dus.

Aanrader

Heldere communicatie, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik kan Kastenstudio Pinchetti & van Caem van harte aanbevelen.

Uitstekende kwaliteit en prima afhandxeling

Het voorgesprek over hoe ik de kast wilde hebben was zeer aangenaam. Er werd met al mijn wensen rekening gehouden en daar waar nodig goed advies gegeven. Op de dag van installatie kwamen er 2 monteurs, waarvan een dame. Goed om te zien dat we steeds meer vrouwen in mannenberoepen tegenkomen. Er werd heel rustig maar wel snel en precies gewerkt. Jaren geleden hadden we al eens een kastenwand door Pinchetti en van Caem laten installeren met ook nog een schuifdeurkasten onder de dakkapel. Ook dat was klasse, dus we wisten waar we moesten zijn voor deze order. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden.

Goede service, prachtig resultaat

Keurige monteurs en snel en secuur gewerkt met een mooie kast als resultaat.

Werken netjes e geordend.

Een goede ervaring. Het personeel werkt netjes en geordend.

prima, mooie kast

afspraken worden nagekomen en afhandeling en service is goed

Prima ervaring

Een kast op maat laten maken door pinchetti & van caem. Het betreft een schuine kast voor de zolder. Na het zoeken van contact via een app nummer, snel antwoord. Er wordt meegedacht snel een tekening en prijsopgave gemaakt. Vervolgens het inmeten en de vakkundige plaatsing. Keurig bedrijf, ook na het plaatsen is alle rommel opgeruimd en meegenomen. Zeer tevreden met het eind resultaat.

we zijn zeer te vrede

we zijn zeer zeker te vrede

Vakwerk geleverd

Super blij met onze uitgezochte kast,goed meegedacht in de winkel.Ondanks dat ons plafond een flinke afwijking had is het keurig opgelost en valt het niet op.

Netjes gewerkt

Het juiste adres voor een kast op maat

Prettig ontvangst en een verhelderend gesprek, we hebben de tijd gekregen om goed over de alternatieven na te kunnen denken.

Geen negatief punt te melden.

Netjes geholpen door de verkoper. De medewerkers die de kast hebben geplaatst werkten netjes en waren uiterst vriendelijk. Na plaatsing alles netjes opgeruimd en achter gelaten.

Erg tevreden

De hele ervaring met jullie vanaf het eerste bezoek aan de zaak tot aan de montage van de kast was prettig en aangenaam.

Prima firma

Alles klopt. De afspraken prima nakomen. De uiteindelijke uitvoering goed verzorgd.

Rustig verzorgd geplaatst

Bezoek door verkoper bij plaatsing geeft goed verbonden gevoel. Betrokken medewerkers.

Het is voor mij de 4e kast van jullie en ook nu weer naar volle tevredenheid. Perfect personeel, top

Had niet beter kunnen zijn

Super geholpen Onze eerste stap in de winkel tot aan de montage. We hadden ergens anders niet beter kunnen krijgen. Dit is ons tweede kast bij jullie en zeker niet de laatste Wij ziijn heel erg tevreden nogmaals bedankt

Deskundig en vriendelijk personeel.

Wij zijn erg tevreden over jullie team, 1e ontvangst in de winkel was prettig. 2e inmeten was goed, duidelijk afspraken kunnen maken. 3e bij het plaatsen ging alles voortreffelijk.

super

maatwerk afgeleverd, Bijzonder aardig personeel. Dit bedrijf is een aanrader!!!

Aanbevelenswaardig

Goede en heldere afspraken gemaakt. Scherpe offerte, keurig geïnstalleerd, vriendelijk en net personeel

Fantastisch bedrijf!

Wat een top team! Vanaf de showroom tot het plaatsen zijn wij ontzettend goed geholpen. Heel vriendelijk, professioneel personeel en meedenkend. Pinchetti levert goede kwaliteit vanuit hun eigen productie. Wij zijn erg blij met onze schuif- en draaideurkasten. Ook het bijpassend bureau met lades op maat is prachtig. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden!

Goede en vriendelijke en technische mensen

Wij zijn zeer tevreden over alles. Het bespreken met wat je wilt en de adviezen en tijd die ze daarvoor nemen tot en met het plaatsen. Zeer technische mensen die goed mee denken en professioneel te werk gaan. Ze werken schoon en netjes.

Een zeer goed product en zeer vakkundig geplaatst!

Van begin (product keuze) tot het eind (plaatsen van de kast) zeer vakkundig geadviseerd en geplaatst.

We zijn ontzettend blij met ons maatwerk tv-meubel

We zijn heel erg tevreden over de service van Pinchetti & Van Caem kasten. Vanaf het bezoek aan de showroom in Ridderkerk tot het plaatsen van de tv-kast in onze woonkamer, alles liep uitstekend. Je betaald wellicht wat meer dan een basis IKEA kast, maar alle zorgen worden ontnomen. Geen gesjouw of geklus, alles word keurig in elkaar gezet en alle rommel wordt netjes meegenomen. Ze hadden zelfs nog geholpen om het oude TV-meubel in stukken te zagen zodat ik dat wat makkelijker naar de milieustraat kon brengen. Een absolute aanrader en we hebben nog 15 jaar garantie op ons maatwerk tv-meubel.

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk